3 Ekim 2018

Eylül Alışverişleri..

Eylül ayı alıveriş performansımdan çok memnunum bu sefer. Yavaş yavaş sözümü tutmaya başladım sanıyorum, tabi ki yine merak ettiğim bir kaç şey aldım ama burada göstermediğim bütün alışveriş pamuk, ıslak mendil, aseton ve sıvı el sabunu üzerine ve ihtiyaç yani. Hatta merak ettiğim bir kaç toniği bile almadım yani, bekliyorum yılbaşında alacağım. Hemen bakalım neler almışım bu ay.


Öncelikle Cosmohome indiriminden Loreal'in mini paletlerinden nudist olanı da aldım. Böylece elimde biri 30 diğeri de 15 TL.'ye alınmış iki palet var şu anda. Henüz deneyemedim ama bu ara yoğunum en kısa zamanda deneyip yazacağım.



Loreal'in daha önce pek çok bloggera yolladığı Balmain serisinden bir renk aldım. Bu en ekstrem renklerden biri, adı glamazone. Diğer renkleri çok da beğenmedim zaten. Cosmohome indirimiden 1-2 şey daha almıştım ama onlar klasik olarak stokta kalmamış o yüzden gelmedi. Neyse az olsun bizim olsun. 



Gratis'in yaptığı bir hafta sonu indiriminde  aslında hiç ihtiyacım olmamakla ve daha önce Nascita'dan yaptığım çoğu alışverişten de memnun kalmamakla birlikte bu yeni seriden bir karıştırma fırçası ve merak da ettiğim kadife süngerlerden aldım. Her ikisi de fena değil ama ikisi de çok zor temizleniyorlar gerçekten. Daha önce aldığım ve blogda bahsettiğim Nascita makyaj temizleme süngeri hakkında markaya soru sormuştum cevap bile vermediler ve hatta görmezden geldiler. Böyle şeyler benim markaya ve ürüne bakışımı etkiliyor işte. Ama denemek istediğim ürünleri de deneyip yazacağım tabi o ayrı. 



Herhalde neredeyse bütün firmaların çıkarttığı balık fırçaları görmüşsünüzdür. Baya bir popülerdi çok işe yaradığı söyleniyordu ama bence hiç işe yaramıyorlar. Kullanması çok zor, kıllar çok sıkı ve sert gerçekten fonksiyonel bir şekilde kullanan var mı? Varsa yazarsa çok mutlu olurum. Ama bu fırçanın desenini çok sevdim ve sırf o yüzden aldım. Ayrıca fotolarda dekor olarak işe yarayacak bana göre. Fiyatı 10 TL. ve Kadıköy Çilek sokaktan aldım. 


Bu fırça da Çilek sokaktan ve bir setin parçasıydı. Ama setin diğer parçalarını çok sevmedim o yüzden sadece bu fırçayı kullanacağım. Çok pofidik bir pudra fırçası bence ve hatta bronzerı da harika uyguluyor. 10 TL. lik bir fırça için çok iyi bence.

Evet bütün ay boyunca aldıklarım bu dört parçadan ibaret, ve toplamda sanırım 75-80 TL. falan tutmuş olması lazım. Yılbaşına kadar da böyle devam etmeyi umuyorum.
Sevgiler..





38 yorum:

  1. Diğer alışveriş yazılarına göre baya sade olmuş, haklısın. Ben bu ay alışveriş yapmadım, çok mutluyum! Ekim'de de aynı performansı göstermeyi umuyorum. L'Oréal Balmain rujları bana da yollamıştı Essance sağolsun; onlardan önce kendim de yurtdışından ve sonra da indirimde Gratis'ten almıştım. Sen biraz kızmışsın kendilerine sanırım, bitenler yazından da fark ettim. Her PR ajansının farklı politikaları var, standardı ne hiçbirimiz bilmiyoruz, şansımıza işte :) Neyse rujlara gelirsek, bazı renklerin yapısı iyi, bazılarınınki kötü; ama o fiyat yani pek uygun değil cidden. Nascita'ya gelecek olursak; ben bu tarz firmalardan, meraktan ölsem bitsem de asla alışveriş yapmıyorum. Tavşan dağa küsmüş durumu olabilir ama benim içim rahat. Ayrıca artık kozmetik ürünleri için meraktan ölme sürem 5 dakikayı geçmiyor. Ölüp unutuyorum :)))) o nedenle böyle markalara para kazandıramayacağım artık. Güle güle kullan hepsini, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik hahah çok teşekkürler artık kendime hakim olmaya çalışıyorum ben de ama ne kadar gider böyle bilemiyorum bakalım umarım 5 dakikadan fazla ölüp bittiğim bir ürüne denk gelmem yılbaşı indirimlerinden önce ...

      Sil
  2. Keyifle kullan hepsini...

