19 Mart 2020

Darphin Intral Nemlendirici..

Bugünün yazı konusu Darphin Intral 50 SPF renkli nemlendirici olacak. Bir ürün üç yorum yazıları yazıyoruz biliyorsunuz, ben bu ürünü kendi cildime göre yanı yağlıya dönük karma ciltler için değerlendireceğim, bakalım nasılmış.



Öncelikle ürün bize Nilgün'ün geçtiğimiz Eylül ayında gerçekleşen #nily21onyaşında etkinliğinde hediye edilmişti. O zamandan beri sürekli değilse bile ara ara kullandım. Özellikle bol güneşli günleri tercih ettim tabi kullanmak ve denemek için.  
Bu ürün bir kaç şekilde kullanılabiliyor. Güneş kremi olarak yüz ve göz çevreniz dahil kullanabilirsiniz. Ayrıca makyaj bazı olarak ve tek başına hafif bir renk versin ve çevresel faktörlerden korusun diye de kullanılabilir. 



Ürünün çok hafif bir rengi, ince ve parlak bir yapısı var. Kapatıcılığı hiç yok. Sürüldüğünde yüze canlı parlak ve doğal bir hava veriyor. Parlak dediysem benim yağlıya dönük cildimi bile terden değil de canlılıktan parlakmış gibi gösterme marifetine sahip. Sanki ışık vurmuş da hafifçe parlıyormuş gibi oluyor cildiniz. 


Canlı doğal bir glassy look için makyaj üzerine bile pıt pıt hareketlerle takviye yapabilirsiniz. Ürün yağlı göstermiyor. Nemlendirici olarak çok bir vaadi yok, bu serinin ayrıca bir nemlendiricisi var zaten  tek başına kuru ciltlere nemlendirici olarak hafif gelecektir.  Ben de özellikle soğuk havalarda sürdüğüm zaman başka bir nemlendirici ile takviye etme gereğini hissediyorum. 


İnce uçlu ağzı ile ürünü kolayca ve kontrollü olarak alabiliyorsunuz. Öncesine mutlaka çalkalayarak alın. Az az alın çünkü az bir  miktar yeterli gelecektir. 


Yapısı ve rengi de bu şekilde. Ürünün içinde paraben ve mineral yağ bulunmuyor. 



Biraz yaydıktan sonraki durumu, sanki yağlı bir his bırakacakmış gibi durmasına rağmen öyle olmuyor. Ürün bir kere cilde oturduktan sonra o ıslak ve yağlı görüntü hemen gidiyor. 


İşte son durum. Sanki içinde minik parlaklık veren maddeler varmış gibi geliyor bana ilginç bir ürün. İçindekiler listesine markanın kendi sayfasından ulaşabilirsiniz. 

Ürün aynı zamanda hassas ciltler için de uygun ama bunu en iyi Nilgün'ün kuru ve hassas ciltler için  ve Gül'ün hassas ve alerjik ciltler için olan yazılarından okuyabilirsiniz. Bu arada fiyatı yüksek bir ürün, çeşitli online dermokozmetik sitelerinde ve eczanelerde fiyatı değişiklik gösteriyor. Bu nedenle almadan bir fiyat araştırması yapmakta yarar var.
Sevgiler..




16 yorum:

  1. Yapısını ve ciltteki duruşunu çok sevdim. Koruyuculuğu da güzel ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan evet koruyuculuğu gerçekten çok başarılı.

      Sil
  2. Darphin 'i seviyorum. Deneyip beğenmediğim ürünü olmadı. Uygun fiyat veya taksit imkanı bulduğumda yine alırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily evet ben de seviyorum.. denemek istediğim daha çok ürünü var ayrıca :-))

      Sil
  3. koruyuculuk kısmı çok kafama yattı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @almanyalıgelin evet koruyuculuğu oldukça iyi..

      Sil
  4. Güle güle kullan tatlım hassas cildim var yazın baya bi etkileniyorum Bi deneyeyim bende

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlıkareler Gül ve Nilgün hassas ciltlerine rağmen oldukça memnun ..

      Sil
  5. Bana göre bir ürün değil ama güzelmiş

    YanıtlaSil
  6. oooo her yönden iyimiş buuu :)

    YanıtlaSil
  7. Ben baz olarak kullanıyorum arada hatta bitmesin diye çok sık kullanmamaya çalışıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico güneşli günlerde baz olarak kullanmak çok iyi fikir :-))

      Sil
  8. Koruyucu olması güzelmiş ☺️

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...