6 Eylül 2021

Temmuz Ağustos Ayı Bitenler Part 2

Neredeyse iki ay yazı yazmayınca çok uzun olacak bitenler yazısını iki parçaya bölmüştük, işte ikinci kısım geliyor.


Yine her gruptan baya bir ürün var ama çok karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın. 


Duş jelleri bu ara en çok biten ürün sanırım. Sanex hiç fena değil, B&BW duş jelinin kokusu çok hoş ama fiyatı nedeni ile bir daha alınmaz. Palmolive'in bu naneli duş jeli bence çok kötü. Bu nereden gelmiş hiç bilmiyorum zorla kullandım resmen. 


Dove sıvı sabun hiç fena değil, indirimde alınır. Cake Beauty'nin bu arındırıcı şampuanı nefis saç kremi henüz bitmedi ama onu da beraber öneriyorum.


Avon vücut kremi devasa boyu ile oldukça uzun bir süre gitti, fena değildi. Gratis'deki markalardan biri Dirty Works gerçi hala var mı bilmiyorum ama aydınlatıcı krem olarak işe yaramadığı için ben de makyaj çıkartmak için kullandım. Bee Beauty misel su ise açıkçası çok kötü ben makyaj fırçası temizlemek için almıştım bunu o iş için bile kötü o kadar diyeyim ben size. 


Isana göz makyajı temizleme suyu fena değil uygun da fiyatı var yine alınabilir. 
Avon Anew gece kremi, bu ara Anew serisinden çıkan bütün cilt bakım ürünleri bence ortanın üzerinde deneyebilirsiniz kesinlikle.


Bir Avon bir de Nays oda kokusu bitmiş. İkisi de fena değil ve oldukça dayanıklı. Colgate Zero'yu çok beğendim. Dişlerinizde çok sararma problemi, aşırı hasssasiyet varsa bilemem tabi ama benim gibi keskin tatlardan hoşlanmayanlar için ideal bir macun.
Cif'in ultra hijyen sprey dezenfektanı ise beğendiklerimden ve sürekli çantamda olan ürünlerden artık.


Deodorantların ikisini de sevdim, fresh ve çok baskın olmayan bir kokuları var ama Nivea bir tık daha iyi koruyor. Isana sıvı sabun refill paket, bal kokulu ve sürekli aldığım ürünlerden.
Çiğnenebilir C vitamini, çocuklar için olduğu kadar büyük tablet yutmaktan hoşlanmayan benim gibiler için de büyük kolaylık bence.


Voonka'nın kolajen tabletleri de çiğnenebilir ve resmen jelibon tadındalar ben çok seviyorum. Sensodyne'de diş beyazlatmak için fena değil benim sevdiğim macunlardan biri. 
Benri ve Watsons'ın pamukları hepsi indirimde alınabilir. Watsons pamuk tonik falan sürmek için daha iyi daha yumuşak bir ürün. 


Buraya da bir Isana gelmiş, bunlardan çok alıp çok bitiriyorum. 
Benri makyaj temizleme mendili, çok iyi değil ama ucuz diye makyaj fırçası temizleme amaçlı alıyorum. 
Naturagen kolajen+peptit karışımı, bu da Watsons'da var. İçeriği fena değil alınabilir.


Bunlar çöpe gitti. Procsin saç maskesinin hiç ama hiç etkisi yok boşa durmasın dedim. Yine Procsin ışıltılı soyulabilen maske, bunun da etkisi sıfır ve artı olarak can acıtıyor attım gitti. 
Clinique güneş kreminin içinde bir damla kalmış ve bozulmuştu artık. 


Artık kullanmadığım bozulan mat glitter ve metalik ojeler. Ve tabi Benri aseton. 


Artık fena olan makyaj süngerleri ile vedalaştım. En üzüldüğüm Gorkito ve durduk yere parçalanan Ecotools süngerim oldu tabi. 
Kiko Milano fondöten, Flormar sabitleme pudrası, NYX kapatıcı gayet sevdiğim ürünlerdi. 
Lanolipsciğim ile zor vedalaştım muhteşem bir ürün. Diğer lip balmlardan da Gabrini çok yumuşak çabuk eriyip bitti. Nivea dudak peelingi diye geçen şey ise bildiğiniz lip balm, fena değil işte.



Denemeye alınan tester ürünler. Ceramidin serum çok başarılı olacak gibi bakalım onu alacağım. 

Evet son iki ayın bitenleri bu şekilde sona erdi, hemen hepsini kısa kısa yazmış oldum. Merak ettiklerinizi yorumlara bekliyorum.
Sevgiler.



 

8 yorum:

  1. Bizde de duş jeli ve vücut yağı çok bitti bu yaz. Kışın yağ pek kullanılmıyor ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya kışın da duşta kullanıyorum ben yağ cildim kurumasın diye..

      Sil
  2. cifin dezenfektanı olduğunu bilmiyordum. Bu dönem çıktı sanırım. Ellerimizde sorun olduğunda (çocukların da hassas benim de) hiç kullanmadım. Sıvı sabun da aynı. Doktor yasaklamıştı zaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi neredeyse bütün firmalar çıkarttı dezenfektan cif ve domestos benim favorim..

      Sil
  3. Very interesting products!

    YanıtlaSil
  4. notlar da fotiler de faydalı olmuş saol :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...