    YanıtlaSil
  3. Loreal paletleri benim de aklımı çelmiyor değil ara ara ama kanmamaya çalışıp ısrarcı davranıyorum bu konuda :) Elimde zibilyon tane renkli ürünüm varken, hele bir de benzer ya da aynı tonlarım varken tercihimi almamaktan yana kullanıyorum. Pofuduk fırçayı merak ettim, güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi Loreal paletlere çok fena kandım hatta devamını almak istiyorum ama tutuyorum kendimi :-)) çok teşekkürler...

      Sil
  4. o balık fırçaya hasta oldum ben ya :)!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet görüntüsü çok tatlı değil mi:-))

      Sil
  5. @auseesua evet hem uygun hem de çok tatlılar değil mi teşekkürler :-))

    YanıtlaSil
  6. Rujun rengi ilginc digerleri kullandigim seyler degil 😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya ruju değişik bir şey olsun diye aldım :-))

      Sil
  7. palet gerçekten çok güzel bir de pofidik fırçaya bayıldım güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara çok teşekkürler bu ay favorim o pofuduk fırça oldu benim..:-))

      Sil
  8. Çok inanarak açmadım sayfayı ama gerçekten çok minimal bir alışveriş yazısı olmuş :) Şimdi o Loreal palette de benim gözüm kaldı ya onu ne yapacağız :) Güle güle kullan canım aldıklarını ,sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme :-))) herkes öyle düşünmüş zaten .. loreal paletleri indirimde denk getirip almak lazım canım teşekkürler :-))

      Sil
  9. Balık fırçanın deseni çok güzelmiş =) nascitaya elim gidiyor ama hep vazgeçiyorum.. Yılbaşına kadar böyle gitmeli. Hatta bir project pan güzel gider :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik evet ya yılbaşına kadar ben de dayanayım biraz da almak istediğim bir kaç şey var onları alırım hediye olarak kendime :-))

      Sil
  10. Fırçanın etnik deseni, farların fresh rengi, rujun mat asilliği... Ben bir alışverişe çıkayım dedirtti. Güzel, huzurlu günlerde kullanın! =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @almanyalıgelin çok teşekkürler .-)) bu sefer az ve öz oldu alışveriş..

      Sil
  11. Far paletinin renklerine bayıldım, seni tebrik ediyorum darısı başıma malesef eylül ayında ben fena açıldım.:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mormenekşe bu 2-3 ay kendimi tutarsam aralıkta rahat rahat açılabilirim ben de :-)))

      Sil
  12. Paletin renkleri ve indirimli fiyatı çok güzel, kadife sünger ve çini desenli fırçanın görüntülerini sevdim, hepsini güle güle kullan :) Ben de tanıştığımıza çok sevindim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esratakım çok teşekkürler sevgiler :-)))

      Sil
  13. Güle güle kullan İrem'cim. Balık fırçaları ben seviyorum, fondöteni çok rahat uyguluyorum. Expert face brush gibi bir etkisi var bende. Nascita'nın karıştırma fırçası çok güzel görünüyor ama zor temizleniyorsa hiç elleşmem. Farklı bir serisi var bende yine beyaz kılları olan o da zor temizleniyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır ay seviyorsan ne güzel rengarenk al kullan valla .-)))diğer seriyi bilmiyorum canım kılları doğal olduğu için olabilir sanki diye bir şey duymuştum ama ..

      Sil
  14. Çok aydınlatıcı bir yazı olmuş. Denemek istediğim ürünler vardı. Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayşegülünmakyajdeneyimleri beğenmene sevindim canım :-))

      Sil
  15. güle güle kullan canım :) Alışveriş yazıları en sevdiğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beyazbegonvil çok teşekkürler ben de seviyorum yazmayı da okumayı da :-))

      Sil
  16. İremcim alışverişine bayıldım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın teşekkürler canım .-))

      Sil
  17. Seninle bir Çilek sokak turu yapmak farz oldu :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan kesinlikle ayarlayalım bir gün de hep beraber gidelim :-))

      Sil
  18. Loreal palete bayıldım. Nascita'nın maalesef tam söylediğin gibi bir umursamaz tarzı var ve markadan ürün almamaya çalışıyorum. Balmain rujlar renkleri dolayısıyla hiç ilgimi çekmedi ve almayı düşünmedim. Dolar yılbaşında 10 TL olur diye düşünüyorum, o yüzden bu aralar çok aklıma takılanları alıyorum ki içimde kalmasın, sonrasında hiç alamayabilirim. Bu arada Çilek sokak konusunu destekliyorum :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün evet o umarsız tavır beni rahatsız etti zaten halbuki cevap vermek çok kolaydı sorduğum soruya neyse ben de aklıma takılanları aldım bitti zaten :-)) Çilek sokak için acilen İstanbul'a bir ziyaret bekliyorum hep beraber bir keşfe çıkalım ...

      Sil
  19. En çok şu Balmain serisini merak ettim, indirim bekledim indirimde de rafları boşaltmışlar yine alamadım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı evet ya indirimde talan edilmişti ortalık :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...