1 Temmuz 2020

Haziran Alışverişleri..

Bitenlerden sonra tabi ki sıra aylık alışveriş yazısında olacaktı. 2 aylık karantina döneminden sonra bu ay biraz coşmuş ve kendime bol bol hediye almış olabilirim. Bakalım Haziran ayında neler almışım.

               


Bunlar ayrı ayrı zamanlarda Sephora'dan aldıklarım. Bazıları indirimdeydi bazıları değildi tabi.
Mesela Lanolips 3'lü se 89 TL. idi indirimde ki ben de hemen aldım.  Sephora serum ve Benefit Galifornia allık indrimde değildi. 


Maskeler 15 TL. idi bubble maskeyi denedim, fena değil ama tam fiyatı olan 35 TL. eder mi hayır kesinlikle alınmaz o fiyata. Buna gelene kadar Sephora'nın daha iyi maskeleri var. 
Oriflame haziran katalogundan şu makyaj temizleme sütü ve toniğini aldım. Bir de oje almıştım ama onu koymayı unutmuşum.


Uzun zamandır hiç alışveriş yapmadığım Gratis'den sır WW'ın yeni serum baz ve nemli bitiş fondötenini alayım diye alışveriş yaptım. Yanına bir de merak ettiğim Perfecta markasının serum ve göz kremini ekledim. Umarım hayal kırıklığı olmazlar. 
Bu arada fondöten biraz beklentimin altında kaldı. Detaylı yazacağım kendisini. 
Mac'den 2 tam boy ruj kampanyalı olarak 129 TL. ve ikisi de şahane renkler olunca yanına bir de fix+ pinklite ekleyerek aldım. İyi ki almışım bu ayın star alışverişi oldu benim için bu. 



Son zamanlarda dökülen saçlarıma ve incelen tırnaklarıma çare olsun diye Füsuncuğumun (@makeupbyfun) tavsiyesi ile Voonka markasının toz kolajen takviyesini aldım. Yanına daha sonra kullanmak üzere C vitamini ve kolajen haplarını da ekledim. 
Voonka'yı neredeyse 4 haftadır kullanıyorum. Bu bitmeden 2. kutumu da aldım ki devam edeyim. Saçlarımda bir değişiklik yok ama tırnaklarım ve cildim çok iyiye gidiyor gerçekten. Ama Füsun'un saçları da kullanmaya başladığından beri gerçekten coşmuş durumda, onu da söyleyeyim.


Mac rujların renklerini göstermeden geçmeyelim. Sağdaki werk werk werk ve soldaki de 
sultry move.


Bu C+E vitaminli serum hakkında çok olumlu yorum okumuştum. O nedenle indirimli olmasa da alıp denemek istedim çünkü genelde ne onlineda ne de mağazada bulunmuyor. 


Oriflame ojeyi buldum neyse ki çekmişim fotosunu.


Son hafta da Rossmann ve Gratis'den bunları aldım. Herbaderm serum Gratis'de indirimdeydi, o serum hakkında da oldukça olumlu yorum var. Bazen Kozmela veya başka sitelerde de indirimde oluyor ama o an Gratis'de görünce aldım. Neutrogena zerdeçallı tonik spreyim de bitmek üzereydi onu da Gratis'den aldım ama Rossmann'da daha ucuzmuş, neyse almış bulundum artık. 
Diğerlerini Rossmann'dan aldım. Sun Ozon her yaz aldığım ve memnun olduğum bir marka, sprey güneş kremlerini çok seviyorum. oldukça pratik ve çabuk da bitmiyor. Bu sene kokulu olan çıkmış onu da deneyeyim dedim. 
Diadermine'in bu kocaman jel makyaj temizleme losyonu 15 TL idi. En kötü ihtimal fırça temizlerim deyip aldım ve fena da değilmiş. 

Bu ay evet biraz abartmış olabilirim. Ama karantina sonrası durum budur. Merak ettikleriniz ve öncelikle yazmamı istediklerinizi yorumlarda bekliyorum. 
Sevgiler..






16 yorum:

  1. İrem şahane şeyler almışsın.. Güle güle kullan hepsini:) Bayılıyorum alışveriş yazılarına :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de güneş bakım ürünleri aldı geçen haftalarda. Kargo olayına girmemek için epeydir erteliyordum. Malum çok yoğunlar. Lolojen olayı ise artık gündemimde. Hangi markayı almalı diye geçen gün netten araştırmıştım ya çok çeşit öneri vardı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi kolajen için benim kullandığımı tavsiye ederim .. ama iyice bir araştır tabi önce...

      Sil
  3. Karantina sonrası hepimizde bir coşma olayı aldı başını gidiyor resmen :) Sephora'nın serumu aklımda olsun, güle güle kullan hepsini de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi hem de ne coşma :-)) o serum gerçekten güzelmiş teşekkür ederim..

      Sil
  4. Ne güzel şeyler almışsın yine :)
    Sephora C+E serumu yazabilirsin bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @littlebutterfly onu düzenli kullanıyorum zaten yazarım tabi ki .-))

      Sil
  5. he maşallah yaa senin yazılar zengin oluyiii nerdeyse bütün piyasa sende hihi :) wonka pikiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone voonka olmasa bile bir kolajen takviyesi mutlaka derim :-))

      Sil
  6. Neutrogena'nın zerdeçallı serisini merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrudüvenci o seriyi ben çok beğendim özellikle sprey toniği :-))

      Sil
  7. Hepsi çok güzel illa ki hepsini çok beğendim ama toz kolajen aklımda kaldı. Bu ara bende almak istiyorum ama tadı nasıl, kolay içilir mi? Bunları çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme bence mutlaka al hepsi gayet kolay ama detaylı bir yazı da yazayım sırf bu voonka hakkında o zaman :-))

      Sil
  8. Güle güle kullan. Ben de birkaç maske aldım memnun kaldıklarım da oldu deriasworld de yazacağım ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya süper olur bekliyorum :-)) teşekkürler..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...