5 Ekim 2021

Ekim Ayı Bitenler..

Bir ayı daha bitirdik, artık sonbahara iyice giriş yaptık, bu ay yine baya ürün bitirdim bakalım hemen neler bitmiş neler çöpe gitmiş.


Toplu bakış, ürünlerin hepsinden kısa kısa bahsedeceğim. 


Head&Shoulders men ultra, bunları oğlum kullanıyordu ama kendisi artık İtalya'da o nedenle yenisi alınmayacak. LPM duş jeli, fena değil ama fiyatları çok yükseldi bu jellerin bilmiyorum alır mıyım. 
Capilactif şampuan, uzun zamandır çekmecede bekliyordu, beklediğimden çok daha iyi ve başarılı bir şampuan, bunun bir de BB kremi var saç için onu da saçıma ağır gelir diye bekletmiştim ama hayır gelmedi ve çok beğendim. İkisini de tekrar alacağım. 


Frei Oil çok amaçlı yağ, oldukça memnunum saça değil ama vücuduma kullandım bunu saçıma ağır geliyor çünkü. Physcians Formula argan yağı, baz olarak da kullanılabiliyor diye almıştım ama ben bu kadar kötü ürün az gördüm. Hele de PF'nın en kötü ürünü bence. Yağ çok ağır, kötü kokuyor ayrıca sprey mekanizması da berbat. Görürseniz kaçın. Yves Rocher ışıltılı Monoi yağı, harika kokuyor, ışıltısı da nefis ama bir daha almam bunun yerine 2 adet normal yağından alırım daha iyi.
Farmasi pure rose krem, vazelin kıvamında bir kremdi, çok beğenmedim ellerimde kullandım. 
Herbal Science tes tree krem, bu seriyi seviyorum bunu da sivilceli bir  dönemde yüzümü temizlemek için kullandım ama bir daha almam. 


Yine Herbal Science tonik, bunu hiç beğenmedim işte, sadece gece yeni krem sürmeden yüzümü temizlemek için kullandım ama önermem. WW makyaj sabitleyici, her şeyi iyi ama boyutu çok minik çabuk bitiyor. Avene termal su, bunu da çok severim, büyük boyu baya bir stoklu bende. Cosrx bir Kore markası, Justin beauty hediyesiydi, yıkama jeli olarak fena değil ama bu markada daha iyi jeller denedim o nedenle bunu almam. 
Simple markasının ışıltı veren serisinin jel kremi, bunu Foreo Bear ile kullandım ve süper memnun kaldım. Yeniden alabilirim.


Benri'nin eski bir güneş kremi bu çantada unutulmuş o nedenle çöpe gitti. Herbal Science tea tree S.O.S. oil asıl bundan çok memnunum işte, markadan hiç bir şey almasam da artık bunu alabilirim bir tek. Bu arada Procsin galiba mağazalarını kapatmış bit tek online satışı kalmış. 
En sevdiğim güneş kremlerinden La Roche Posay Shaka Fluid, bu ikinci bitirişim bu kremi çok memnunum ve yine alacağım. 
Dermabien renkli nemlendirici deneme boyu ama güzelmiş. Clinique'in 1-2 kere kullandığım bir serumu ve WW dudak peelingi de çöpe gitti çünkü sevemedim.


Sağlıklı beslenme ve besin takviyeleri, Fellas granola bu çok lezzetliydi, yenisini hemen aldım zaten. 
Eva Cpllagen 7 günlük paket,bunu Watsons'da indirimli bulmuştum ama artık yok sanırım tadı çok iyiydi. Görsem alırım kesinlikle.
Dynavit sıvı kolajen bunu da marka yollamıştı ve hem tadı hem içeriği çok iyi bu kesinlikle alınacak. 


Biraz da temizlik tavsiyesi vereyim. Dr. Beckman harika bir marka, sanırım Rossmann'dan alıyorum ben ürünlerini hem leke çıkarıcı hem de renk koruyucu mendil süper yedeklendi bile. 
Cif'in bu ultra serumundan daha önce instagramda bahsetmiştim. Şişesini sadece bir kere alıp daha sonra aldığınız bu serumu su ile karıştırarak kullanıyorsunuz. Hem mutfak hem de banyo için çeşidi var. Bu mutfak için olanı, gayet bereketli ve iyi temizliyor. 
Avon hijyenik jel ve Rebul ice kolonya ikisi de sevdiğim ürünler yine alınabilir.


İşte çöpe gidenler cenneti, haksızlık etmeyeyim Maybelline lifter gloss, Pastel Kozmetik kaş jeli ve 2 Essence maskara bitti. Diğerlerini ya sevemedim ya da tarihi geçmişti attım o nedenle. 
Attığım iki fırça ve sünger de eskimişti zaten .


Zara parfüm, bunların hiç biri çok kalıcı değil ama kokuları güzel o nedenle alıyorum. 
Benri ve Isana pamuklar her an elimin altında tabi. Watsons jilet kısa süreli kullanım için iyi, daha uzun dayanacak bir ürün isterseniz Gilette Venüs tabi ki. 
Yumak ıslak makyaj temizleme mendili fırça temizlemek için ideal. 
Synergen'in sivilce kurutucu mendilleri kendi kurumuş o nedenle çöpe gitti. 


