20 Temmuz 2012

Sephora Alışverişi..

Geçtiğimiz haftasonu tesadüfen Buyaka AVM'ne uğradık. Gelmişken bir Sephora'ya girip bakayım dedim ve o da ne girmez olaydım. görmez olaydım moduna girdim hemen. Sephora indirimdeki ürünlerin üzerinden bir % 30 'luk indirim daha uygulamaya başlamış. Tabi ben de hemen ihtiyacım olan (!) birkaç şey alıverdim.



Seyahat kiti.. Uçakta falan yanımızda taşımak için ideal 15 TL. idi % 30 indirimli aldım.. 

Sephora'nın daha önce aldığım bu far bazından ve mineral pudrasından çok memnunum, o nedenle ikisini de yedekledim Tanesi 12 TL.'ye falan geldi sanırım. 



Dudak kremi veya balmı deliliğim had safhada, o nedenle tanesi 3 TL.'ye düşen bu minikleri de aldım. Tadları harika, bol bol sürerim artık.

Uzunca bir süre Gratis, Watsons ve Sephora gibi mağazalara değil girmek önünden bile geçmemem lazım artık. Yılbaşına kadar zorunlu ihtiyaç dışında pek birşey almayı düşünmüyorum. Tabi oje bunun dışında, güzel oje görürsem hemen alırım.
Sevgiler..

11 yorum:

  1. Ah biz yok muyuz :S Çok güzel şeyler almışsın ama güle güle kullan canım :) Sevgilerle ..

    YanıtlaSil
  2. @rimellikız.. teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. O pudrayı bende çok seviyorum ama ben gittiğimde yoktu :(puff

    YanıtlaSil
  4. @vanilya yağmuru.. valla bütün ürünler sephoradan sephoraya değişiklik göstermiş.. burda olanlar palladiumda ve demirören avm de yoktu mesela çok saçma..

    YanıtlaSil
  5. ooff bugün aynı hataya bende düştüm üstelik zerre indirim yoktu bende 2 paket nasıl kullanıldığına dair en ufak fikrimin olmadığı nem maskesi aldım :S pişmanım hem de çok!

    YanıtlaSil
  6. @Shewgy.. Hangi maskeyse buluruz nasil kullanildigini merak etme :))

    YanıtlaSil
  7. Nem maskesi, kendi urunu beyaz uzun posette toz maske, bildiklerim bu kadar :( sephoraya mail attim ama cevap vermediler :( hakkaten bulur muyuz yaa nerde yazar ki? Ya da ben tekrar gidip sorcam ama o salak kizla muhattap olmak istemiyorum :(

    YanıtlaSil
  8. @shewgy.. Gerek yok gitmene canim www.sephora.com.tr de tarif etmis zaten bir shaker var sanirim onun icinde suyla karistiriyorsun
    Ev yapımı cilt bakımı!
    Sephora, size 15 saniyede hazır güzellik reçetesini sunuyor. Nemlendirici maskeyi hazırlarken; su ve içinde çıkan ultra-konsantre pudrayı karıştırıp, shaker içerisinde iyice çalkalıyorsunuz. Karışım hazır olduğunda tüm yüze ince bir tabaka halinde sürüp, biraz bekledikten sonra duruluyorsunuz. Mükemmel sonuç: Rahatlamış, yumuşak ve aydınlık bir cilt!

    YanıtlaSil
  9. Ay allahim butun siteye baktim da bulamadim ben bole bi yer.. Neyse tesekkur ederim :)

    YanıtlaSil
  10. @shewgy rica ederim maskeni gule gule kullan :))

    YanıtlaSil
  11. @shewgy rica ederim maskeni gule gule kullan :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...