13 Ocak 2021

Dr. Clinic Serum ve Krem incelemesi..

Bugün bir süredir deneyimlediğim Dr. Clinic 'e ait 3 değişik üründen bahsedeceğim.  Kolajenli yoğun bakım serumu, kolajenli yoğun bakım kremi ve leke kremi. Son zamanlarda kolajenli ürünlere de oldukça meraklı olduğum ve bayadır da ürün deneyimlediğim için bunların etkileri konusunda da karar vermek benim için zor olmadı, bakalım nasılmış.




Öncelikle ürünleri yaklaşık bir aydır değişik şekillerde deniyorum. Serum ve krem sabah akşam kullanılmak üzere tavsiye edilmiş. Leke serumunu ise ister bölgesel lekelerinize ister tüm yüzünüze uygulayabilirsiniz. 


Kolajen serumdan başlayalım. İçeriğinde vegan hyaluronik asit ve ekstra kolajen bulunuyor ki bu oldukça iyi bir içerik. Ama keşke ne kadar içerdiği de yazsaydı.
Ürünün yapısı oldukça akıcı bir jel, ilk sürüldüğünde biraz yapışkan oluyor ama hemen emiliyor.
Yanılıp da az geldi demeyin çünkü çok az bir miktar yetiyor. Bu tarz serumların görevi direkt nemi vermek değil nemi tutmaktır o nedenle henüz o hafif yapışkanlığı gitmeden nemlendirici kremi de uygularsanız iyi olur. 


Kolajenli yoğun nemlendirici kreme gelirsek, fena değil diyebilirim. Kuru ciltlere göre bir krem değil ama bir kullanma tüyosu olarak bu kremin en iyi sonucu C vitamini içeren bir serum üzerinde vermiş olduğunu söyleyebilirim.


Hem nem verme hem de lekeleri kısa sürede azaltma konusunda beni oldukça memnun eden ise markanın bu leke kremi oldu. Gerçekten yoğun yapılı ve iyi nem veren bir krem. Ayrıca güneş lekesi değil ama minik sivilce ve yerleşmemiş cilt lekelerini gayet güzel gideriyor. Bu bakımdan önerebilirim. 


Bu seriyi deneyecek ve anlaşacak olanlar karma, karmadan yağlıya ciltler olacaktır. Kuru ve kuru karma ciltlere serum ve krem beraber bile pek yeterli gelmez. Benim deneyimim hem serum üzerine nem verme özelliği daha yüksek bir krem sürmek ve kremi de C vitaminli bir serum üzerine kullanmak oldu ve bu şekilde memnun kaldım. 


Serumun yapısı da bu şekilde. 


Krem ve leke kreminin yapısı da bu şekilde. 

 



İçindekiler bilgileri de verilmiş. 




Benim bu seride en beğendiğim ve bittiğinde tekrar alacağım krem leke kremi oldu. Şimdiye kadar hiç bir leke kreminden bu kadar çabuk etki de görmediğim hatta hiç etki görmediğim için beni memnun etti bu krem. Hafif lekeleri olanlara da önereceğim o nedenle. Ürünleri almak için ayrıca buraya da bbakabilirsiniz.
Sevgiler..







14 yorum:

  1. Leke kremlerinde ben de okuduğum kadarıyla hep boş çıkıyor vaadler. Bu iyiymiş o zaman. Az a olsa lekelerim var deneyeyim bunu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi ufak ve oturmamış lekeler için etkili bence..

      Sil
  2. Bazı markalar reklam yüzleriyle önyargılı olmama sebep oluyor -ki bu da onlardan biri. Zaten senin yorumlarına göre pek benim cildime göre ürünler değilmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily evet var öyle kendinden zorla soğutan bir kaç marka .-)) evet senin cildine hele kış aylarında hiç olmaz..

      Sil
  3. Bu seride beni en çok şaşırtan ve memnun eden leke kremi oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makeupbyfun sen söyledikten sonra ben de dikkat ettim minik sivilce izlerine gerçekten de etkisi iyi baya geçirmiş..

      Sil
  4. oleey saool üçü de lazım olabileer :)

    YanıtlaSil
  5. bende oldukça memnunum bu ürünlerden canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yaseinkokulubirhayat leke serumu favorim oldu .-))

      Sil
  6. Paylaşımlarda ilgimi çeken bir seri olmuştu, bir de benim cildime göre imiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden leke kremini seversin bence de..

      Sil
  7. Tam leke kremini soracaktım günes lekesine yeterli olmadığını yazmışsın 😔

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya güneşle oluşmuş ve derinleşmiş bir lekeye krem pek etki etmez bence..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...