13 Eylül 2021

temmuz Ağustos Alışverişleri..

İki bölümlük uzun bitenler yazılarından sonra tabi bir de Temmuz  ve Ağustos ayları alışverişlerim vardı. Aslında normalde 15-20 günde alacağım şeyi tabi tatilde olduğum için 2 ayda aldım ve biri hariç hepsi de indirimli olarak alındı. Bakalım neler almışım.



Aldığım renkli kozmetikler toplu olarak burada. Watsons, Gratis, Sephora, Rossmann çok çeşitli bir alışveriş oldu.


İlk olarak aldığım kolajenve C vitamini besin takviyelerini göstereyim. Naturagen collagen+peptides bir paket yeni bitirdim. Elimde başka markalar olmasına rağmen indirimde görünce hemen aldım. Ürün Watsons'da satılıyor. Kolajenin faydalarını ve nasıl kullandığımı anlattığım yazımı da buradan okuyabilirsiniz. 
Watsons'da indirimde Eva Collagen diye bir marka gördüm. 7 günlük saşe 20 TL. idi ben de denemelik aldım.  Tadı şahane indirimde falan görürseniz alın derim.
Yine Watsons çiğnenebilir C vitamini aldım. Hap yutamayanlar için büyük kolaylık bence.


Gratis'in yeni Beaulis koleksiyonundan bir şeyler aldım ama hiç birini tam olarak beğendim diyemem. Sağ en baştaki oje görünümlü şişe aslında bir likit allık. İyi olabilir diye düşünmüştüm ama pigmenti çok aşırı yoğun ve daha da kötüsü hiç dağılmıyor. Maalesef pek işe yaramayacak. Onun yanında ruj/balm arası bir şey ama ruj olarak renk vermiyor balm olarak ise çok kuru. İki tüpün birisi bronzer biri de aydınlatıcı. Bunlar idare eder kategorisindeler ama bunların da kalıcılıkları çok az. Aydınlatıcı fondötenle az miktarda karıştırılıp uygulanınca fena durmuyor. 
Bu koleksiyon aşırı derecede sınıfta kaldı bence. 


Bunlar da WetnWild'ın 3 ürünü, baştaki impossible primer çok iyi çok başarılı ve bulursanız kaçırmayın alın derim. Sağ baştaki tombul ambalajdaki bir dudak peelingi ama hiç alakası bile yok. Daha çok balm gibi içinde tek bir peeling taneciğine rastlamadım ben, neyse ki balm şekilde kullanılabiliyor. Onun yanındaki de bir gloss veya lip topper da denebilir. Rengi fena değil. Neyse ki bu koleksiyondan da daha fazla bir şey almamışım pişman olurdum muhtemelen. Bunları da çok ucuza aldım zaten. 



Renklere de bakalım. Yukarıdan aşağıya Beaulis bronzer aydınlatıcı likit allık ve WW glossu görüyorsunuz.  Allığın pigmentine bakar mısınız bazen bu kadar çok pigmentasyon da iyi bir şey değil yani. Bir de asla dağılmıyor bu ve çıkmıyor da çok ilginç bir ürün. 


Bunlar da Watsons'dan, Revolution Skin ürünleri bence fena değiller ama artan kur nedeni ile çok yükseldi fiyatları yoksa normalde çok uygun. Geçen ay bu serum 40 TL.'ye düşmüş indirimde ve hiç bir yerde kalmamıştı. Cadde mağazasında 2 tane kalmıştı birini ben aldım. 
2 tane de jel maske aldım, bunlar da indirimde 5-6 TL falandı. Bir tanesini kullandım ve fena değilmiş. Zaten Kore ürünü indirimde alınır yine.


Bunlar da Rossmann'ın sepet indiriminden tanesi 20 TL. idi.  Normal fiyatlarına gelirsek likit aydınlatıcı 70 ila 100 arası görüyorum ben. Bunların pigmentleri süperdir ama. 
Mat lip crayon ise hakkında çok olumlu yorum okuduğum bir üründü. Bunu da Rossmann'ın indirim sepetinden 20 TL.'ye aldım ama benim dudağımı aşırı derecede kuruttu ve dudakta pütür pütür oluyor o ilk katı temizleyip öyle kullanmak lazım. Ben sevmedim açıkçası. 


Üstteki Loreal aydınlatıcı alttaki de rujun rengi.


Loreal aydınlatıcı dağıtılınca özellikle bronz tende çok hoş duruyor. 


Bu da Loreal ve Beaulis bronz aydınlatıcılar yan yana. Hafif aydınlık görünüm için Loreal bronzer olarak da kullanılır bence. 


Bütün ayın yıldızı ise uzun zamandır istediğim Benefit Dandelion aydınlatıcı oldu. Bu sefer hiç indirimsiz aldım ama olsun çok tatlı bir aydınlatıcı kendisi. 2-3 ayda bir Benefit minileri toplamayı düşünüyorum bu arada.


Bu da rengi, çok tatlı ve zarif bir tonu var.


Son alışveriş Avon'dan, Anew serisinin yeni ürünü olan C vitaminli canlandırıcı tonik ve  Oxypure nemlendirici+koruyucu yüz spreyini aldım.  Sprey konusunda henüz emin değilim ama tonik güzel. zaten bahsetmiştim Anew serisinden son ne çıktıysa hepsi başarılı bence.

Temmuz ve Ağustos alışverişlerim de bu şekildeydi, genelde Eylül ve Ekim'i sakin geçirip Kasım Aralık aylarında alışveriş yapmayı düşünüyorum ama bakalım. Merak ettikleriniz varsa yorumlara bekliyorum.
Sevgiler..

 

5 yorum:

  1. Dizim için kolojen kullanıyorum ben. Sanırım cilde yararı olmuyordur onun.

    YanıtlaSil
  2. Nice beauty products! Thanks for sharing,

    YanıtlaSil
  3. eva, wetnwild, sephora, piku, hıhıms :)

    YanıtlaSil
  4. Ojeler çok tatlı, gerci kışın genelde bordo tonları kullanıyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...