30 Haziran 2022

Haziran Bitenler..

Haziran ayı da bitti. Yaz geldi gelecek derken ilk ayını bitirdik bile, İstanbul'da hele havaya hiç güven olmaz o yüzden yazı neredeyse bitmiş sayıyorum ben. Bakalım ilk ay neler bitmiş neler çöpe gitmiş.


İlk olarak bir ön gösterim gelsin devam edelim.


Kişisel bakımla başlayalım. Avon lavantalı duş jeli süper üstelik çok da bereketli. Mara kozmetik duş jeli ise tam tersi, fena değil ama fiyatı gereksiz yere çok yüksek. Duru beyaz sabun kokulu sıvı sabunu çok sevdim ve yedekledim. Beyaz sabun kokusu seviyorsanız tam sizlik. 
Ketoral şampuan ise medikal bir ürün saç derisinde aşırı yağlanma olan genelde erkekler için.


Cilt bakımı ürünlerinde zirve yapmış olabilirim. 
Newwell ve Licape kremler fena değildi. Bir daha almayı düşünmem ama onları. Vichy'de fena değil ama hem çok pahalı hem de muadili var. En beğendiğim Limonian snail repair krem oldu, o yeniden alınır. Etkisi şahane özellikle gece sürmeden hyaluronik asit serum ile karıştırarak kullanınca süper oluyor. 


Yine  bir Limonian,  D'alba sıvı serum da süperdi. Bittiğine üzüldüm açıkçası. Thalia serum ve Voop serumlar da çok başarılıydı. Voop hyaluronik asit serumu özellikle tavsiye edebilirim. 
Dr. Clinic'de fena değil ama yeniden almam. 


Bu kolajen desteklerini Migros'dan indirimden almıştım. Yine indirimde  bulursam alırım tatları aşırı güzel, ananas gibi.


Nivea göz makyajı temizleyiciyi sevmedim. Çift fazlı sözüm ona ama makyajı çıkartırken zorlandım. Bir daha almam.  Mizon kolajen tonik mükemmel ama ne yazık ki fiyatları çok artmış. İyi bir indirimde alınabilir. Watsons'da satılmaya başlayan Carmex dudak balmı da iyi, özellikle dudakları kötü durumda olanlar için ideal ama fark etmişsinizdir tüpün arkasını kestim. Çünkü bir yerden sonra çıkartmak mümkün olmuyor oldukça yoğun yapılı bir krem. 


Farmasi el ve ayak için peeling çok çok bereketli bir ürün ama aslında bu ürün dirsek ve topukla için bence çünkü  maniküre herhangi bir etkisi olmuyor. Çok indirimliyse alınabilir belki bulunsun diye. Watsons aseton, indirimden almıştım ama Benri kadar iyi değil. 
Çöpe giden iki oje, ikisinin de yapısı bozulmuş. 


Nivea sprey deododorant parfüm gibi bir ürün, erkek ya da kadın fark etmiyor kullanıyorum ben. En uygun A101'de bulabilirsiniz şu an. En son ben aldığımda 36 TL. falandı.
Watsons'ın eski bir  deodorantı, yenileri kadar iyi değil. 
Libre parfüm testerı, kokusu şahane, parfüm alacaklara kesinlikle bakın derim. 


Pamuk, diş macunu, maske ve sabun hepsi de fena değil. 
Splat diş macunu ve Watsons pamuk indirimde alınabilir.

Bu ayın bitenleri de böyleydi, 2 oje dışında da hiç bir şey çöpe gitmedi. Merak ettiklerinizi yorumlara bekliyorum.
Sevgiler..



 

15 yorum:

  1. Kolajenlerden memnun musunuz sıklıkla görüp satın alma konusunda kararsız kalmıştım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bundan da memnunum ama asıl toz halinde Voonka var onu önereceğim düzenli kullanım için..

      Sil
  2. avon lavanta aldım ben de yolda avoncu gördüm aldım :) kullan kullan bitmez yaa :) duru beyaz sabun kokusu tamam alırım bunu da :) limonian snail not aldım :) bu kolajenler işe yarıyor mu, anneme alayım diyom da, yani, ek besin gibi bişeymiş, iyi beslenmeyenler için mi yani bunlar ki :) yani yoksa tadı güzel şeker gibi olduğu için mi diyon :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone hayır iyi beslenmeyeneler için değil kolajen doğal besinlerden yeterli alabileceğin bir takviye değil vücut üretiyor ve 25 den sonra çok çok azalıyor bu üretim cildin elastikiyeti eklemlerin ağrımaması hep buna bağlı düzenli kullanmak lazım blogda detaylı bir yazım da var bu konuda..

      Sil
    2. ah evet hatırladım yazmıştıın :)

      Sil
  3. Nivea göz makyajı temizleyiciyi ben de sevmedim, tavsiyeniz nedir, onu alayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @serpil eğer bulabilirsen Bebak ve Farmasi iyidir. bir de Garnier çift fazlı misel sular iyi ama bazılarının gözünü yakmış özellikle sarı renkli olan benim yanmadığı için kullanıyorum ..

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim, sevgiler :)

      Sil
  4. A101'e uğradığımda Nivea'nın deodorantlarına bakayım. Aslında roll-on koltuk altı ter önleyici almayı düşünüyorum ama kararsızım hangisi zararsızdı ne zamandır almadığım için özelliklerini unutmuşum. Blogu da karıştırdım biraz bu yüzden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filmgündemi terlemeyi değil ter kokmayı önlemesi lazım deodorantın ter önleyici çok ürün var ama hiç birini kullanmadım ben .. ilk olarak aliminyum olmaması lazım içinde ona dikkat..

      Sil
  5. Dolu dolu bitenler olmuş yine bu ay. Nivea men benim de favorim. Farmasi peeling salt da dediğin gibi vücut peelingi olarak daha başarılı. Nivea'nın losyon göz makyaj temizleyicisi bundan daha başarılı ama çok daha iyi alternatifler de var zaten :)

    YanıtlaSil
  6. Voop serumları merak ettim😍

    YanıtlaSil
  7. Bayağı bi şey bitmiş. Niveanın göz makyajı çıkarıcı ürünü benim gözümü yakıyor kullanamıyorum.

    YanıtlaSil
  8. Size yorum yapmıştım ama yorumumun ulaşıp ulaşmadığı hakkında bir fikrim yok. :( umarım spama düşmüştür. Bazen yorumlar kaybolup gidiyor özellikle belki yeni aktifleştiğimden yorumlarım gözükmüyor yada sorun oluştu diyor. Size C vitamini hakkında soru sormak istiyorum Garnierın C vitamini serumunu kullanıyorum şuanlık memnunum fakat sizin bir öneriniz var mı bu konuda ?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...