Rituel de Beaute göz maskesi çok etkisizdi. Watsons jelly mask güzel hem güzel nem tutuyor hem de fiyatı uygundu. 
Bir takım testerlar fena değiller tam boy alacak kadar değil. 
Foreo maskeler kesinlikle mükemmel, birer paket Make my day ve Youth Junkie bitti. Bir adet de Glow Addict bitirdim ve yeni favorim kendisi oldu. Bunlardan indirim dönemlerinde almaya devam tabi ki.

Bu ay da böyle geçti, kısa kısa yazdım ama merak ettikleriniz varsa detaylı olarak yorumlarda bekliyorum. 
Sevgiler..



 

16 yorum:

  1. Renk koruyucu mendili biliyorum da leke çıkarıcısını kullanmadım. deneyeyim onu da. Head&Shoulders benimkilerin de kullandığı şampuan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi leke çıkartıcı da iyi Amway ile beraber kullanıyorum ikisi de başarılı..

      Sil
  2. gene bayağı ürün bitirmişsin. Dr. Beckman renk koruma mendilleri üzerine ürün tanımıyorum. Farklı bir çok markayı denedim ama hiçbiri bu kadar iyi değil. Evde en çok kullandığım ürün diyebilirim. Beyazlar hariç çamaşır seçme sıkıntısı kalmıyor hepsini doldurup iki de mendil atıyorum içine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara evet aynen ben de hem zamandan hem sudan tasarruf oluyor böyle...

      Sil
  3. maşallah maşallah bitiriciii :) foreo not aldım, marseiilles herşeyini seviyom :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone marseillesin yeni duş jelleri de güzel :-))

      Sil
  4. Maybelline lip lifter gloss beklentilerimi karşılayamadı, hatta hayal kırıklığı oldu desem abartmış olmam. Bu belki de Maybelline matte ink link rujun aşırı iyi olmasından ve vazgeçilmezlerimin arasında olduğundan da kaynaklanıyor olabilir. İkisi çok ayrı iki ürün biliyorum, ama yine de bir tarafta aşırı kalıcı olan matte ink, diğer tarafta da su içsem yok olan lifter gloss var. Foreo UFO cihazıyla tanıştıktan sonra başka maskelere pek şans vermez oldum, Foreo maskeleri cildimin her ihtiyacını karşılıyor, yaz aylarında en çok Make my day, Green tea ve Acai berry maskelerini kullandım. Cildimin daha kuru olduğu kış aylarında h2 Overdose vazgeçilmezim.. Coconut oil maskesi de gece yatmadan önce uyguladığımda sabah kadifemsi bir ciltle uyanmamı sağlayan harika bir maske. Bitenlerinizin arasında Foreo serum serum serum olduğunu da görüyorum, ben bu serumu sadece Foreo BEAR cihazımla değil, onun haricinde de cildimde kullanıyorum ve yapısı çok hoşuma gidiyor. Dr. Beckman mendilleri denensin bakalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @cemre foreo'nun bütün maskeleri cilt ihtiyacına göre çok iyi gerçekten..coconut oil uzun zamandır aklımdaydı onu da alayım o zaman tavsiye üzerine :-)) beckman mendiller tam bir kurtarıcı oldu benim için umarım memnun kalırsın....-))

      Sil
  5. Emeğinize sağlık, detaylı bir paylaşım olmuş. Kolajen takviyelerinin yararını ne kadar sürede görebildiniz? Bende kullanıyorum, asıl amacım saç ve tırnak güçlenmesi, ama henüz bir değişim göremedim maalesef. Bitirmiş olduğunuz Foreo Ufo maskeleri her biri tekrar alınacak ürünler arasında, cildinizin matlaşmaya ihtiyacı var mı bilemiyorum, ama ara sıra buna ihtiyaç duyuyorsanız Matte maniac maskesi tek kelimeyle harika ve anında etki yaratan bir ürün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilay kolajen takviyesinin tırnak ve ciltteki etkilerini ben ilk kutu sonunda görmeye başlamıştım saçıma o kadar faydası olmadı ama ama bir arkadaşımın da saçını coşturdu resmen şimdi saç için ayrıca biotin takviyesi alıyorum ben. mat maniac'ı da alıp ihtiyacım oldukça kullanmak istiyorum tabi...

      Sil
  6. Bu şampuanı bende beğenip bb ağır gelir diye düşünmüştüm. O nedenle BB yi saçına uygun bir arkadaşa vermiştim, bak şimdi meraklandım :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik benim saçıma ağır gelmediyse sana hiç gelmezdi ben de öyle düşünmüştüm yanılttı beni :-))

      Sil
  7. I ❤️ extreme i ben de kullanıyorum çok memnunum.

    YanıtlaSil
  8. LPM Bio Organik Sertifikalı duş jellerine bak indirimde, 4 çeşit. İçeriği en iyilerden...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden greyfurtlu olanın kokusuna bayılmıştım bakarım :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...