3 Ocak 2019

Aralık Ayı Alışverişleri..

Aralık ayı fena geçti, son alışveriş yazımda da yazmıştım hem doğum günü ayım hem yılbaşı olunca bu ay baya bir alışveriş yaptım. Ama kesinlikle pişman değilim çünkü hepsini severek aldım ve kullanacağım. Hemen bakalım neler almışım.



Gratis indiriminden öncelikle çok makul bir alışveriş yapmıştım. Hepsi ihtiyaç görüyorsunuz, ama bu kadarla kaldım mı tabi ki hayır. Bu fotonun toplamı 27 TL. tutmuştu ne güzel. 


Aslında bu Miniso alışverişini Kasım ayının son günlerinde yapmıştım ama geçen ay alışveriş yazısına koyamadım. Bu aya ekleyeyim bari. Bu iki toniği de daha önce denemiş ve özellikle lavantalı olandan çok memnun kalmıştım. Yüz spreyini de hem devasa boyu hem de salatalık özünden dolayı nemlendirici ve ferahlatıcı olma özelliğinden dolayı aldım. Ben alırken sanırım 2 al 1 öde ya da 2. %50 indirimli gibi bir kampanya vardı o nedenle bana çok uyguna geldiler. Tabi ki o mistten bir tane daha aldım. Tonik olarak oldukça güzel, Ferahlatma etkisini de beğendim. Ufak şişelere koyulup yazın da kullanılabilir.


Kiko Milano'dan hem kendime hem de hediyeleşme etkinliği için bir alışveriş yaptım. 4 al 2 öde vardı.


Uzun zamandır alışveriş yapmadığım Yves Rocher'den bu ay doğum günü kampanyamı kullanmak istedim. Ama geçen sene alışveriş yapmadığım o kampanyayı iptal etmişler. Neyse başka bir indirim kampanyası varmış kartıma tanımlı ve o daha uyguna geldi bana. El ve vücut kremi de hediyesi oldu. 


Uzun zamandır peşinde olduğum jaderoller yüz masaj aletini Türk bir instagram hesabından aldım. Yurt dışından getirtmeye göre 2 katı pahalı geldi bana, ama beklemek istemedim denemek için ve karşılaştırmalı bir yazı gelecek bu alet hakkında. Flormar'dan aydınlatıcı göz altı bazı aldım. Miniso ve H&M indirimlerinden de iki adet toz sabitleyici pudra aldım. Miniso pudra 12 TL., H&M ise 6 TL. idi. Yine H&M'den bu şeker küpeleri aldım. 


Gratis'den ihtiyaç alışverişi yapıp bir daha uğramadım sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz tabi. Physcians Formula'nın Gratis'lere geldiğini duymuşsunuzdur. Uzun zamandır peşinde olduğum muru muru bronzer 40 TL. 'ye inmişti. Normalde fiyatı 80-90 TL. arasında olunca hemen aldım. Bendeki sunkissed rengi. WW'ın bu tatlı aydınlatıcılarını almayı çok istiyordum. Yeni bir seri gelince hemen bir tane aldım. Fiyatı 16 TL. olması lazım. Maybelline lash sensasional maskarayı çok severim. Aynı serinin kirpik serumunu da indirimde 29 TL.'ye aldım yanılmıyorsam. 


Ve kendime doğum günü hediyelerim, Sephora cilt bakım serisinden bir göz altı kremi, yorgun ciltler için canlandırıcı serum ve denemeyi çok istediğim Farsali unicorn essence serum-primer %20 indirim ile benim oldular. Şimdilik Farsali serumun cildi acayip güzel, canlı ve dingin gösterdiğini söylemek zorundayım. 



Bunu ben almadım, doğum günü hediyesi olarak oğlum almış ama uzun zamandır almayı istediğim bir parfümdü. Şekerli kokulardan hoşlananların çok seveceği bir parfüm kendisi. 


Tam bitti derken kredi kartımdaki puanlar aklıma geldi ve son gün yani 31 Aralık'da Gratis'e giderek Nivea'nın merak ettiğim bu yüz kremini ve Bee Beauty'nin jel göz altı maskelerini aldım. İkisi toplam 27 TL. tuttu. Göz altı maskesini beğendim şimdilik. 


Son olarak M&S'dan kendime bir güzellik yaparak bu tatlı çikolataları aldım. Tatları şahane, karamel dolgulu çikolatadan hoşlananlar bayılır buna. 

Artık bir süre bir şeye ihtiyacım olmaz diye düşünüyorum ama bakalım kısmet. Siz bu ay neler aldınız bakalım?
Sevgiler..




20 yorum:

  1. Ipuclarini not aldım tesekkurler

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan İrem ablacım. Ben de şu Maybelline serumu çok merak ediyorum. Yorumlarını bekliyorum^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hergün1kozmetik teşekkürler onu da en kısa zamanda maskara ile birlikte yazarım canım sevgiler :-))

      Sil
  3. Verimli bir ay olmuş 😊 güle güle kullanın 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslıerguven çok teşekkür ederim :-)

      Sil
  4. Çok güzel şeyler almışsın yine, güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan hepsi çok güzel. Ben de Bee Beauty markasının kahve kokulu olan duş jelini aldım. Yememek için zor tutuyorum kendimi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @burçakgülsüm kokuları şahane gerçekten değil mi teşekkürler :-))

      Sil
  6. keyifle kullan hepsi çok şeker görünüyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kitapeylemi çok teşekkür ederim .-))

      Sil
  7. Farsali hakkındaki olumlu yorumların beni üzdü. Çünkü epeydir direniyorum almamak için. Ama sen yine de güzel bir inceleme yazısı yazarsan, hayır demem :) Hepsini güle güle kullan ve nice mutlu yıllara!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlaboratuvarı hahaha o beni de çok üzüyor çünkü üyük boyunu almak isteyebilirim bu gidişle.. en kısa zamanda yazacağım o zaman :-)) teşekkürler sana da iyi seneler :-))

      Sil
  8. Hepsi birbirinden güzel . Güle güle kullanmanız dileğiyle 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @neşelisüsevim çok teşekkür ederim .-))

      Sil
  9. Tüm alışverişin bonusu karamel dolgulu çikolatalar olmuş gibi :) Hepsini güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan haha değil mi hatta bir tane daha mı alayım diyorum .. teşekkürler :-))

      Sil
  10. Karamel dolgulu çikolata mı, kahveler bizden o zaman :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik sen gel kahve de benden :-)))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...