1 Ekim 2018

Eylül Bitenler..

Bir ayı daha geride bıraktık. 3 ay sonra yılbaşı olacağına inanabiliyor musunuz? Bu yıl sizce de çok çabuk geçmedi mi? Bence jet hızıyla geçti ve geçiyor. Bu ay normal rutinimize döndüğümüz için bitenler kutum baya bir doldu diyebilirim. Hemen bakalım neler bitmiş neler çöpe gitmiş.


Çok sevdiğim Yves Rocher Monoi  yağının parfümü bitti. Çok seviyordum,seneye belki yine alırım. Tabi bunun için bu kış aylarında en az 4-5 parfüm bitirmem gerekiyor. Bir body mist de Flormar'dan bitirdim. Bütün yaz boyunca sıcakladıkça body mist sıktığım için bitirmek hiç de zor olmadı diyebilirim. Essence glow to go aydınlatıcı etkili sabitleme spreyi, bunu kullanmayı her ne kadar sevsem de çok etkili bulmadım. O nedenle hala raflarda olmasına rağmen yeniden almam.


Isana'nın sınırlı serilerinden birinden duş jeli ve sıvı sabun, bunların kokusunu çok sevmedim o nedenle olsa da almazdım doğrusu. Ama serinin diğer çeşitlerinin kokusu güzel. Bioblas şampuan, bunu oğlum bitirdi ve çok seviyor. Hemen 2 tane daha aldırdı bana, biri evde biri yurtta kalsın diye.


Lüzumsuz bulduğum Pixi aydınlatıcı etkili killi temizleme jeli, hem pahalı hem de muadili bol. Bu hafta herkese PR ürünü olarak yollanan Nivea Micellair makyaj temizleme sütü, ben bunu epey önce sanırım yaz başında almıştım. Fena temizlemiyor ama daha iyilerini görmüştüm. Rival de loop'un aktif karbonlu temizleme jeli, bunu da çok beğenmedim. Miniso üzüm suyu nemlendirici sprey, bütün yaz kullandım. Bulduğum anda yedekleyeceğim ürünlerden biri oldu.



En sevdiğim aseton ve performansı ile beni çok şaşırtan İpelina oje temizleme mendilleri, ikisinin de yedeği bol evde. Cyrene shea yağı, bunun dibinde biraz kalmış ve kurumuş o yüzden attım. Neutrogena kil maskesi, maskeyi beğendim hatta yeniden alacak kadar beğendim ama bu ambalajda değil. İçinde kalan mutlaka kuruyor çünkü. Tek kullanımlık değil, içinde en az 3-4 kullanımlık var ama üst üste her gün yapılmazsa mutlaka kuruyacaktır. Procsin egg mask, cildimi çok yumuşattı ama maskeyi sildiğimde yanaklarım kıpkırmızıydı ve bir süre de geçmedi. İçindeki bir maddenin dokunduğunu düşünüyorum o yüzden büyük boyunu almam. Procsin'in çok daha iyi maskeleri var bana göre.


Nivea krem duş jeli, olsa da olur olmasa da. M. Asam magic fondöten, bütün yaz kullandım ve bitti. Elimde son bu kalmıştı, çok seviyorum ama bir daha alırmıyım bilemedim. Neyse indirimde bakabilirim. Yine başka bir Cyrene shea yağı, bu sefer büyük boy. Bunu tamamen unutmuşum o nedenle neredeyse tamamı çöpe gitti, yazık oldu.


Çok sevdiğim Flormar koruyucu bazlar, bunlardan baya bir yedeğim var. Farmasi matlaştırıcı cila ve bir China glaze glitter oje, ikisinin de yapısı bozulduğu için çöpe gitti. Clinique beyond perfecting kapatıcı/fondöten, bunu tester bulmuştum bir yerden ama baya baya kullandım. Kapatıcılığı çok iyi. Tam boy alabilirim. Catrice kamuflaj kapatıcı, bence yapısı çok kötüydü, kullanamadım bile. İki maskara bitirdim mutluyum. Yılbaşına kadar bir kaç tane daha bitirmeyi ve Loreal unlimited maskarayı almayı planlıyorum. Gerçi o zamana kadar PR olarak gönderilir ve yorumlanır bile ama olsun, indirimlerde almak isteyen mutlaka olacaktır benim gibi. 


Maskeler maskeler, Sun Ozon güneş sonrası bakım ampullerini yazmıştım blogda çok yeterli bulmadım. Garnier göz maskesi güzel ama ne yazık ki 2. zammı gördü bu zamana kadar. Yine yılbaşı indirimine kadar 10 TL. olur herhalde tanesi maalesef. Diğer göz maskesi de Gratis'den paket almıştım sanırım, çok kayda değer bir şey değil. Neutrogena maske de yine indirimde alınabilir.

