13 Mayıs 2020

Limonian Yüz ve Boyun maske incelemesi..

Bu hafta #birürünüçyorum yazılarında ilk olarak Limonian markasının maskelerinden anti aging özellikli  Hyaluron moisture maske ve Petitfee Gold boyun ve dekolte maskesini inceleyeceğiz.





Önce boyun ve dekolte maskesine bakalım.
Maskemiz 24 kratlık altın özü içeriği ile boyun ve dekolte bölgesini sıkılaştırarak daha sağlıklı bir görüntü vermek izin özel formüle edilmiş. Tabi böyle ürünler ve maskeler bir kullanımda pek bir şey ifade etmez. Ama hepimizin ihtiyacı olan bir ürün olduğu kesin çünkü boyun ve dekolte bölgesi bakımı çok zordur ve kolay deforme olur. 







Tek kullanımda maske hakikaten boyna belirgin bir gerginlik veriyor. Sıkılaştırma etkisi için gerçekten en az haftada 1-2 ve uzunca bir süre kullanmak lazım. Ama alınabilir içeriği gayet iyi, salyangoz serumu ve kolajen var ki bunlar zaten cildi sıkılaştırıcı içerikler.


Gelelim hyaluronic asit içeren anti aging özellikli ve 3 aşamalı nemlendirici maskeye. 3 aşama dediysem, zor sanmayın yani, uygulamak gayet kolay. 


İlk aşama olarak tabi cildinizi güzelce temizledikten sonra maskenin anti aging özelliklerini aktive edici serumu bütün yüze göz ve dudak çevresi hariç sürüp bir kaç dakika bekliyoruz.


Sonra ikinci aşama mikro fiber bezden yapılmış esnek maskemizi yüze güzelce yerleştirip 30 dakika kadar bekliyoruz.


 Son aşamada anti aging gece kremimizi sürerek cilt bakımımızı tamamlıyoruz. Bu krem oldukça fazlaydı, ben yarısını sürdüm diğer yarısını da zaten evde olduğum için  gece demesine rağmen ertesi sabah sürdüm. 



İlk izlenim olarak daha gece kremini sürmeden maskenin etkisi biraz yapışkan ve gergin bir his oluyor. Ama bütün hyaluronic asit içeren maskelerde bu vardır. Cilt bariyerini güçlendirerek nemlendirmek için hazırlıktır bu durum. Gece kremini sürmeden bile yatsam sabah nemli bir cilde uyanırdım. Bu bakımdan beğendim maskeyi. Gece kremi cilde ekstradan bir dolgunduk ve yumuşaklık veriyor ki ben bunu çok beğendim. Mesela bu krem tek başına olsa kesinlikle alınır bence.
Genel olarak maskeden memnun kaldım vaat ettiğini aynen yerine getirdi. Etkisinin devamı için haftada bir kullanılır bence. Benim yağlıya dönük karma cildimde etkisi nemli ve canlı bir cilt oldu ve ekstra parlama yapmadı. Açıkçası ben kuru cilde tek başına nem açısından yeterli olacağını çok düşünmüyorum ama kuru ve hassas ciltlerdeki etkisi için Nilgün’ün yazısını buradan hassas ve alerjik ciltlerdeki etkileri için de Gül’ün yazısını da buradan okuyabilirsiniz.
Sevgiler.

18 yorum:

  1. 3 aşamalı maskeyi sevdim. Bendeki Kolajen içerikliydi ve gayet güzel sonuç verdi. Boyun maskesinin etkisi anlık, tek başına yetmez. Ben özel gün öncesi şok bakım için iyi olabilir diye düşündüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily evet 2-3 tane alıp özel günlerde kullanmak iyi olur bence de...kolajen içerikli olanı da deneyeceğim ilk fırsatta tabi :-))

      Sil
  2. Boyun ve dekolte bölgesi için olması harika yazın bol dekolte öncesi kullanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senazeyrek evet yaz tatili öncesi bir kaç tane kullanılır iyi olur..

      Sil
  3. hımmm ilginç yani faydalı oluyo diyosun, annemlere halamlara teyzemlere söleyim bunu mademsi :)

    YanıtlaSil
  4. Aşırı merak ettim. Çok seviyorum ben bu tarz maskeleri :)

    YanıtlaSil
  5. Hyaluronic asit için mantıklı aslında kendine cildin suyunu çekmemesi için önce bir maske bazı üstüne krem şeklinde uygulama. Öbür türlü verdiği nem yeterli gibi görünsede uzun vadede HA kendine absorbe eder ortamdaki suyu :) İçeriği güzel, etkisi güzel daha ne olsun =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik doğru etkisi oldukça iyi :-))

      Sil
  6. Hyaluron maskeyi de deneyeceğim mutlsjs. Bu 3 aşamalı maskeleri sevdim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan ben de sizin kolajenli maskeleri denemek istiyorum .-))

      Sil
  7. Dekolte maskesini hayatımda ilk defa duydum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico nadir de olsa bir kaç markada daha var...

      Sil
  8. Kuru cilt için olan yazıyı okuyacağım. Ben normal nemlendirici sürüyorum dekolteye ama yine de kuru cildimin tamamı gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya kuru cilt ekstra bakım ister her zaman dikkat etmek lazım..

      Sil
  9. Dekolte maskesi hiç kullanmadım, denemeliyim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @modamla sürekli kullanımda işe yarar bence..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...