30 Mart 2021

Avon Yeni ürün incelemesi..

Bugün Kadınlar Günü için @avonpendikmagaza tarafından gönderilen güzel ürünlerden bahsedeceğim. Biliyorsunuz  @avonturkiye ürünlerini de kullanıyor ve sık sık hem blogda hem de instagram hesabımda yorumluyorum. Avon Türkiye'de ürün yolluyor tabi ama bu ürünler hiç denemediklerim arasından seçilmişler. 


Kadınlar günü temalı tatlı bir makyaj çantası içinde bu ürünler gelmiş. Celebre parfümlerin de bende olmayan bir versiyonu bu. 


Sanırım bir tek ruj bende olabilir ama çok emin olamadım belki de arkadaşıma vermişimdir diye düşünüyorum. O nedenle açtım rengi güzel olunca da kalsın dedim. 





El kremini direkt çantaya attım zaten. Avon el ve vücut kremleri çok iyidir zaten genel olarak hem yumuşacık yaparlar etkileri uzun süre gider hem de güzel kokarlar.


Pakette en beğendiğim bu kalem oldu. Hem yapısı yumuşacık hem de rengi tam benim sevdiğim mürdüm rengi. Tek sıkıntı kalemtraş ile açılıyor olması. 


Avon true color serisinin en güzel renklerinden biri olan Mochadan bahsedeyim. İçerisinde E vitamini olan bu ruj serisi aynı zamanda dudakları besliyor ve pürüzsüz görünmesini sağlıyor. Rujlar oldukça pigmentli ama mat değil hafif parlak bir yapısı var ve çok kalıcı değil. Özellikle likit mat rujların dudağa yapışmasına alışıksanız kalıcılığı sizi mutlu etmez. Maske altına kullanacaksanız da çıkartırken dikkat edin hafifçe dağılmış olabilir.  Ama ben bu rengi çok sevdim ve iş yerinde sık sık kullanıyorum. 


Avon Mark big&false lash maskaranın etkisini ise çok beğendim. Ancak fark etmişsinizdir fırçası tombul ve oldukça büyük. Bu tarz fırçalar uygulama yaparken çok dikkat istiyor. Hele benim gibi kısa kirpiklere uygulama yapıyorsanız aşırı dikkat etmek lazım. Ancak bunun da bir çözümü var tabi ki. Ben ilk katı uzunluk veren ve ince uçlu bir maskara ile uyguluyorum. Mesela Avon'un yeni maskarası unlimited bu işi için harika. Daha sonra uzayan kirpiklerime dolgunluk vermek için bu maskara ile ikinci katı uyguluyorum. Etkisi mükemmel oluyor. Böyle tombul maskara fırçalarında genelde oluşan topaklanma kirpikleri yapıştırma gibi sorunları da yaşamadım bu maskarada. 


Celebre parfüm çiçek kokularını sevenleri çok mutlu edecektir. Sıklamen, şakayık, yasemin ve sedir ağacı ayrıca su meyvelerinin kokularının ön planda olduğu parfüm çok fazla kalıcı değil ama kokusu çok güzel. El kremi ise çantaya at günlük kullanım için ideal bence. 

Avon ürünlerini sevenler için bir de yeni haberim var. Artık Avon sadece katalogdan değil mağazadan da satış yapacak. Anadolu Yakası'nın ilk mağazası da Pendik'de açıldı yakın çevredekiler mağazaya gidip ürünleri rahat rahat inceleyerek alabilirler. Mağazaların gerisi de gelecekmiş tabi. 
Sevgiler..




 

17 yorum:

  1. Yaa Cecile hastasiyim :)! Bayılıyorum kokusuna!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam evet kokusu çok güzel :-))

      Sil
  2. Mağaza olması çok daha iyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senazeyrek evet ben de yakınımda bir mağaza olsa gidip bakıp almayı tercih ederim :-))

      Sil
  3. El kremi yorumunu dikkate alacağım. Olmazsa olmazımız bizim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi el kremi çok lazım kesinlikle..

      Sil
  4. Kesinlikle çok başarılı ve severek kullandığım ürünlerden :)

    YanıtlaSil
  5. Hepsi çok güzel ürünler gülerek kullanılsın :)

    YanıtlaSil
  6. hepsine olumlu güzel şeyler söylemişsin, parfüm ve krem hep hoş gözüktü gözüme :)

    YanıtlaSil
  7. Eş, dost tarafından hediye edilen ürünler harici şahsen almıyorum ama tabi güzel ürünleri de var...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden evet son cilt bakımı ve parfümleri oldukça başarılı..

      Sil
  8. Rujun rengi çok güzel gerçekten de ☺️

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...