20 Ağustos 2019

Petimce Kedi Maması Alışverişim..

Uzun zamandır evdeki minik patili bebeğim için alışverişimi petimce.com dan yapıyorum. Bana hem uygun fiyatlı hem de çabuk geldiği için alışveriş tercihim bu siteden yana oluyor. 


Evde evcil hayvan özellikle kedi besleyenler bilir. Kedi için alınacak mama ve kedi kumu oldukça ağır olduğu için taşımak yerine online alarak eve teslim edilmesi daha iyi bir seçenektir. Bu nedenle ben epey bir süredir tercihimi kedimin ihtiyacı olan her şeyi rahatça bulabileceğim online alışverişten yana kullanıyorum.
Sanabelle Sterilized Kısırlaştırılmış Kedi Maması 2 Kg

Benim kedim çok küçükken kısırlaştırıldığı için tercihim kısırlaştırılmış kedilere özel mamalardan yana oluyor daima.  Ayrıca sitede değişik tatlarda pek çok kuru ve yaş kedi maması da bulunuyor. Aynı şeyi yemekten sıkılan minik kedileriniz için pek çok seçenek mevcut.  Bunun dışında kedi için gerekli kum, mama kabı, oyuncak, taşıma çantası gibi pek çok ihtiyacınız için de değişik ürünler de bulunuyor bu sitede.

petimce.com/kedi-mamalari 75 TL.üzeri ücretsiz kargo seçeneği, sık sık yaptığı indirimler ve uygun fiyatları ve bol kedi maması seçeneği ile minik dostlarımız için mutlaka bakmanız gereken bir site bence.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. herkes aynı zamanda petimceden alışveriş yapmış :) fiyatlar bizim gibi çok kedi bakanlar için yüksek geldi maalesef

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bence evet her alışveriş gibi indirime girmesini bekliyorum..

      Sil
  2. Kendi beslemeyi bende çok istiyorum ama annem izin vermiyor evde :) .Paylaşımınız için teşekkürler. İzlemeye aldım sizi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizlipencere :-) teşekkürler.. olsun sokakta da bakıma muhtaç pek çok kedi var ben onlara da bakıyorum hala...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...