28 Mart 2022

Gratis Bee Beauty Jel Goz Altı Maskesi..

Kağıt maskeler, göz altı maskeleri, jel maskeler hayatımıza iyice girdi. Gratis sağolsun bol bol değişik maske getiriyor denememiz için. Çoğunu denedim sanıyorum. Son olarak Bee Beauty'nin jel göz altı maskelerinden 2 adet aldım. Bunlar indirimdeydi tabi ki. 



Maskelerin ikisi de kolajen içeriyor. Kolajen biliyorsunuz cildi gerginleştiren ve nem tutumunu arttıran bir içerik. 


Ama sarı olan yaşlanma karşıtı-nemlendirici özellik taşıyor. İçlerinde 6 çift maske var.  Bu maskeyi baya beğendim. Göz altımı baya bir gerginleştirdi ve nem verdi. Ama etki kısa süreli, maskeyi düzenli kullanmak veya önemli bir gün veya geceden önce yapmak lazım. 


Pembe olan aydınlatıcı nemlendirici özellik taşıyor.  Ben bunu pek sevemedim, öncelikle gözlerimi yaktı. O nedenle bunu bir daha almayı düşünmüyorum. 



İkisinin içeriğinde de alkol var neden demek istiyorum burada. Niye bir göz altı maskesinin içeriğinde alkol olur bilemiyorum. Ama tuhaf bir şekilde bu hiç bir aksi tesir yaratmadı bende.


Ama dediğim gibi bu gözümü yakıyor. Bu arada bu daha ıslak ve esnek o nedenle göz altımdan kayıyor sürekli. 


Bir de maskeleri açmak o kadar zor ki, Şu köşelerde görüyorsunuz bir açma yeri var ama asla açılmıyor. Makasla keserek açmak zorunda kalıyorum ki 1-2 defa maskeyi parçaladım bu yüzden. 

Kullanımı zor, altın rengi olan fena değil ama fiyatları da artmış baya son zamanlarda o nedenle bilemedim. Şu Kore ürünü göz altı maskelerini alıp denesem daha iyi olacak sanırım. Ne dersiniz?
Sevgiler..

7 yorum:

  1. ben de geçen sene indirimde bu maskelerin her çeşidinden denemiştim, o sıra fiyatları makul sayılırdı epey almıştım, sanırım en çok turuncu olanı sevmiştim. açması gerçekten insanın sabrıyla oynuyor :)) tekrar almaya değer mi bilemedimm, belki Kore maskeleri daha kullanışlıdır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evrıdüvenci evet kesinlikle limonian'ın hatta revolution'ın bile daha iyi maskeleri var..

      Sil
  2. Basit ama açma sorunu çok önemli. Kullanıcı yorumlarına bakarak düzeltmesi gerekir firmanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi evet bazı ürünler resmen açılamasın diye yapılıyor öyle bir sarıyorlar ki açarken ürünü zedeliyorum ben :-((

      Sil
  3. Bu tarz maskeleri çok seviyorum cok rahatlatıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet özellikle soğuk olarak uygulanırsa..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...