7 Ağustos 2019

Yurt Dışı Alışverişi..

Haziran ayı alışveriş yazısının sonunda bir yurt dışı alışveriş yaptığımı söylemiştim. Bu alışveriş ayrı bir yazıyı hak ettiği için Temmuz alışverişlerine katmadım. Zaten bu alışverişten sonra uzun süre çok kayda değer bir şeyler almayı hiç düşünmüyorum. Ancak ihtiyaç pamuk, tonik, sıvı sabun vs. gibi şeyler alabilirim. Hemen bakalım neler almışım.


Bu arada bu alışverişin tamamı Amerika'dan yapıldı. Haziran ayında Amerika'ya giden sevgili Nilgün sayesinde bütün bunlara kavuşmuş oldum. Sağ olsun kendisine alırken bana da aldı. Kendisinin instagram hesabını @nily21 takibe alın derim, fotoları çok güzeldir. Linkini bırakıyorum.  Yukarıdaki fotoda 2 ürün hariç bütün alışverişimi görüyorsunuz.



En çok palet aldım tabi ki. Bütün merak ettiğim markalardan paletler getirdi bana Nilgün. Milani, Color Pop, Morphe, Juvias Place  hep merak ettiğim markalardı, şimdi hepsini zevkle deneyeceğim. 


Bu farklı bir marka, daha önce duymamıştım ama Beverly 90210 konsepti çok hoşuma gitti. Ayrıca paletin pigmentasyonu harikaymış. Muhtemelen indie bir markadır. 


Morphe'nin Jacklin Hill ile çıkardığı Vault koleksiyonundan bir palet. Renkleri şahane, onun yanında bir de lüks tutkusu ile tanınan Jeffree Star'ın bile bayılarak kullandığı Morphe setting sprey ki gerçekten iyiymiş. 


Color Pop farların efsane olduğunu hep duyardım, şimdi kendim de deneyebileceğim. Özellikle tekli far süper . Rujun da rengini çok beğendim. 



Ülkemize gelmeyen Make up Revolution 'ın donut serisinden bir palet. Görüntü olarak çok şirin. sedefli farlar harika, matların pigmentasyonu çok çok az ve iyi karışmıyor. 

İlk iki ve sondaki 3 farın arasındaki farkı görüyorsunuz değil mi?


Yukarıdaki resimde eksik olanlardan biri bu. Coty airspun sabitleyici pudra. Bunu güzellik guruları, özellikle Tati öve öve bitiremiyor. Ben de iyi ki almışım diyorum şu an. İnanılmaz güzel bir pudra incecik ama tozutmuyor. Değdiği yeri sabitliyor ama matlaştırmıyor. En önemlisi fiyatı 6 $ . Bunu Laura Mercier pudraya dupe gösteriyorlar zaten. 


Color Pop tekli farın yakın çekimini de eklemek istedim. İçinde pembe, altın rengi ışıltılar var. 


Bu da paleti, evet renkler çok klasik ama bence hiç sıkıcı bir palet olmayacaktır bu. 


Rujun rengi ve özellikle de deseni diyorum burada. Tam bir sonbahar rengi değil mi sizce de?


Ve yine çok merak ettiğim bir marka olan Milani, bunu özellikle Jeffree kanalında deneyip öve öve bitiremeyince almayı kafama koymuştum. Denediği palet de bizzat buydu sanıyorum.


Bu gül şeklindeki allığı ise ne kadar uzun zamandır istiyorum bilmiyorum. instagram satıcılarında bu allığı 150 TL.'ye falan satanlar gördüğüm için şu an çok mutluyum. Kendisi Nars Orgasm allığa benziyor ilk bakışta. 


Bu palet de klasik renklerden oluşmuş aslında ama değişik makyajlar çıkacağına eminim. Özellikle metaliklerin pigmentasyonu ve matların karıştırma rahatlığı çok çok iyi. 


Aldığım ve burada göstermeyi unuttuğum tek şey ise Essence'in Türkiye'de olmayan bir aydınlatıcısıydı. Tek isteyip de alamadığım şey Jeffree Star'ın yeni çıkarttığı kapatıcı ve sabitleyici pudra ve son çıkardığı mini palet oldu. Hepsi yok sattığı ve anında bittiği için alamadık onları. Artık başka sefere diyorum. Beğendiğinizi umuyorum bu alışverişi



16 yorum:

  1. gerçekten çok güzel ürünler. paylaşımınız her zamanki gibi çok güzel

    YanıtlaSil
  2. İremciğim, güzel sözlerin için çok teşekkür ederim, hepsini güzel günlerde kullan canım. İnsan bütün markaları birarada görünce çılgına dönüyor ama döviz kurları sağolsun kendimizi frenlemek zorundaydık :)) Jeffreycim biraz hayalkırıklığı yarattı neyseki burada çok az karla satan güvenilir bir hesap bulduk. Olmadı mecbur bir daha gidilecek :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily canım tekrar teşekkür ederim..:-)) ah o kurlar olmasa zaten daha neler alırdım da tutuyorum kendimi :(( o jeffree yaktı bizi zaten yeni paletini gördün mü delireceğim artık yani :-D

      Sil
  3. Farlarin renklerine bayıldım çook güzeller:) güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  4. Farlarin renklerine bayıldım çook güzeller:) güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  5. Gümrük olayı yüzünden artık yurdışı alışverişleri de sıkıntılı olacak. Ancak bir tanıdık giderse sanırım. Artık birkaç dolarlık ürünlere bile vergi getiriyorlar. Bizim son aliexpress alışverişlerimizde ürünleri biriktirip öyle yapmışlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi evet bize tanıtım pr ürünü olarak gelen paketlerden bile vergi alınıyor artık :-((

      Sil
  6. hepsi birbirinden güzel güle güle kullan tatlım:)

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel şeyler aldın, hepsi birbirinden güzel...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan evet hepsine ayrı aşık oldum .-))

      Sil
  8. Ambalajlar da al beni diyor yani 😅

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet ya ambalaj aşkı diye bir şey var...:-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...