5 Temmuz 2023

URBAN Care ile Saçlarda Bağ Güçlendirici Etki ..

 “Yeni URBAN Care Bond Plex Serisi”

 

URBAN Care, yeni Bond Plex Bağ Güçlendirici Saç Bakım serisi ile kopan ve kırılan saç bağlarınızı güçlendirerek hızlı ve derin onarım sağlıyor.

 

URBAN Care Bond Plex Yıpranma Karşıtı Saç Bakım serisi içeriğindeki bağ güçlendirici aktifler ile saç telini kökten uca hızla onararak kırılan ve kopan saç uçlarını iyileştirir. Yeniden yapılanma özelliği ile saçı güçlendirir. Saçları anında yumuşak ve parlak görünüme kavuşturur.. Aşırı yıpranmış, kopmaya meyilli saçların ömrünü uzatır.

 

Organik Agave Ekstresi ise yapısındaki nemlendirici özellik saça sağlıklı görünüm kazandırır, canlandırır ve kırılmalara karşı korur. Kepeklenmeyi önler. Saç hacmini arttırır. 

Vegan içerikli, paraben ve sülfat içermeyen URBAN Care Bond Plex Yıpranma Karşıtı Saç Bakım Serisi, Watsons, Gratis, Eve, Rossmann, Cosmetica gibi kozmetik marketler, TRENDYOL, Hepsiburada gibi e ticaret platformları ve seçkin parfümerilerde satışta. 




 

URBAN CARE BOND PLEX YIPRANMA KARŞITI SAÇ BAKIM SERİSİ;

  • URBAN Care Bond Plex Yıpranma Karşıtı Şampuanlama Öncesi Saç Bakım Maskesi 

URBAN Care Bond Plex Saç Bakım Maskesi, bağ güçlendirici etkisiyle yoğun ve hızlı onarım yaparak saçları güçlendiriyor.  Saçları yeniden yapılandıran maske, saçı nemlendiriyor, yumuşak ve parlak görünüm sağlıyor. Saçtaki renk solmalarını önlemeye yardımcı olurken saç tellerini güçlendirerek kopmaya meyilli saçların ömrünü uzatıyor. 

Fiyat: 76 TL

  • URBAN CARE Bond Plex Yıpranma Karşıtı Saç Bakım Şampuanı,

Sülfatsız URBAN Care Bond Plex Saç Bakım Şampuanı, saçları kökten uca arındırıyor. Ağırlaştırmadan nemlendirirken bağ güçlendirici etkisi ile saç tellerine nüfuz ederek yıpranmaları onarıyor. Kabarmaları ve elektriklenmeleri önleyen şampuan, saç tellerini güçlendirerek kopmaya meyilli saçların ömrünü uzatıyor. Aynı zamanda saçların elastikiyeti artırıyor, kırık uçları besliyor ve ısıya karşı koruyor. 

Fiyat: 279TL




 

  • URBAN Care Bond Plex Yıpranma Karşıtı Saç Kremi 

URBAN Care Bond Plex Saç Kremi, bağ güçlendirici etkisi ile saç tellerine nüfuz ederek yıpranmaları onarıyor ve saçları ağırlaştırmadan nemlendiriyor. Kabarmaları ve elektriklenmeleri önleyen saç kremi, saçları nemlendiriyor, yumuşak ve parlak görünüm sağlıyor. 

Fiyat: 229TL

 

  • URBAN Care Bond Plex Yıpranma Karşıtı Yoğun Onarım Saç Maskesi 

URBAN Care Bond Plex Yoğun Onarım Saç Maskesi, yoğun ve hızlı onarım etkisi ile hasarlı saç bağlarının yeniden yapılanmasını sağlıyor. Saç dokusunu pürüzsüzleştirirken elastikiyeti artırıyor, kırık saç uçlarını besliyor ve iyileştiriyor.

Fiyat: 249 TL




 

  • URBAN Care Bond Plex Yıpranma Karşıtı Saç Bakım Sütü 

URBAN Care Bond Plex Saç Bakım Sütü, saçları ağırlaştırmadan kökten uca nemlendirerek kolay ve kırılmadan, kopmadan tarama sağlıyor. Kabarmaları ve elektriklenmeleri önlerken saçlara yumuşak ve parlak görünüm oluşturuyor. Yüksek ısıyla şekillendirme, boyama gibi kimyasal işlemler ve çevresel faktörlerin verdiği zarara karşı saçları koruma altına alıyor ve daha güçlü bir saç yapısı sunuyor. 

Fiyat: 229 TL

 

  • URBAN Care Bond Plex Yıpranma Karşıtı Serum Saç Bakım Yağı 

URBAN Care Bond Plex Saç Bakım Yağı, saçları yoğun ve hızlı onarım etkisi ile güçlendiriyor sağlıklı görünüme kavuşturuyor. Saç elastikiyetini artırarak kopma ve kırılmaları önlerken saçları nemlendiriyor, yumuşak ve parlak görünüm sağlıyor. Yüksek ısıyla şekillendirme, boyama gibi kimyasal işlemler ve çevresel faktörlerin verdiği zarara karşı koruma altına alıyor ve daha güçlü bir saç yapısı sunuyor. 

Fiyat: 299 TL




*Tanıtım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...