29 Temmuz 2020

New well Bioenergy Cilt beyazlatıcı Leke Kremi..

Bugün size New well Kozmetikten yeni gelen bir üründen Bioenergy Cilt Beyazlatıcı Leke Kreminden bahsedeceğim. Kremin etkileri için tabi biraz uzun kullanmak lazım mutlaka ama bir ön inceleme yapalım hemen ona göre yazıya güncelleme yaparız daha sonra.



Önce genel özelliklerinden bahsedelim. Ürün bütün ciltlere göre denilmiş. Kremin dokusu biraz yoğun ama benim yağlıya dönük karma cildimde ilk izlenimde kötü bir tepki vermedi.  Sanki kuru ya da kuruya yakın cilde sahip olanlar daha çok sevebilir. 


Yoğun olduğu için az az alıp iyice yedirerek uygulamak en doğrusu olacaktır bence. Kremin yapısı biraz sticky yapışkan yani o nedenle az az sürün yedirmek problem olabilir. Ama yapısının yapışkan olmasının şöyle bir artısı var, harika bir makyaj altı kremi olmuş.


Kremin gramajı yüksek ilk defa 70 gr krem gördüm ben. Cam kavanoz falan oldukça ağır ve sağlam.  Hatta yere düşürdüm diye de korktum ama bir şey olmamış. 




İçeriğinde iyi maddeler olmakla beraber bir türlü vazgeçilemeyen alcohol denat ve parfüm  var. Bunlar içerikten kalksa bence süper olacakmış. 


İçinde argan yağı ve hyaluronik asit olması artı puan. Tabi çok yoğun miktarda değildir ama olsun.  Paraben yok ayrıca ben kremi ilk aldığımda gece kullanırım diye düşünmüştüm ama SPF 50 var. Krem gündüz kremi yani. Güneşe karşı koruyor, yeni lekelerin oluşumu ile savaşıyor ayrıca oluşan lekeleri de açıyor. İçindeki SPF 50 ile güneş lekelerinin oluşumuna karşı savaşacağı kesin zaten, oluşmuş lekelerin açılması kısmını ise deneyerek göreceğiz.

Leke kremleri bana çok sorulan bir şey, bu konuda bir eksiğim var çünkü neredeyse hiç leke kremi kullanmadım. Sadece bir marka denemiştim, çok övülen bir kremdi ama bana hiç iyi gelmemişti. O nedenle bu kremi tatil sonrasında düzenli olarak deneyip bitirdikten sonra da hemen etkilerini sizinle paylaşacağım. 
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Yorumlarını bekliyorum.. Merak ettim bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esrayıldız döndüm artık başlayacağım kullanmaya :-))

      Sil
  2. Takip edeceğim yorumlarını. Yaş ve güneş bende de biraz leke yaptı. Çok rahatsız değilim ama çaresi varsa...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi çaresi var tabi olmaz mı bu olmazsa başka kremler var..:-)) bakalım deneyelim de bunu önce..

      Sil
  3. ben de bilmiyom bunları dene bakalım pikiiii :)

    YanıtlaSil
  4. New Well renkli kozmetikten sonra cilt bakım ürünleriyle de şaşırtmaya devam ediyor. Uzun vadede etkisini merak ettim ben de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan evet daha önce denediğim kremleri fena değildi bunun da etkisini merak ediyorum..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...