Evet bu ay bitenler de böyle, Ekim için çalışmalara başladım bile. Yılbaşı indirimine kadar pek bir şey almayıp yılbaşında da merak ettiğim ve kendim deneyerek yorumlamak istediğim bir kaç ürünü almayı düşünüyorum.
Sevgiler..


29 yorum:

  1. Ben de dört gozle yılbaşı indirimi bekliyorum çünkü fiyatlar çok arttı herhangi bir indirim olmadan alınacak gibi değil 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslıerguvan evet ya bu hafta sonu yapılan ufak indirimler kesmiyor beni artık :-)))))

      Sil
  2. Catrice kapatıcıyı beğenmeyen sanırım ilk sensin gördüklerim arasında. Öve öve bitirilemiyordu, değişik bir deneyim paylaşmışsın, yeniler geliyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi o övülen kapatıcı bu muydu aslında catrice ürünleri severim ama çok kalın geldi yapısı bana bilemedim :////

      Sil
  3. yine baya bitenler olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet baya çalıştım bu ay :-)))

      Sil
  4. bayağı ürün bitirmişsin gelsin yeni cicilerin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara artık yılbaşına saklayacağım alışveriş hevesimi :-))

      Sil
  5. Bereketli bir bitenler yazısı olmuş :) Ürünlerde üzüm içeriğini çok sevdiğim için hemen Miniso sprey ilgimi çekti, aklımda olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fuylayıldız evet o sprey oldukça güzel ve bereketliydi :-))

      Sil
  6. Ben Catrice'in hem bu kapatıcısını hem diğer likit kapatıcısını sevemedim ve neden övüldüğünü hiç anlamıyorum.
    Benimde biten ürünlerim baya birikti bi ara resimleyip yazmam lazım.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mormenekşe bazı ürünler nedense gereksiz yere çok övülüyor bir anda likit olanı da denedim ortalama bir kapatıcıydı bence..

      Sil
  7. @elena Thank you Elena :-)

    YanıtlaSil
  8. Yvesın parfumunun rengı koyu mavi olanmıydı eger oysa benımde en hoşlandıgım kokuydu ılk cıktıgından beri (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamekokoş evet bir tane de mavi renkli olanı var galiba ama bu o değil...

      Sil
  9. En sevdiğim yazı daha öncede söylediğim gibi bitenler yazıları :) Ben senin yılbaşına kadar dayanacağımı çok sanmıyorum ama yeni ürünlerini dört göz bekleyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme hahah ben de öyle sanıyorum ama dur bakalım umudum var daha ...

      Sil
  10. Sen şimdi böyle 3 ay sonra deyince birden yılbaşı havasına girdim ben :))) Flormar Dramatic Volume maskara bir cazibeli geldi bana ama sen ne dersin ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden ben çok sürmez girerim yılbaşı havasına :-)) maskara fena değil ama flormar'ın daha sevdiğim bir maskarası var free spirit koleksiyonundan çıkan maskarayı daha çok sevdim :-))

      Sil
  11. Rutine döndüğün belli, baya tam boy ürün bitmiş :) Essence'in o glow spreyi facia yaa, asla kullanamdım ben. YR Monoi parfümün de hastasıyım ama artık YR almıyorum (hayvan deneyi meselesi). Nivea'nın o güllü toniği bana da geldi, hafta sonu denedim ama çok alkollü ve cildimi çok gerdi. Kullanmaya devam etmem asla. Yenilerini güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakjçelik evet artık rutine oturdum hatta kendimce bir project pan bile yaptım yılbaşına kadar bakalım artık :-))) teşekkürler...

      Sil
  12. Ben de bu kis ölcülü alisveris yapma ve bitmeden almama karari verdim. Bakalim 😂😂😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya hepimiz de aynı fikir var ama ne kadar dayanabileceğiz bakalım .-))

      Sil
  13. Balm indirimini bekliyorum ben de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün yaparlar yılbaşına iyi bir indirim umarım .-))

      Sil
  14. Benri koyu renk ojeler için olan asotunu ben de seviyorum. Nivea'nın gül suyu içerikli bu yeni serisini ben de pek başarılı bulmadım. Gereksiz bir seri olmuş. Neutrogena'nın kağıt maskesini de pek sevmedim ben, nem vermesi çok yetersiz gelmişti bana. Ama krem maskeleri gayet güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan nivea yerine yine bebak alacağım sanırım makyaj temizleme sütü olarak :-)) krem maskesi güzel ama ambalajı çok kullanışsız olmuş bence.. sevgiler .-))

      Sil
  15. Yves Rocher Monoi parfümü bana uymuyor ama yağını hep yedekliyorum. Benim de dolapta unuttuğum bir SheaYağım kurumuş çok üzüldüm. Bir project pan da ben başlatayım kendime. Yeni yıl alışverişi için de bütçe belirleyeceğim, artık kemer sıkıyoruz resmen yazık bize :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün evet ya yeni yılda Sephora'dan almak istediklerim de var benim mesela senin aldıkların gibi :-)))))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...