10 Aralık 2018

Kasım Ayı Bitenler..

Bu ay bitenler yazmakta geç kaldım biliyorum, ayın 10'u oldu hala yazacağım. Ama İlk hafta işten senelik izin alınca bloga pek bakamadım. Hemen bu hafta hem bitenler hem de alışveriş yazısı yazısı gelecek peşinden. Hemen bakalım neler bitmiş neler çöpe gitmiş.


Hemen ilk fotodan başlıyoruz, kısa kısa bilgi vereceğim. Loreal tonik oldukça alkollü bir içeriği var, çok sevmedim ama elimde olunca kullandım. Şu şekilde bir fısfıslı şişeye koydum bve yüzüme püskürttüm. O şekilde idare etti beni. Nivea yüz yıkama köpüğü, favori yüz yıkama ürünlerim içinde yer alıyor. Bu 3 ya da 4. şişem olması lazım. Cyrene tonik, bundan instastory'de bahsetmiştim, anında yatıştırıcı olan, nemlendirici olanı tercih ederim bunu çok beğenmedim. Tekrar almayı düşünmem. Çok yakın zamanda yazdığım Simple yüz yıkama jeli, o kadar çabuk bitti ki 50 ml. olduğuna inanamadım açıkçası zaten tekrar almayı da düşünmüyorum.


Avon duş jeli ve sıvı sabun, ikisinin de kokusu harikaydı zaten sıvı sabunu yeniden aldım bile. Ortada da Nivea'nın yaz için çıkardığı duş jellerinden biri var. Kokusu çok güzel, güneş yağı gibi kokuyor. Sınırlı üretim demişti ama hala var bunlar isteyen rahatça bulabilir. 



Nivea tonik, bu da alkollü ama bunu Loreal'a kıyasla bir tık daha fazla sevdim. Thalia Kozmetik midnight rose serisinin toniği, bunu oldukça sevmiştim, görürsem alabilirim.  Wetnwild makyaj sabitleme spreyi, çok ufak olmasa iyiydi sevmiştim. indirimde tekrar alırım bunu.


Yeşil marka göz kremi, bu Ebru ve Füsun'un etkinliğinde hediye edilmişti. Çok memnun kaldım, yenisini alacağım. Biota 59 elements gece kremi, bunu da yazmıştım blogda oldukça beğendim. Gündüz ve göz altı kremlerini de alacağım. Procsin clin oil cilt bakım yağı, fena değil, cildime iyi geldi sanırım ama boyutu çok ufak. Neyse ki elimde bir tane daha var. Onu da kullanayım yazarım blogda. Öndeki işaretsiz tüp Kiko Milano göz altı aydınlatıcı bazı, o tüp inanılmaz sert ve kötü. ürünü içinden çıkartabilmem bir süre sonra mümkün olmadı ve keserek almak zorunda kaldım. Zaten sınırlı bir üründü, fena değildi ama olsa bile ambalaj probleminden ötürü almazdım açıkçası.


Kokusunu çok sevdiğim, vanilyalı bir oda parfümü. Favorim Benri koyu renkler için aseton ve bir ufak boy Benri daha ki bu da fena değildi. Procsin mavi kil diş macunu, bunu ortalama buldum. Yeniden alır mıyım olabilir. Eklips konjac sünger, çok kötü bir ürün, markayı çok sevmemekle birlikte hakkını vermek lazımNascita'nınki daha iti bana göre. Bir de Rossmann'da satılan markayı deneyeceğim bakalım o nasıl.


Maybelline age rewind kapatıcı, bunu çok seviyorum ama halihazırda çok fazla kapatıcım var yedeği var ama açmadım henüz. Bir zamanlar deli olduğum Maybelline color tattoolardan biri, dibinde az kalmış ve kurumuş. o nedenle çöpe gitti. Flormar maskara, fena değildi ama koleksiyon ürünü, yeniden bulma şansım zaten yok. Önde Sephora'da satılan markalardan birinin testerları ve Nays Collection köpük maske var. Köpük maskeler hiç fena değil. Onları buldukça alabilirim. 


Kuruyan ojeler, bunlar direk çöpe gittiler. Miniso'dana aldığım ıslak mendiller, harika bir şekilde fırça temizledim. Fiyatı uygundu ve alta doğru azaldıkça ıslaklığı arttı. O nedenle yeniden alabilirim kendisini.

Bu ay bitenler böyleydi, darısı Aralık ayına diyorum. Yeni yıldan önce umarım iyi bir temizlik yapabilirim, tabi kendimce.
Sevgiler..



29 yorum:

  1. Bilmediğim ne kadar çok ürün varmış..E haliyle bilmem de pek mümkün değil ama en azından senin şu bitenler sayesinde haberdar oluyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden :-)))) çok teşekkür ederim ....

      Sil
  2. Epey bir ürün kullanmış gibisin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet yıl bitmeden iyi bir temizlik olsun diye uğraşıyorum...

      Sil
  3. Gelsin yenileri o zaman ^^ Benri asetonlar her zaman favorim bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hergünbirkozmetik evet dönüp dolanıp her seferinde benri alıyorum ben de yine..:-))

      Sil
  4. Köpük maskeyi bende tester olarak deneyip, çok sevmiştim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslınındünyası evet verdiği hissi seviyorum .-))

      Sil
  5. ay sen nerdeydin ayolcum kaç zamandır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone :-))) senelik izindeydim hiç blog okuyamadım bu arada..

      Sil
  6. Wonderful products, great review:)

    YanıtlaSil
  7. Nivea yüz yıkama köpüğünü ben de kullanıyorum. Çok beğeniyorum. Bitmek üzere. ben de yenileyeceğim..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ennefistariflerim benim de elimde başka jel ve köpükler olmasa yeniden alabileceğim bir ürün :-))

      Sil
  8. senin bitenler yazılarını çok seviyorum. Simple ürünlerinden memnun kalana rastlamadım demek ki çok abartılı reklam yapılmış:)) Nivea yaz için duş jeline bakacağım çünkü güneş yağı kokusunu çok severim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara teşekkürler :-)) Nivea duş jellerinin bir de mavisi var onu da kokla o zaman bayılırsın :-))

      Sil
  9. Avonun duş jellerine ben de bakacağım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi ben yılbaşı jellerinden aldım bile :-))

      Sil
  10. Ne güzel yine toparlayıp muhafaza edebilmişsin bitenleri.
    Yenileri keyifle kullan, bitince biz de görelim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı teşekkürler :-)) yenilerin yazısı da geldi bile bu arada..

      Sil
  11. Yanıtlar
    1. @senadursun hihi geldiler yine aldım bile :-))

      Sil
  12. Nivea yüz temizleme köpüğünü ben hiç sevmemiştim, durulanmamış gibi hissetirmişti cildimi. Epey ürün bitmiş yine, tebrikler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan aa çok şaşırdım bak :-/ teşekkürler :-)

      Sil
  13. Nivea güneş ürünlerinin kokusuna bayıldığımdan bu duş jelini görünce kaçırmamıştım, severek kullanıyorum bitince yine bulsam alırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fulyayıldız rossmann'da falan sürekli görüyorum yine ben de alacağım .-))

      Sil
  14. Maybelline age rewind kapatıcı alacağım bende en çok o ürünü merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme benim en sevdiğim kapatıcı Yasemincim ama sevmeyeni de çok :-))

      Sil
  15. Bir sürü sey bitmis 😊

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...