28 Temmuz 2019

Oriflame On Color Serisi incelemesi..

Geçtiğimiz günlerde Oriflame'den gelen yeni on colour serisinden bahsetmek istiyorum bugün. Oriflame'in renkli ve daha çok yaz aylarına yakışacak bir serisi bence bu.  Hem kendi hem de ambalajların renkleri oldukça  canlı ve parlak ve hemen dikkat çekiyorlar. 



Seride 4 renk tonundasn oluşan bir fondöten, renkli göz ve dudak kalemleri, tekli farlar ve allıklar, maskara, pudra, kapatıcı, ojeler ve rujlar bulunuyor.


Önce kalemlere bakalım. Bende 2 göz ve 2 de dudak kalemi var. Göz kalemleri çift taraflı, aynı rengin açığı ve koyusu olarak düşünülmüş ve 5 rengi var. Ben bunun açık ve koyu kahve olanını da istiyorum mesela.  Bendeki renklere gelirsek, yeşil kalem tuhaf bir şekilde mora göre daha yumuşak yapıda. Mor da çok sert değil ama özellikle koyu tarafını bir tık daha yumuşak olsaymış çok iyi olacakmış benim düşünceme göre. Ama her ikisi de oldukça kalıcı oldu. 



Dudak kalemlerini ise yapı ve pigmentasyon olarak oldukça beğendim. Küçük boyda olmaları bile hoşuma gitti. Hem çantaya rahatça sığıyor hem de bitme olasılığı var bu şekilde. 


Ruj serisi de çok hoş. 23 renkten oluşan seri nude tonlardan başlayarak koyuya doğru gidiyor.  Alttaki blush nude ve üstteki de clover lilac adını taşıyor.  Yapısı kremsi saten bitişli. Dudakta ağırlık yapmıyor ama kat kat tazelemeye gelmiyor çoğu ruj gibi ve pütürleniyor. Yemek yendiğinde çıkıyor tabi çünkü yapışkan ve kalıcı bir ruj değil.   


Ben iki rengi de beğendim. Biri her mevsimlik diğer ise tam yazlık parlak bir renk. 


Gelelim tekli farlara ve allığa. Allık 2 çeşit bendeki cool pink isimli renk. Açık tenlilerin bayılacağı bir renk. Bende çok belirgin değil. Allığın yapısı mat, benim sevdiğim tarz tapered bir fırça ile değil de toparlak bir allık fırçası ile tampon hareketlerle uygulandığında daha iyi sonuç veriyor. 


Göz farlarının 9 ayrı rengi var. Hafif sedefli bir görünümde, bunu özellikle mat paint pot gibi bazın üzerinde çok daha belirgin görüyorsunuz. Bendeki rengi dazzle beige, tam bir baz rengi. Bunu önce tüm göz kapağıma uygulayıp oradan diğer renklere geçiyorum. Pigmentasyonu gayet iyi. 


Allığın rengi de böyle.


Serideki iki maskaradan biri, diğeri de bunun water proof olanı zaten. Fırçası plstik ve dikenli olmasaymış daha iyi anlaşabilirmişiz. Bu şekilde her sürüşte gözüme batıyor. Uzunluk vermiyor. Biraz dolgunluk ve tek tek ayırma konusunda iyi buldum. Üzerine başka bir maskara ile geçiyorum uzunluk için. 



Serinin en kararsız kaldığım ürünü ise fondöteni oldu. 4 değişik rengi var ve bu tabi ki bana göre az. Bendeki natural beige cildime biraz koyu ama serideki bütün renklerin bana koyu geleceğine eminim. O nedenle bir renk açıcı ile kullanıyorum. Tek başına sürersem çok mat değil. rengi koyu olmasına rağmen bitişi çok doğal, o nedenle pudra renk açıcı falan kullanıp rengi uyumlu hale getiriyorum. 


Fondötenden çok bir BB krem havasında ve bitişinde. İçinde shea yağı varmış zaten ve kapatıcılığı da zaten belirtildiği gibi orta. 


Renk tuhaf bir şekilde bileğimde daha koyu duruyor. Tabi şu an içine başka bir renk açıcı falan katmadım. 


Ürünleri genelde beğendim diyebilirim. Daha detaylı görmek ve güncel fiyatlar için tabi ki Oriflame Türkiye'nin güncel kataloğuna bakabilirsiniz.
Sevgiler..

18 yorum:

  1. kalemler ve rujlar çok hoş :)

    YanıtlaSil
  2. Rujlara bayıldım ama Dazzle Beige far başka bi güzelmiş 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @blogluyorum yaa evet o far çok şaşırttı beni çok beğendim...

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. @kitapsayfasından evet tam yazlık güzel rujlar..

      Sil
  4. Oriflame kalem ve rujların rengi harika. Hele koyu renk ruj 😊

    YanıtlaSil
  5. Tanıtım ve bilgilendirmeler için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Yeşil kalem aklımda.Ben o dikenli fırçaları seviyorum galiba, maskaraya da bakacağım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily yeşil kalem tam sana göre bence :-)))

      Sil
  7. her tarafımız oriflame ci doluuu :)

    YanıtlaSil
  8. açık renk ruju beğendim ben de :) oriflame ürünleri çok kaliteli oluyor, kirazlı bir dudak kremi almıştım o kadar memnum kaldım ki hem çok iyi gelmişti hem de istediğim gibi renk veriyordu kokusu zaten çok güzeldi. Bittiğinde üzülmüştüm yani yazıyı görünce aklıma geldi yine yeniden almalıyım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrar benim de kullanıp çok sevdiğim ve tekrar tekrar aldığım ürünleri var. mesela ikonik dudak balmları :-))

      Sil
  9. Oriflame ürünlerini seviyorum. Bu yeni seriden de aklımda bir iki ürün vardı, ayrıntılı yazın güzel fikir verdi bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan ben de çok severim, özellikle balmlarını ve yeni fırçalarını :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...