17 Mayıs 2022

Nisan Alışverişleri..

Mart ayında baya bir alışveriş yapmıştım, bu ay tam tersi oldu. neredeyse hiç bir şey almadım diyebilirim ama neredeyse tabi. Tabi bütün aldıklarım yine indirimliydi, bakalım neler almışım bu ay.


Watsons'da satılan Kore güzellik markası Frudia'dan bir serum, yüz yıkama jeli ve tonik aldım. Jel pas geçilebilir ama tonik ve serum bana çok uygun ve oldukça beğendim. Yine alabilirim . 


Yine Watsons'dan daha önce aldığım Carmex dudak balmları indirime girmişti. Bunları çok sevdim dudakları harika besliyor ve onarıyor. Piyasadaki muadillerine göre oldukça uygun fiyatlı o nedenle indirimde alın deneyin derim. 


Yine Watsons, bu sefer Lovely markası ama bir hayal kırıklığı, loose powder ve makyaj bazı takıntım var. Genelde iyi seçim de yaparım ama bu markadan aldığım tek bir bronzer hariç ne aldıysam olmadı olmamış. O nedenle üzerine 3-5 daha konulup mesela Maybelline alın daha iyi veya Rimmel London da olabilir. Fiyatları uygun ama değmez. 


Bunlar da Şok'dan alındı. Umulmayacak kadar güzel kokuları var. Şok hala satıyor bunları, özellikle oda parfümünün kokusu çok güzel. Kolonya ise ünlü bir parfüme benzer yapılmış. 

Evet kısa bir yazı oldu, merak ettiğiniz ürünleri yorumlarda bekliyorum. Siz bu ay neler aldınız bakalım?
Sevgiler..

 

11 yorum:

  1. Fruida markasının urunlerini seviyorum:) teşekkürler paylaşım için...

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir alışveriş olmuş, güzel günlerde kullanın.Lovely ve Frudia markalarını çok beğeniyorum😍

    YanıtlaSil
  3. Dudak balmına bakayım. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. İreeem o kadar ilgimi çekti ki her şey çok özledim doyasıya mağazalarda alışveriş yapmayı:)

    YanıtlaSil
  5. fruida, carmex, barber pekiiii :)

    YanıtlaSil
  6. Bayadır alışveriş yapmıyordum güzellik ürünleri üzerine. Fruida ürünlerini merakettim, teşekkürler paylaşımınız için:)

    YanıtlaSil
  7. Kore ürünlerini merak ettim 🤔

    YanıtlaSil
  8. güzel yayındı bu. balmların hepsini seviyom ben :)

    YanıtlaSil
  9. şok mu. iki gün önce domates ucuzdu şokta :) bakayım dediğin ürünlere :) balmların hepsi güzel yani balm güzel bişi, fruida pekuuu :) arada spam yorumlara da bi baksana, yorumlarımız spama düşüyor bu günlerde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone evet haklıymışsın hepsi spame düşmüş :-(((

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...