27 Kasım 2020

Ozone Gold iyonize ozon yağı incelemesi..

Bugün kullanım alanı çok geniş ve özellikle hasarlı cilt üzerinde oldukça faydası olan bir üründen bahsetmek istiyorum. Ozone Gold Türkiye'nin ozon yağı. Daha önce de ozonlu ürünler kullandığım için bunun hakkında da elime ilk geldiğinde az çok bir fikrim vardı. Hemen bakalım bu ozon yağı nasıl kullanılıyormuş.



Öncelikle bu krem veya serum olmadığı için sürekli kullanmamak gerekiyor. Daha çok alerjik durumlarda, pişik, böcek ısırığı, tahriş, akne, güneş yanığı ve yanık gibi sorunlarda bölgesel olarak günde 2 defa kullanılması öneriliyor. Tabi hepsi bir tarafa ama doğrudan bir yanık üzerinde hiç deneme fırsatım olmadı, olsaydı bile denemezdim diye düşünüyorum.


İçinde bulunan ozondan ötürü cilde oksijen sağlayarak o bölgedeki hasarlı hücreleri onarmayı hedefliyor bu yağ. Ben ürünü oğlum güneşten yandığında denedim ilk olarak, acısını aldı ve kızarıklığı da giderdi o konuda oldukça memnun kaldım. 


İçeriğinde sadece ozonlanmış zeytin yağı var.. Ozonun bir de oldukça kötü bir kokusu var maalesef, bunu bilin ve ona göre alın derim. Hatta sürdükten bir süre sonraya kadar o koku kalıyor. Gece yatarken falan son dakika uygulamayın yani. 

Daha önceki kullanımlarımda da bölgesel kızarıklık, sıcaktan dirsek içi kızarması, pişik gibi cilt tahrişlerine iyi geldiğini biliyorum. Yoğun bir ürün az az ve ihtiyaç oldukça kullanmak gerekiyor. 
Bütün Ozone Gold Türkiye ürünlerini buradan inceleyebilirsiniz.
Sevgiler..


8 yorum:

  1. Hiç bilmiyordum bu ürünü iyi oldu öğrenmiş oldum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evintekkızımona bazen çok lazım oluyor :-))

      Sil
  2. Ozon yağı almıştım ben de dediğin gibi koku fena...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi hem de çok bir türlü gitmek bilmiyor...

      Sil
  3. hım piki iyi gibi gözüküyoo, ozon kokusu neye benziyo ki aceba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone çok ağır ve yoğun bitkisel bir koku ama gitmek bilmiyor.. yaralara falan iyi gelmese yüzüme asla süremem zaten..

      Sil
  4. Ozonlu ürün hiç kullanmadım aslında anlattığına göre faydalı görünüyor.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...