4 Ocak 2021

Aralık Ayı Bitenler...

Yeni yıla başlamadan iyi bir temizlik lazım deyip Aralık ayı yani yılın son bitenlerini göstermek istiyorum. Bu ay yine dolu dolu bir yazı var, hemen bakalım neler bitmiş neler çöpe gitmiş.



Minik bir ön izleme... Devamı ve detayları aşağıda tabi ki.


İlk olarak kişisel bakım ürünlerinden sıvı sabun ve duş jelleri. Tabi ki Avon evden hiç eksik olmuyor. En çok da onlar bitiyor. En baştakini Watsons'dan almıştım köpük sabun, hem güzel köpürmüyor hem fazla kullanmak lazım hem de şişe bitmeden pompası bozuldu, bir daha alınmaz. 


Elidor şampuan bunu oğlum kullandı ama favorisi değil. Şu an ona da başka şampuan denetiyorum. 
Koleston saç boyası da fena değil, rengini tam verdi. 


Kişisel bakım ürünlerinden Bebak sprey dezenfektan, aşırı memnunum bundan. Sürekli çantamda taşıyorum gerçek bir hayat kurtarıcı kendisi. Nivea vücut sütü de beğendiğim ürünlerden. 
Avon erkek parfüm, kokusu da fena değildi. 
Voonka sıvı kolajen elindeki toz hali bittikten sonra kesinlikle bunu alacağım.  


Avon dolgunlaştırıcı ampuller, bunları detaylı yazmıştım okumak için buraya tıklayabilirsiniz. 
Cyrene misel su, eskiden çok sevdiğim bir markaydı. Fiyatları nasıl artmış inanamadım. Misel suyunun bir özelliği yoktur ama peeling ve serumları şahanedir. 
Neutrogena ve Miniso termal nemlendirici spreyleri, ikisini de seviyorum ve bol yedekliler. 
Milk mini stik serum, hiç bir numarası yok almayın gerek yok bence. 
Vichy mineral 89 göz serumu, fena değildi ama yeniden alacak kadar da etkilemedi beni.


Biten ve çöpe giden makyaj ürünleri, Kiko fondöten bitti Cecile çöpe gitti. Yapısı çok değişik geldi bana sevemedim cildime oturmadı pompası da bozulunca attım maalesef. 
Avon jel farlar da aynı şekilde kurumaya başladılar bile tutmanın anlamı yok diye düşünüp attım. 
Cecile'in fondöteni çöpe gitti ama kapatıcısı çok iyiydi onu bitirdim işte.
Milk makyaj bazı seruma göre daha iyiydi ama yine de yeniden almam. Bu paraya hatta daha ucuza daha iyisi de var. 
Essence makyaj sabitleme spreyi, aslında bu bitmedi, şişesini değiştirdim çünkü inanılmaz fazla püskürtüyor. Maybelline bitmişti onun şişesine aldım. Ürün de fena değil maybelline için konuşuyorum tabi ama fiyatı uçmuş Maybelline'e göre bir daha almayı düşünmem. 
Aynı şey Loreal likit aydınlatıcı için de geçerli, unların ayrıca damlalıkları da iyi çalışmıyor. Daha iyileri Essence, Flormar gibi markalarda var. 


Diş macunlarını yedim sanırım direkt olarak. Oral B uzun zamandır kullandığım en iyi diş macunu diyebilirim. Glimo fena değildi yine alınabilir. Colgate'in bu çeşidini sevmedim. Procsin ise direkt çok kötüydü. Ne bit temizlik hissi verdi ne bir şey.


1881 kolonyalar çantamdan eksik olmuyor. Hepsinin kokusu ayrı güzel. Benri aseton tabi ki favorim. Benri pamuk ise giderek kötüleşiyor. Bee Beauty jel göz altı maskesi feci, her seferinde gözümü yakıyor ve asla yerinde durmuyor. 
Yumak ıslak makyaj temizleme mendili ise Şok marketlerden alıyorum. Makyaj fırçası temizlemek için harika tavsiye ederim. Ben günlük olarak fırçalarımı bu mendiller ile temizliyorum. 


Biten, bozulan, süresi dolmuş, bozulan pek çok ojeyi de attım gitti. Hala çok var hala çok var. 


Maske ve testerlar, beğemdiklerim Elidor saç maskesi ve Limonian beyazlatıcı C krem. Bundan bir kaç tane vardı elimde baya baya sevdim alabilirim büyük boyunu. 
Loccitane gece maskesi de fena değil bence. 

Evet Aralık ayını ve 2020'yi bu şekilde kapattık. Detaylı yazmaya çalıştım ama merak ettklerinizi yorumlarda sorabilirsiniz.
Sevgiler..



 

7 yorum:

  1. ilk foto ve avon ve bebak pikiş :)

    YanıtlaSil
  2. Avon sıvı sabunları bende seviyorum. Avon jel ürünleri bende kontrol edeyim sıkıntı olmasın . Oldukça ürün bitmiş yine ne güzel

    YanıtlaSil
  3. Aiii hem ne çok ürün bitmiş hem de ne güzel bir temizlik olmuş canım :)

    YanıtlaSil
  4. Avon jel farlara bende bakayım kuruma varmı. Ampulleri henüz kullanmaya başlamadım. Onları set olarak kullanmak istyorum. Oral b diş macunu aldım ama henüz açmadım .Yine oldukça ürün bitmiş,seviyorum bu bitenler yazılarını.

    YanıtlaSil
  5. Son aylarda en çok sıvı sabun ve dezenfektan bitirdim sanırım :)

    YanıtlaSil
  6. Epeyce ürün bitirmişsın. Biz sabun, duş jeli ve dezenfektanda rekor kırdık 😀

    YanıtlaSil
  7. Offfff offff ojelere gelince dondum bir an :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...