22 Mayıs 2020

Gençlere Özel Cilt Bakım Tavsiyeleri


Gençlerde ergenlikle birlikte başlayan cilt problemleri önlem alınmasa büyük sorunlara sebebiyet verebilir. Burada önlem olarak ilk önce cilt temizliğine ve hijyenine dikkat çekmek isterim. Yapmanız gereken düzenli olarak bakterileri önleyen, yağ salgısını azaltan ve cilt bariyerini aşındırmadan temizleyen jel tercih etmektir.




Ergenlikle birlikte başlayan cilt problemleri önlem alınmasa büyük sorunlara sebebiyet verebilir. Burada önlem olarak ilk önce cilt temizliğine ve hijyenine dikkat çekmek isterim.  Yapmanız gereken düzenli olarak bakterileri önleyen, yağ salgısını azaltan ve cilt bariyerini aşındırmadan temizleyen bir jel tercih etmektir.
Bioderma laboratuvarlarında geliştirilen gençlere yönelik Bioderma sebium yüz yıkama jeli destek amaçla kullanılabilir Bunları kullanırken sonuç alamadım diye düşünmeyin, bunlar önleyicidir ve hijyen sağlar, büyük sorunların çözümüne katkıda bulunur.  Bakımlarınızı yaparken temel ürünleri mutlaka düzenli kullanmanızı öneririm. 

Bioderma Sebium Tonik cildin Ph değerini düzenler, gözeneklerin küçülmesini sağlar ve parlamayı engelleyerek ciltte ileriki yaşlarda ortaya çıkacak sarkmaların önüne geçer. 


3.adım nemlendirme, Bioderma Sebium Kremcildinizin ihtiyacı olan suyu verir, oluşmuş veya oluşacak aknelerin kızarıklığını azaltarak yağ salgısını azaltır. Böylece akneler hormonel olarak oluşacaktır ama önleyici bakımlar yapmak oluşan aknelerin kısa sürede iyileşmesini  sağlayarak, iz kalma riskini azaltacaktır. 
Ancak unutmayın ki bakımlar her zaman cildin temel ihtiyacıdır. Erken yaşta cildinizin bakımına özen göstermeye başlarsanız bir çok risk faktörlerinden etkilenmemiş olursunuz, cilt sorunlarını daha hafif atlatırsınız. Bioderma Sebium Serisine ait tüm ürünleri incelemek ve bir cilt bakım uzmanına soru sormak için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.

8 yorum:

  1. Bioderma'yı çok seviyorum ben :)

    YanıtlaSil
  2. Bioderma Sebium Tonik cildimle uyumlu olabilir diye düşünüyorum.Siteye yeniden göz atmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajkelebeği evet ben de bakacağım yeni ürünler için..

      Sil
  3. heeey yaaa ben bunların ikisini de sevdim, yani ergen diyeliz artık tabiiii amaa kullanabiliriz de mii yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone evet ben kullanıyorum zaten :-))

      Sil
  4. Biodermayı büyük oğlumda kullanmıştık memnun kaldık ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet ben de kullanmıştım oğlum için tam ergenlik döneminde...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...