3 Temmuz 2012

Sürpriz bir ürün..

Geçen cuma akşamı ısmarladığım China Glaze'lerimi almak için evimin yakınındaki Efe Kozmetik'e uğradım. İşletmecisi sevgili Dilek Hanım bana yepyeni bir ürün gösterdi ki bütün oje severlerin, özellikle de simli oje severlerin çok ama çok seveceğine inanıyorum bu ürünü. Ürün minik bir sargı bezi-yara bandına benziyor, ve simli oje çıkarmak için kullanılıyor. Ürün Tanaçan Kozmetik tarafından ithal edilmiş ve sanırım yakında satışda da olur. Dilek hanım bana denemem için iki adet verdi, kendisi de denemiş ve memnun kalmış. Ben de dün akşam o müthiş simli It's Alive ojeyi çıkarmak için kullandım. 

Gördüğünüz gibi minicik sargı bezi gibi ve pamuklu kısmına ojeyi döküp parmağınıza sarıyorsunuz. Firma Dilek Hanım'a 10 dakika falan tutun parmağınızda demiş ama kendisi denemelerinde 2-3 dakikanın yettiğini söyledi. Ben de saat tuttum 4 dakikada tertemiz yaptı tırnağımı.

İşte tırnak temizlendi bile.. Simlerin hepsi pamuğun üzerinde kaldı.

 Parmağa sarıldığında böyle gözüküyor.


Bu pamuğu da Tanaçan Kozmetik ithal etmiş, arkasındaki kısımdan tutup, parmaklarınız asetona bulaşmadan ojeyi temizliyebiliyorsunuz. Bunun da şöyle bir yararı olacaktır, tek tırnaktaki oje bozulduğunda onu temizleyemeye çalışırken mutlaka bir diğerini de bozarım ben mesela, bu pamuk sayesinde aseton diğer tırnaklara bulaşmayacak sanıyorum.

 Tabi iki tanecik bandım bitince, diğer tırnaklar için mecbur folyolara sarıldık yine.. :-(

İki tırnağı çıkardıktan sonra acaba ikinci defa işe yararmı diye yine kullandım. İlk performans kadar olmasa da evet çıkardı. Sadece üzerinden bir daha pamukla geçmek zorunda kaldım ama esas zor kısmı zaten pamuğa çıkmıştı o nedenle kolay oldu. Bence çok pratik ve güzel bir ürün.
Tabi ne zaman piyasaya sürülecek veya fiyatı ne kadar olacak bilmiyorum, şimdi Dilek Hanıma mesaj atıp kendime ısmarlamayı düşünüyorum bunlardan, simli ojelerin çok revaçta olduğu bu zamanlarda çok işe yarayacaklar diye düşünüyorum..
Sevgiler...

2 yorum:

  1. @goncat.. tabi tanaçan o bantları getirmedi ama simli ojeleri asetınlu pamuğu folyoya sararak kolayca çıkartabilirsin. 3-4 dakika bekle sonra da çek parmağından kolayca çıkar..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...