18 Mayıs 2020

Newwell Yeni Ürün İncelemesi..

Bir süre önce Newwell Kozmetik tarafından yollanan ürünleri inceleyeceğiz bugün. Yollanan pakette bir makyaj paleti, bir likit aydınlatıcı ve bir de maskara vardı. Bakalım ayrı ayrı inceleyelim nasıllarmış. 



Öncelikle Newwell bu albeni işini çözdü sanırım. Ürünler görüntü olarak güzel duruyor. Far paletlerinin plastik yerine karton ambalajda olmasını tercih ediyorum ben. Daha güzel duruyor hem de malzeme olarak plastikten daha iyi. Likit aydınlatıcının şişesi ise cam şişede olması ayrıca iyi bence. 


Önce palete bakalım, ilk bakışta çok aykırı renkler var gibi görünen palet aslında bana göre oldukça kullanışlı. Bu paletin bir renk seçeneği daha var, o  natural renkleri sevenlere daha uygun geldi bana. 


Newwell Derma highligter & eyeshadow palet tamamen mat 3 ve satenimsi hafif metalik 7 renkten oluşuyor ve ortasında da kocaman bir aydınlatıcı var. Bana sorarsanız sırf bu aydınlatıcı için bile alınır bu palet. 



İçeriğinde koruyucu özellikli benzyl benzoate bulunuyor. Ayrıca yine içerikte parfüm görüyorum. Ürünün kokusu yok ayrıca içerikte buna gerek de yok bence. 


Bunlar paletin solundaki renkler. En üstteki mat beyaz palette pigmenti en düşük renk ama yine de göz kapağına tamamen uygulayıp bir fon yaratmaya uygun. Platin diğer 2 mat renginin ki onlar turuncu ve kırmızı olanlar pigmentasyonu hayli yüksek. Satenlerden bronz olan yağ gibi, mavi biraz daha tozutan bir yapıda, tam renk için 2 defa üzerinden geçmek istiyor. 


Paletin sağ tarafına gelirsek, buradaki renklerin hepsi saten shimmer ve pigmentasyonları ortanın üzerinde. Hepsi tek sürümde renklerini veriyor ve karıştırılınca da bu renkleri koruyorlar. En üstteki yeşil ve diğer taraftaki mavi yerine farklı renkler olsaymış benim için daha da mükemmel bir palet olurmuş bu. 


Paletin ortasındaki dev aydınlatıcı ise ise bence harika. Zaten Newwell'in diğer denediğim aydınlatıcıları da çok iyiydi. Rengini tek sürümde veriyor ve oldukça da kalıcı. Metalik değil ışıltılı yansımalı ve içinde sim de yok. Ben olsam bu aydınlatıcıyı palete bağlı tutmaz ayrıca yapardım.
Newwell Derma highligter & eyeshadow paleti buradan inceleyebilir ve alabilirsiniz.



Gelelim beni şaşırtan bir ürüne, yani likit aydınlatıcıya. İlk gördüğümde camdan yansıyan rengi bana aydınlatıcının oldukça metalik olduğunu göstermişti. Metalik likit aydınlatıcılar genelde kötü durur, hele de yapısı yağlıysa hemen silinir ama arkasında tuhaf bir yansıma bırakır. Bu aydınlatıcı ciddi şekilde metalik ama yapısı yağlı değil, simli değil ve cilde inanılmaz bir şekilde yapışan bir yapısı var. Oldukça kalıcı yani. 



Renk çok bütüncül, parça parça durmuyor. En iyi nemli süngerle uygulama yapılıyor. Üzerinden zaman geçse bile ışık vurduğunda yansıma hala belli oluyor. Ben bunu hafifçe uygulayıp üzerine bir de paletteki toz aydınlatıcıyı geçiyorum. Sonuç akşama kadar yaldır yaldır yanan bir bir aydınlatıcı oluyor. Bunun numarası 02, Bir de 04 var o baya bronz renkte. Yanık tende güzel durur. 
Newwell Derma cover likit aydınlatıcıyı buradan inceleyip, satın alabilirsiniz. 


Bir de Boom Volume maskaraya bakalım. Hemen söylüyorum bunu Bio-Herbal maskaraya göre daha çok sevdim. Çünkü tam benim istediğim gibi hacim veriyor.  Çok uzatmıyor ama havaya kaldırıyor kirpikleri. Ben 3-4 kat uyguluyorum. Tek tek ayırmasa da örümcek ağı gibi olmuyor kirpikler yani topaklanma ve dökülme de yapmıyor. 



Siyahlığı bana göre yeterli. Maskara aynı zamanda suya dayanıklıymış ama bunu test etme imkanı bulamadım tabi.
Newwell boom volume maskarayı buradan inceleyebilir ve alabilirsiniz. 

Ben ürünleri genel olarak sevdim. Dediğim gibi parfüm palette gereksiz bir içerik olmuş ama hiç belirgin bir kokusu olmadığı için es geçiyorum artık onu. Newwell kozmetik ürünlerini kendi sitesinde yani burada, Kadıköy'deki mağazada ve Rossmann'larda bulabilirsiniz.
Sevgiler..






18 yorum:

  1. Newwell markasını daha önce hiç denemedim ben.. Baya güzel bir palete benziyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esrayıldız evet palet güzel :-)) başka ürünler de var fena değil...

      Sil
  2. Aydınlatıcı ve maskarayı çok sevdim ben!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam aydınlatıcı çok şaşırttı beni gerçekten çok beğendim...

      Sil
  3. Karton ambalajları ben de çok seviyorum. Marka ve ürünlerini ise genel olarak başarılı buldum ben de :) Güzel günlerde kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi evet bunlar özellikle gayet iyi bence.. teşekkürler :-))

      Sil
  4. Palet görünümü oldukça ilgi çekici.Memnun kalmış olmana sevindim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajkelebeği palet güzel canım severek kullanıyorum :-))

      Sil
  5. ooo yaniiii hem new hem well ooo :)

    YanıtlaSil
  6. palet oldukça kullanışlı geldi bana da renk tonları tam benlik. güle güle kullan
    sevgiler
    makyajlikareler

    YanıtlaSil
  7. Paletteki şampanya rengi aydınlatıcıdan tekli var bende çok seviyorum, likit aydınlatıcısı da çok güzelmiş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @modamla paletteki aydınlatıcıya bayıldım zaten bu kadar güzel olacağını düşünmemiştim :-)))

      Sil
  8. Far paletinin renklerine bayıldım tasarıma da harika çok tanıdık bir tasarım 😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evintekkızımona :-))) evet ben de benzetiyorum zaten...

      Sil
  9. Renkler güzelmiş turuncuları sevdim ☺️

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...