16 Mart 2021

Missha ürünlerini inceleyelim..

Bir süre önce Missha'dan gelen güzel bir paketten bahsetmek istiyorum bugün size. Paketin içinde Missha'nın yeni göz ve kaş ürünlerinden oluşan ürünler vardı. Ben de hemen denemeye başladım tabi ki, bakalım nasıllarmış. 

Öncelikle ambalajları çok beğendim gerçekten çok şık olmuş. Özellikle kaş liner ve göz kalemlerinin o rengarenk ambalajı çok şeker değil mi?


Yeni ürünler arasında kaş linerı, hacim ve uzunluk veren iki yeni maskara, göz kalemleri ve linerlar var. Bütün bunlara ek olarak tabi bir de temizlemek için ürün lazımdı, o da yeni bir göz ve dudak makyajı temizleyicisi olarak gelmiş. 


Bunlar vivis fix marker linerlar, bende iki rengi var siyah ve kahve. Ucu benim kullanabileceğim gibi neyse ki çok incecik değil yoksa çekemiyorum o linerı. Tabi ben siyahtan çok kahveyi sevdim ama siyah sevenler için net bir rengi var. Ayrıca çok çabuk sabitleniyor. 


Bunlar da maskaralar. Soldaki uzunluk veren sağdaki de hacim veren maskara.
Ben önce hacim vereni daha çok sevmiştim ama uzunluk verenin etkisi çok da bariz ve güçlü. Ben en iyi yöntemi ikisini üst üste uygulayarak buldum. Önce hacim arkasından uzunluk vereni sürüyorum ve süper oluyor gerçekten de.


Şu kalemler ise favorim oldu diyebilirim. Siyah ve kahve renkleri var bende bir de bunlara ek olarak ash brown rengi var ki mutlaka çok güzeldir o da. Benim favorim burada da kahve ama tamamen benim renk tercihimle ilgili bir şey bu. Yoksa iki renk de net, kolay uygulanıyor, çabuk sabitleniyor ve çıkmıyor. Kalemler waterproof zaten. 



Şimdi de ilk kez karşılaştığım bir üründen kaş linerlarından bahsetmek istiyorum.  3 değişik renk ile Missha kaş linerları çıkartmış. Dark brown, grey brown ve neutral brown.  İnce kaş kalemleri gibi ama daha kolay uygulanıyor ve daha kalıcı. 


Uçları incecik ve ambalaj renkleri de çok şeker.


Daha yakından normal liner gibi görünüyor. Ben ilk uygulamayı bununla yapıp üzerinden şeffaf bir kaş jeli ile sabitliyorum. Neticeden oldukça memnunum. Doğal duruyor ve ben çıkartmadıkça bozulmuyor kaşlar. 


Bunlar da kaş linerlarının renkleri. Toplamda üç renk var, dark brown, grey brown ve neutral brown. Benim tercihim daha doğrusu kaşıma en uyumlu olan grey brown oldu.  Doğal ve kendiliğinden dolgun gibi duran kaşlar için linerlar harika olmuş bence. 


Bunlar kalemlerin renkleri. Kahve tonu harika bence. 

Ben özellikle kaş linerlarını ve kalemleri çok  sevdim. Missha indirimlerini mutlaka takip edin derim, cilt bakımından makyaja pek çok güzel ürünü var. Benim de denemek istediğim time revolution gece bakım seti var mesela. Sizin de denediğiniz tavsiye edebileceğiniz ürünleri varsa yorumda bekliyorum. 
Sevgiler..



20 yorum:

  1. Bu kalemler ambalajları ile ilk önce dikkatimi çekmişti. Kaş ürünleri pek bana göre değil ama liner kalemlere bakabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme liner kalemler çok kalıcı :-))

      Sil
  2. Özellikle göz kalemleri dikkatimi çekti. Önceden cilt kremini kullanmıştım. Tekrar siteyi incelemek lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @resimdefterim cilt bakım ürünleri de güzel misshanın evet...

      Sil
  3. Missha dan hangi ürünü denediysem memnun kaldım:) allık ve güneş kremlerini özellikle tavsiye ederim:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sedoşunblogu evet allıklar da harika :-))

      Sil
  4. Uzun soluklu ve devamlı bir blog görünce takdir edeyim dedim.

    YanıtlaSil
  5. kalemler havalı gözüküyor :)

    YanıtlaSil
  6. Kaş linerlarını çok merak ettim tek tek incecik çizmek için çok ideal ben bakayım bi onlara bilgi için çok teşekkürler.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ledushca evet detaylı çizmek için çok ideal :-))

      Sil
  7. Missha ürünlerini hiç denemedim. Aslında merak ediyorum ama bir türlü sıra gelmiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara bb ve güneş kremlerini deneyebilirsin :-))

      Sil
  8. Makyaj ürünleriyle pek aram olmamasına rağmen sırf görünüşleri yüzünden bile alasım geliyor, bu nasıl bir büyüdür :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esrakafkaslı :-)))) bana o kadar çok oluyor ki o ...

      Sil
  9. missha apieu juicy pang rujlardan denemiş memnun kalmıştım, kahverengi eyelinerı merak ediyorum ben de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrudüvenci Missha'nın apieu serisi ürünleri çok başarılı bence de...

      Sil
  10. Makyaj ürünlerini kullanmadım ama cilt bakım ürünlerinden severek tükettiklerim oldu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden evet cilt bakım ürünleri oldukça başarılı...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...