28 Ağustos 2020

Bionnex Güneş Kremi incelemesi..

Havalar oldukça ısınmışken size yeni bir güneş kremi tanıtmak istiyorum. Gündüz bakım rutinimin bir nemlendirici yağ ve bir de güneş kremi olduğu bu dönemler yeni gelen Bionnex SPF 50 güneş kremini tabi ki hemen denemeye aldım. Kullandığım diğer krem de bitmişti hazır, bakalım bu nasılmış. 


Öncelikle Bionnex pek çok dermokozmetik sitesinden alabileceğiniz bir marka. Ürünler uygun fiyatlı, indirimler ile daha da uyguna gelecektir size. Ben daha önce deodorant, misel su gibi değişik ürünlerini kullandım ve memnun da kaldım. 


Ürün tam benim istediğime uygun olarak hem UVA hem de UVB filtrelerine sahip, ayrıca 50 SPF ve makyaj altında kullanılabilecek şekilde dry touch özelliği taşıyor. Bütün cilt tiplerine de uygun olduğu belirtilmiş. Ben bunu yağlıya dönük karma ciltlere uygun diyerek doğrulayabilirim. 


Pompalı olması kolayca ve istenilen kadar almayı sağlıyor. 50 ml. olması da aslında düzenli kullanımda tek sezonda kullanıp bitirmeyi ve seneye yenisini almayı sağlar. 


Yoğun bir krem olmasına rağmen sürer sürmez emiliyor. Beyaz iz hiç bırakmıyor ki bu kısmı çok sevdim.Sürer sürmez ilk his olarak nemli kalacakmış gibi durmasına rağmen o nem hemen gidiyor ve ciltte hiç bir şey hatta hafif bir yapışkanlık bile hissedilmiyor. Geriye sadece yumuşak bir cilt kalıyor. 


Suya dayanıklı olduğu için terleme gibi durumları çok aşırı değilse tolere edecektir diye düşünüyorum. Ama plajda kullanacaksanız ki ben tatile giderken götüreceğim, denize girip çıktıktan sonra tazelemenizi öneririm. 


İçeriği fena değil bence. 


O son laf, yağlı ve yapışkan değildir %100 doğru, bravo gerçekten bu konuda başarılı olan denediğim 1-2 üründen biri de bu. 


Ben bu güneş kreminden oldukça memnun kaldım. Özellikle makyajımı çok erken ve acele ile yaptığım için ürünün hem dayanıklı olması hem de çabuk emilmesi benim için önemli. Bu iki özellik de Bionnex yüz ve boyun için güneş kreminde mevcut, o nedenle gönül rahatlığı ile tekrar alabilirim. 
Bionnex ürünleri dermokozmetik sitelerde bulunduğu gibi kendi sitesinde ve eczanelerde de oluyor. Size hem Bionnex dry touch sun screen fluid yüz ve boyun için kremi hem de satıldığı eczaneleri incelemeniz için link bırakıyorum. 
Sevgiler..

11 yorum:

  1. Tüm yaz güneş altında bunu kullandım. Korumasından çok memnun kaldım .Makyaj altına henüz kullanmadım ama performansını sevdiğim için umarım öyle de hoşuma gider.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme makyaj altı performansı benim için çok iyi .-))

      Sil
  2. Bu kremi ben baya sevdim hatta bitti gibi birşey cildimi de hiç yaglandirmadi cidden...!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam benimki de bu ay biter sanırım :-))

      Sil
  3. Güzel bir ürüne benziyor. Esmer olmama karşın ben de 50 faktör kullanıyorum. Özellikle çocuklar için ki onlar açık tenli önemli buluyorum bunu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi esmer veya açık tenli güneş kremi mutlaka şart aman ihmal etme...

      Sil
  4. @elena thank you dear :-)))

    YanıtlaSil
  5. güzelmiiş. artık seneye, bu yaz çıkamadım güneşee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone evet yaz da bitti sayılır zaten..

      Sil
  6. Bionex in yüz için olan güneş kremine bakayım ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya bu yeni şekli çok iyi olmuş bence..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...