25 Nisan 2012

Limango alışverişim Isabelle Dupont ojeler..

Bu aralar alışveriş sitelerinden çoookk şikayetçiyim, hepsini sırayla deneyip memnun kalmayıp bırakıyorum. Önce Morhipo ile ilgili bir problem oldu, sonra Markafoni. Neyseki Limango siparişim tam söz verdikleri zaman aralığında geldi, yoksa Limango da kara listeye girecekti.
2 hafta önce Limango'da bu Isabelle Dupont oje kampanyasını görünce dayanamadım ve yaklaşık 10 tane oje siparişi verdim. Ojeler 1.49 TL idi. O nedenle uygun bir alışveriş olduğunu düşünüyorum.
Ojelerin yanında bir tane de takıntım olna lip balm siparişi verdim. Lip Balm güneş koruma faktörlü falan, yazın tatile gittiğimde kullanacağım bu ürünü.
Şimdi ojelerin hepsini birden tanıtmaktansa, sürdükçe tek tek yazmaya karar verdim. İlk olarak böyle tatlı bir kırmızı-pembe-tarçın rengi olan 428 numarayı denedim. Ojeyi sürmesi kolay, fırçası gayet güzel bütün tırnağa bir seferde sürebiliyor ojeyi. Ben 2 kat sürdüm ve 5 dakika içinde falan kurudu. Bu yeni ojelerin bu çabuk kuruma işini çok seviyorum ama evde daha önce aldığım pek çok oje kurutucu da kullanılmadan bekliyor öyle.




Şişesi çok cici değilmi??


Diğerlerinden değişik olarak ojelerin üstünde son kullanma tarihi görünür şekilde basılmış. Bunlarınki 2013 yılının 12. ayı. Yanı daha öncesinde bütün ojeleri en azından 2 defa sürmem gerekiyor.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...