1 Temmuz 2021

Haziran Bitenler..

Bir ay daha bitti, zaman ne çabuk geçiyor değil mi? Haziran ayında bakalım neler bitmiş neler çöpe gitmiş. 


Bol bol krem bitirdim bu ay nasıl bitirdim söyleyeceğim hemen ama hiç biri çöpe gitmedi. 
Frei öl, Avon Procsin kremlerin hepsini makyaj temizleme sütü yerine kullandım. Çok da iyi oldu bence boş duracağına işe yaradılar. 
Ama Avon Anew hydra pro vita D krem ve Kiehls krem sonuna kadar kullanıldı ve bitti. İlginç bir şekilde Avon kremin nem vermesi daha başarılı. Glam Glow maskelerimden birini bitirdim. Bunları denemelik almıştım büyük boyu ona göre alırım diye ama bunun büyük boyunu almayacağım. 


Duş jeli ve sıvı sabunlar yine ilk sırada. Tabi bir de Avon banyo yağını bitirdim. 
Avon sıvı sabunu almaya devam ederim. İpek duş jeli bir daha almam. 


Makyaj ürünleri, Avon maskara son favorim çok memnunum ondan. 2 tane yedeğim var ama Loreal Paradis'i zorla bitiriyorum. Ondan da 2 tane daha var ve bir daha almayı düşünmem. o kadar çabuk kuruyor ki kirpiklerim yapış yapış oluyor sürekli. Bittiğine en üzüldüğüm Maybelline lifter gloss, mat ruj sevmeyenlere kesinlikle tavsiyemdir. 
Essence maskara bazı, fena değil ama bir daha almam onu da. Essence'in bir sıvı aydınlatıcısı, bunu aydınlatıcıdan çok fondötenin içine karıştırıp baz gibi kullandım ve aslında çok da beğendim çünkü yapısı çok iyi. Bir de H&M'in bir dudak balm gibi bazı var ama hiç sevmedim hemen sertleşti o nedenle çöpe gidiyor.


Gratis'de satılan Evoluderm markasınaait bir göz makyajı temizleme suyu, fena değildi fiyatı da uygun oluyor alınabilir. Klorane şampuan, bu da fena değildi ama saçıma çok uygun değildi daha uygun bir versiyon alınabilir. 
Splat ve Biomed diş macunları hepsi fena değildi ama favorim değil. Splat'in daha iyi macunları var kesinlikle. Biomed de bence çok etkili değil.
Waso temizleme jeli harika ama o da çok kuru ciltlere uygun değil.


Yapıları bozulduğu için çöpe giden iki oje biri mara kozmetik diğeri china glaze.  Oje sürerken bulaşmasını önlemek için bir şey ama bu da bozulmuş çöpe gitti. 




Zara Femme parfümüm bitti çok üzgünüm. Redist saç parfümü, kokusu güzel ama kalıcı değildi. 


Eskiyen ve kullanmadığım kötü süngerler. Öndeki pembe nascita ve ıslansa bile taş gibi olduğu için çöpe gitti. Diğer ikisi Eklips markalı sünger dokulu olan temizleme süngeri diye geçiyor ama daha çok bulaşık süngeri gibi feci bir şey. 
Bir eskiyen Venüs jilet başlığımı attım.


Biten pamuk ve kulak çubukları. Şu Şok'da satılan Yumak markası hiç fena değil. Bunun ıslak mendili özellikle iyi normalde artık hep onu alıyorum makyaj fırçası temizliği için. 
Watsons markalı pamuk da tonik falan sürmek için hiç fena değil.




 Bitenler hakkında detaylı olarak merak ettiklerinizi yorumlarda bekliyorum. Bir sonraki iki ayı ortak yazacağım sanırım. Temmuz sonu Ağustos başı tatilde olacağı için iki ayı birleştireyim diye düşündüm. 
Sevgiler..

10 yorum:

  1. Değerlendirmek iyidir, kremlere güzel bir yer bulmuşsun gibi. Bu yazında benim tanıdığım hiç bir ürün yok. Bu ara bende güneş kremi ve saç bakım yağı epey gidiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi bayramda izine çıkıyorum tatilde ben de bol bol güneş kremi ve saç kremi bitiririm bence :-))

      Sil
  2. bu yazın çok iyiydi yaa :) avon yağa da bi bakıyıms :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone evet o yağlar iyi oluyor duşta..

      Sil
  3. Selamlar, şu an kullandığım sıvı sabunlar hoşuma gitmiyor. Avon markası aklimda olsun. Mendilden mendile ne çok fark var. Bu ay ıslak vücut havlusu deneyimimiz oldu. Son aldığım confort'un verdiği temizlik hissi bir öncekine göre vasattı. Iyi olanın paketini atmamış olsam marka ismini yazardım buraya.
    Şimdiden iyi tatiller diliyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filmgündemi teşekkürler. -)) ben de deneye yanıla buluyorum hangisi iyi benim de çok memnun kaldığım bir kaç marka var ama yine de denemekten kendimi alamıyorum :-))

      Sil
  4. sıvı sabunda Eyüp Sabri dene. İlk kez aldım iki farklı kokusunu. Kokuları çok güzel bir de elleri kurutmuyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara tamam alayım bir tek zeytinyağlısını denemiştim onu da sevmediğim için almamıştım başka...

      Sil
  5. Yeşil ojenin rengi ne tatlı. Frei öl burda da var hep alacağım deyip ihmal ediyorum ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya kremi değil ama vücut yağı şahane onun alacaksan onu tavsiye ederim..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...