1 Ağustos 2018

Temmuz Ayı Bitenler..

Temmuz ayını da bitirdik nihayet. Nihayet diyorum çünkü aşırı sıcaktı ve ben sıcağı hiç sevmiyorum.  Bu ay bitenleri biraz erken fotoladım çünkü siz bu yazıyı okurken ben nihayet tatilde olacağım. O yüzden fırsatım olmaz hemen yazayım diye düşündüm. Bakalım bu ay neler bitmiş neler çöpe gitmiş.



 Bu ay body mist ve kolonyaları içtim sanıyorum ki. Sıcakladıkça serinlemek için, bacaklarıma koluma, falan sıktıkça sıktım. Hepsinin kokusu güzeldi ama ama kalıcı değiller. 

Cyrene el kremi, sürpriz kutulardan birinde gelmişti. Güzeldi güzel olmasına ama 53 TL. vermem kesinlikle. Nivea'nın sevmediğim bir el kremi, ellerimi çok yağlı bırakıyordu. yine de baya kullandım artık içindeki krem o kadar yoğun ki çıkmıyor tüpten. Benri aseton favorim zaten biliyorsunuz.


İki adet sıvı sabun. ikisini de sevdim. B&BW 'e gidip indirimde de bulursam alabilirim. LpM ise yine indirimde alabileceğim bir sabun. 


Duş jeli ve peeling serisi. Sıvı el sabununu alsam da LpM'in bu deniz tuzu koktuğunu iddia eden bu duş jelini bitirdim. Bir tane daha var elimde, da bitince almam bir daha. B&BW pelling-duş jeli karışımı bir ürünü. Kokusu çok güzeldi ama peeling özelliği yetersiz bence. Avon duş jeli, bunu oğlum kullandı erkek için olan zaten. Avon duj jellerini severim ve çok da alırım. İşte peeling gibi peeling, Rossmann'da satılan wellness&beauty markasına ait. içinde yağ ve banyo tuzu karışımı var. Cildiniz hassassa veya iri taneli peeling sevmiyorsanız size göre değil demektir.


Burada Dirty works body butter, Mediwell dudak balmı hariç hepsi çöpe gitti. Ojeler kurumuş ve bozulmuş, rujlar da öyle. None bronzing fondöten ve Avene renkli nemlendiricinin içinde çok az kalmıştı ama artık kullanmak istemedim. Flormar ruju da baya bir kullandım diyebilirim. O yüzden rahatça attım hepsini çöpe. 

Bu ay biraz az görünüyor ama Ağustos'da telafi edeceğim inşallah.,
Sevgiler..

31 yorum:

  1. Güzel bir bitenler yazısı olmuş, iyi tatiller ♥

    YanıtlaSil
  2. ben de en çok rebul'un lavanta kolonyasını seviyorum, aynen kollara bacaklara da sıkıyorum yasemine göre bir tık daha kalıyor kokusu... iyi tatiller :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrudüvenci evet ice da çok güzel 😊😊

      Sil
  3. AZ mı? Gayet başarılı İrem'cim. Avon'Un duş jelleri severim. LPM bu serisini denemedim. Akdeniz Şeftalisi benim favorimdi. Gelsin Ağustos ayı, iyi tatiller!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik şeftali kokuluyu ilk almıştım ama oğlum kokusunu öksürük şurubuna benzettiği için almıyorum artık 😕 teşekkür ederim 😊

      Sil
  4. ay tabii yaaa sıcak hiç sevilir miiiii, iyi tatiller sanaaa, umarım denizli ormanlı bir yere gidiyorsunduuur yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone teşekkürler 😊 orman yakın değil ama deniz hemen önümde 😄

      Sil
  5. Yazın bodymistler iyi oluyor cidden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet ya bol bol sıkıyorum 😊

      Sil
  6. Cyrene el kreminin fiyatı çılgınmış adeta, zaten genel olarak fiyat politikaları anlamsız :)) B&BW yerine Bee Beauty derim, zaten içerikleri aynı gibi. Şu Wellness&SPA vücut peelingi gerçekten muhteşem! Üşengeçliğimden banyoda peeling yapmıyorum, ama yapsam alacağım yegane peeling olur! Yenilerini güle güle kullan ve iyi tatilleeer!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik bee beauty de çok alırım ben bu ara sıra gelmedi sadece 😊😊 Cyrene nin fiyatlar hakikaten uçtu yani 😕😕 bee beauty demişken kahveli peelingine de bak derim teşekkürler 😊

      Sil
  7. Bu az haliyse :)))) Bu arada Penti'nin kozmetik ürünü olduğu dikkatimi çekmemişti daha önce mağazalarında gezinirken. Daha dikkatli bakacağım. Tabi ki bir de keyifli harika bir tatil diliyorum sana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden 😊😊 az geldi bana sanki 😄😄 penti’de hala var mı bunlar bilmiyorum uzun zamandır dikkatimi çekmedi teşekkürler 😊

      Sil
  8. pentinin body mist i olduğunu bilmiyordum. Yaz için en sevdiklerim her çantada bir tane

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara bir ara vardı hala var mı emin değilim 🤔

      Sil
  9. nıvea el kremlerı konusunda cok başarısız, bıde peelıngler konusu var tabiyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamekokoş evet bu kullandığım iyi değildi yenileri bilmiyorum ama 🤔

      Sil
  10. yaz aylarında bende en çok body mistleri kullanıyorum. ağustos bitenlerini merakla bekliyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @çiğdemkesik 😊😊 tatilden döner dönmez yazacağım ..

      Sil
  11. güzel yazı olmuş yazın en çok bakım ürünleri bitiyor zaten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygu evet özellikle duş jeli ve spreyler :)

      Sil
  12. Ben de bolbol krem bitirdim. Bir alisverise gitmem lazim 😊

    YanıtlaSil
  13. Az deme Audrey, bayağı ürünle vedalaşmışsın, bu ayı da merakla bekliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi bu ay güneş kremi ve duş jeli :-)))

      Sil
  14. Cyrene'nin el kremini ben de sevmiştim ama zamanla kokusu değişti. Dediginiz gibi fiyatını da düşününce tekrar alınası bir ürün değil..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan evet ya gereksiz arttı bence fiyatları..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...