4 Mart 2019

Şubat Ayı Bitenler..

Bir ay daha bittiğine göre tabi ki, hemen bitenler yazısı geliyor. Bu ay geçen aya göre daha verimli geçti benim açımdan diye düşünüyorum. Hemen bakalım neler bitmiş meler çöpe gitmiş. 



Bu ay her kategoriden ürün bitti, makyaj, cilt bakımı, parfüm ama bir tek saç ürünü bitmedi. Ayrıca  her gün duş aldığım halde ben değil oğlum duş jeli bitirmiş,  nasıl bitmiyor bu jeller inanılır gibi değil. 


Thalia'nın çok beğendiğim midnight rose yüz temizleme köpüğü, yine favorilerimden Nivea'nın pembe renkli göz makyajı temizleme suyu bitti. Clarins'in makyaj temizleme suyunu da bitirdim. Klasik misel sulardan bir tık daha iyiydi. Bakalım fiyatına göre yeniden alabilirim bunu.


Yves Rocher evidance parfüm ile nihayet vedalaştık. Fena değildi ama kalıcı değil yeniden almayı düşünmüyorum. B&BW'den aldığım bir vücut köpüğü ve Rossmann'dan tatil öncesi aldığım bir vücut köpüğü daha. Bunu güneş sonrası diye almıştım ama kışın daha çok sevdim. Baya güzel nem verdi ve çok çok bereketli bir üründü. Diğerini bir daha almam. 


Garnier deodorant, fena değil sevdiğim bir deodorant, alabilirim yeniden. Burada bir duş jeli var ama ben bitirmedim bunu dediğim gibi, oğlum bitirdi ben pek sevmemiştim. Klasik olarak Benri koyu renk ojeler için aseton. Yerine 3 tane daha aldım.  


Cilt bakımı ürünlerinde Benefit'in geçen hafta yazdığım seti bitti. Yani aslında losyonun içinde hala biraz var ama bitti sayıyorum onu artık. Yazısının linkini bıraktım.  Faberlic serum da bitti, bunu tekrar alacak olsam yazın kullanırım kesinlikle.  Cyrene günlük peeling tozu, baya başarılı bir ürün ama fiyatı 115 TL. olmuş. Bakalım  ama belki alırım yeniden, güzeldi çünkü. Avon'un bir göz altı maskesi, iyi nem veriyor ama ben günlük  olarak kullandım. Jel yapıda hafif bir ürün, yaz için yeniden alabilirim. 


Makyaj ürünlerine gelirsek, bu ay gerçekten başarılı geçmiş yani. İnanılmaz bir şekilde iki toz pudra bitirdim. Arka arkaya bittiler ama ikisini dönüşümlü kullanıyordum zaten. En şaştığım yazısını bile yazamadan biten make up revolution kapatıcı oldu. Fena değildi ama yeniden almayacağım, nedenlerini de yazıda belirteceğim. Flormar'ın ince yapılı bir fondöteni stay true bitti. Bu koleksiyon ürünüydü galiba, olsa yeniden alabilirdim aslında.  Avon Mark extreme maskarayı ise oldukça sevdim. Elimde yedek var şu an ve bundan sonra da yine alacağım bir maskara kendisi. 


Nays ıslak mendiller, severek kullanıyorum valla fena değil bence. Makyajın kabasını da alıyor, fırçalarımı da güzel temizliyor. Yoyoso kağıt maske, nem vermesi iyiydi ama çok kuru ciltlere göre gelmedi bana. Karma cildime iyi geldi ama. 

Evet ne dersiniz, nasıl geçmiş bu ay sizce? Merak ettiğiniz ürünler varsa yorum olarak bekliyorum. 
Sevgiler..

25 yorum:

  1. Benim de Makeup Revolution kapatıcı 15 günde filan bitti şok olmuştum. Ben hiç memnun kalmadım ondan almam bir daha :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makeupbyfun fena değil ama daha iyisini bulduğum için almam ben de.. nasıl bitti ben de anlamadım çok şaşırdım :-/

      Sil
  2. Canım tanıtım için teşekkürler
    Fiyatı biraz yüksek buldum

    YanıtlaSil
  3. Garnier'in bu roll-on ve deodorant serisini sevdim.

    YanıtlaSil
  4. Yvesın evıdense bende aldım ama acayip kalıcı benim tenimde, herkes soruyor vallahi (: Yeni alışverişleri merakla bekliyoruz öyleyse :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamekokoş :-)) işte herkeste aynı olmuyor.. alışveriş yazısı yarın gelecek...

      Sil
  5. Yine caliskanmissin 😃😃😃. Bu ara nivea ürünleriyle barisigim guzel seyler cikardilar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet Nivea'nın yeni ürünleri iyi çıktı sevdim ben de..

      Sil
  6. Yoyoso' ya hiç gitmedim bizim taraflarda bir Miniso var. Dün Watsons'tan Loreal'in yeni kapatıcısını alayım diye uğradım yoktu. Sonra bu Revolotion kapatıcıya gitti elim kararsız kaldım. Yazını bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik göz altların kuruysa revolution kapatıcıyı önermiyorum canım.. ikisinin de yazısı gelecek yakında..:-)

      Sil
  7. Stay True fondöteni ben de çok sevmiştim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet güzel bir fondötendi ince yapılı doğal duruyordu...

      Sil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Garnier deodorant şu aralar kızlarımın kullandığı bir deodorant. ben henüz denemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ennefistariflerim ben de yazın tekrar alırım sanırım kokusunu sevmiştim..

      Sil
  10. zeytinyağlıya bakayıms bi :)

    YanıtlaSil
  11. @deeptone zeytin yağlı seviyorsan Duru'nun Eyüp Sabri Tuncer'in falan da duş jelleri var ve gayet güzeller..

    YanıtlaSil
  12. Yves Rocher parfümleri ne yazık ki kalıcı değil, fiyatlarını haketmeyen ürünler. Duş jeli ve şampuanları birileri gelip dolduruyor galiba, ben de bitiremiyorum ;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan evet o monoi hariç hiç biri kalıcı değil sadece kokuları güzel.. duş jelleri nasıl bitmiyor ben de anlamıyorum gerçekten.. :-))

      Sil
  13. Bence de oldukça bereketli bir ay olmuş. Mark Extreme maskara yi bende oldukça seviyorum. Diğerlerinden garnier deodoranti kullanıyorum. Umarım bende urun bitiririm böyle güzel:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme umarım canım düzenli kullanmaya devam ki bitsin .-))

      Sil
  14. En sevdiğim yazı dizilerinden biri. Zevkle okudum.

    YanıtlaSil
  15. @huzunsarısıblog teşekkür ederim :-))) ben de çok severim okumayı ama yazmayı daha çok seviyorum...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...