12 Temmuz 2018

Biota Kırışıklık Karşıtı Gece Kremi..

Geçtiğimiz ay bitenler yazısında gördüğünüz Palabs serum bitince yeni bir gece kremi arayışına girdim ve bir süre önce gelen Biota kırışıklık karşıtı gece kremini denemeye aldım. Bu arada daha önce hiç Biota 59 elements markasının cilt bakım ürünlerini denemiştim. Birkaç makyaj ürününü özellikle allıklarını sevdiğim markanın cilt bakım ürünlerini de oldukça merak ediyordum.


Biota gece kremi

Anti aging kremleri zaten seviyorum, bütün kullandığım kremler bu özelliği taşıyor. Ayrıca bu kremin içinde yakın zamanda bahsettiğim The Ordinary serum gibi etkili bir antioksidan olan Resveratrol bulunuyor. 
Resveratrol cildin kolajen yapısını güçlendirmeye yardımcı olan bir madde. Gece boyunca cilde etki ederek ince çizgilerin azalmasına ve cildin sıkılaşmasını destekliyor.  

Biota gece kremi

Ben de kullandığım kremlerin içerisinde artık resveratrol de olsun istiyorum. Hyaluronic asit her ne kadar cildin esnekliğini arttırıp, su tutma kapasitesini çoğaltıyorsa, resveratrol de cildimizi çevresel etkilere karşı koruyor. 

Biota gece kremi

Zaten resveratrol maddesinin alındığı bitki de eski dönemlerden beri pek çok hastalığın tedavisinin yanı sıra cilt bakımı için de kullanılıyormuş. 

Biota gece kremi

İçeriği fena değil, resveratrol özünün nasıl elde edildiği bilgisi verilmiş. Bence bir de içinde yüzde kaç olduğu bilgisi de verilmeliydi. Standart ölçü %1 miş. Ama The ordinary serumda bu oran %5 idi mesela, o yüzden o kadar etkili bulmuştum serumu. Hatta aklıma gelse bu kremi de onunla beraber kullanırdım. 


Biota gece kremi

Yapısı oldukça yoğun ama ciltte kolay dağılarak hemen nüfuz ediyor. Bunun bir de gündüz kremi ve göz kremi var. Gece kremini sevdiğim için daha sonra bu ikisine de şans verip alabilirim. Özellikle gündüz kreminin o yumuşak ve kadifemsi dokusu ile makyaj altında nasıl duracağını çok merak ediyorum.

Kremlerin hepsi indirimli olarak 50-60 TL. arasında fiyatlarda, Biota 59 Elements mağazaları bazı AVM'lerin içinde bulunuyor. Mesela bana çok yakın olan Maltepe Park ve sanırım Nautilius'da var. Ayrıca markanın kendi sitesi ve Watsons mağazalarında satışı var. Ayrıca markanın misel suyu da deneme listemde.
Sevgiler..









14 yorum:

  1. Ben de şimdi geceleri bu kremi uyguluyorum. Göz kremi de var ancak nedense onu çok sevemedim. Bununla iyi anlaştık ama...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrubayrak aa ben de göz kremini de denemek istiyordum ama biraz daha düşüneyim onu o zaman :-)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. @yelizinkeşifleri evet ben de severek kullanıyorum şimdi..

      Sil
  3. kullanmak istediğim bir marka aslında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi benim de daha kullanmak istediğim ürünleri var..

      Sil
  4. Bu kremi annem kullanıp beğenmişti; ama favorisi Vichy'nin önüne geçememiş, öyle yaz demişti bana ahahaha :) Bu kremin ambalajına hasta olmuştum ben de! Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik :-)))) öyleyse vichy'i deneyeyim ben de bundan sonra teşekkürler...

      Sil
  5. Çok sevdiğim bir markaydı mağazalarının kapanmasına çok üzüldüm Gratis'lerde çok kısıtlı ürünü var likit rujları özellikle şahaneydi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamrozika aa niye kapandı ki ben sanki Maltepe Park avm de gördüm en son diye hatırlıyorum. bu arada sanırım watsonsda daha çok ürün olabilir..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...