25 Haziran 2018

Procsin Güneş Kremi..

Yeni Türk firmalarından Procsin son zamanlarda pek çok  ürün piyasaya çıkarttı. Bunlardan biri de  SPF 50 korumalı bir güneş kremi. Biliyorsunuz bu güneş kremi işi biraz sıkıntılı, iyi olanlar yüzde beyaz iz bırakıyor, beyaz iz bırakmayan korumuyor falan bakalım Procsin güneş kremi nasılmış bu konuda. 


Procsin Güneş Kremi



 Öncelikle kremin içeriğinde titanium dioxide bulunuyor yani krem fiziksel koruma sağlıyor, bu durumda yüzde yoğun beyaz bir iz bırakacak gibi geliyor insana önce. Ayrıca UV ışınlarına karşı koruma ve leke oluşumuna da engel olma kremin vaatleri arasında yer alıyor. 

Procsin Güneş Kremi
Kremin içinde emilimi kolaylaştıran ve hem yağlı hem de kuru cilde uygun hale getiren aloe vera özü bulunuyor. Ayrıca vaat ettiği gibi yüzümde herhangi bir yağlanma ve sivilceye de neden olmadı. Makyaj altına çok rahat kullanabiliyorum. 
Procsin Güneş Kremi

Kremin yapısı çok değişik, oldukça yumuşak hatta köpüksü bir yapısı var. Kıvamı biraz kremayı andırıyor, kokusu da benziyor zaten. Çok azı, burada gösterdiğimden çok daha azı bütün yüze yeterli oluyor. Çok denk getirmemeye çalışıyorum ama olur da gözüme yakın bir yere denk geldiğinde de herhangi bir hassasiyete sebep olmuyor. Krem için leke karşıtı da denilmiş ama var olan lekeye etkisi yok tabi, güneş koruma faktörünün yüksekliğinden dolayı yeni leke oluşumunu engelliyor. Gün içinde makyaj altına sürdüğüm için tazeleme şansım olmuyor ancak deniz kenarında falan kullanılacaksa tabi denize girip çıktıktan sonra veya saatte bir falan yenilemek gerekiyor. 


Procsin Güneş Kremi

Ciltte ilk sürüldüğünde oldukça parlak duruyor ama neyse ki o beklediğim beyazlık sonrasına ciltte kalmıyor. Bu kadar parlaklığı zaten  strobe cream tarzı bir primer ile de elde ediyorum. Asıl sorun kremin etkisini matlaştırmak ya da nötrleştirmek diyeyim isterseniz daha mat etki veren bir makyaj bazı önerebilirim. Üzerine makyaj yapmayıp yine de mat görünsün istiyorsanız Avene mattifying krem tarzı bir nemlendirici önerebilirim.  Eğer hiç bir şey sürmeyeceğim makyaj da yapmayacağım sadece güneş kremi sürüp çıkacağım ama parlamak istemiyorum derseniz hemen bir uygulama tüyosu da vereyim. Güneş kreminizi sürdükten sonra parlayan yerlere blotting paper denilen Watsons ve Gratis'de bulabileceğiniz pudralı ince kağıtları hafif hafif bastırın. Parlaklığı kesinlikle alacaktır. Bunu gün içinde kreminizi her tazelemede yaparsanız parlama sorununun önüne geçmiş oluruz.


Makyajlı ya da makyajsız hiç bir mevsimde güneş koruma kremi olmadan sokağa çıkmamamız gerekiyor. O nedenle mutlaka cildinize uygun, seveceğiniz, nemlendirmesi iyi olan bir krem bulup kullanmanızı tavsiye ediyorum. Benim için Procsin SPF 50 güneş koruma kremi beklentilerimi karşılayan bir krem oldu. Watsons mağazalarında bulunduğu için ulaşımı da kolay, fiyatı da 30 TL. civarında şans verilebilir yani ne dersiniz.?
Sevgiler..






25 yorum:

  1. Bebak yüz kremi aldım ben yakın zamanda yüzde ağır his bıraktı kullanamıyorum. Böyle bir his bırakmıyorsa buna bakabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu Bebak nasıldı hiç hatırlamıyorum ama bu oldukça hafif ve çok az bir miktar kullanılıyor..

      Sil
    2. Merhaba ben de procsin güneş kremi aldım fakat çok akışkan bir yapıda aldığım ürün de bir bozukluk mu var Bilmiyorum kendi sitesinden aldım fotoğrafta göründüğü gibi hiç değil

      Sil
    3. @unknown çok akışkan bir yapısı olmaması lazım tam olarak elimde gösterdiğim gibidir yapısı.. bazen de yağ ve krem kısmı ayrışmış olabiliyor iyice bir çalkalamak lazım kullanmadan ama geçmezse mağazaya götürün baksınlar..

      Sil
  2. Bu ürün bende de vardı hediye mi ettim ne yaptım bilemedim. Evde elime geçerse benimle tatile gelsin o zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun evet denemek için tatil çok iyi bir zaman..

      Sil
  3. Parlak görünümlü güneş kremleri benim cildime hiç olmuyor.Gün boyu ekstra parlak oluyorum.Bu ürün elimde olacaktı.Tüm yüzüme değil de bölgesel kullanabilirim belki ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin şimdiye kadar ekstra bir parlaklık vermediği için severek kullanıyorum :-))

      Sil
  4. Küçük oğlum için farklı bir güneş kremi arayışındayım. Çok sevdiğim bir markanın beyazlık bırakma kabusu yüzünden güneş kremini eledim. Buna bakayım ben bi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı evet çoğu marka bende de bırakıyor bu konuda memnun kaldığım 3-4 markadan biri oldu ptocsin :-))

      Sil
  5. o zaman not alıyorum bunu kenara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer umarım kullanıp memnun kalırsın canım..

      Sil
  6. Denemek lazım merak ettim :)

    YanıtlaSil
  7. güneş kremi candır her mevsim marka bana da göndermiş bu ürünlerini yakında ben de yorumlarım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi süper umarım beğenirsin güle güle kullan :-))

      Sil
  8. Ben de yazdım kenara, beyaz iz bırakmaması benim için çok önemli...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrubayrak evet o hepimizin ortak isteği :-))

      Sil
  9. Ben hep temizleme ve bakım ürünlerini görüyordum paylaşımlarda, bunu da ilk sen de gördüm..tabi doğal olarak yine :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden :-)) ben hazır herkes tatile çıkmadan kullanıp yorumlayayım dedim ...

      Sil
  10. bak iyi bilgi buuuu saool denizde lazım oluuur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone şehirde de ihmal etme güneş kremini :)

      Sil
  11. Köpük kıvamında oluşu güzelmiş daha rahat sürülür, fiyatı da uygun rastladığım alacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esratakım dün hatta Watsons'da gördüm indirimdeydi :-))

      Sil
  12. Beyaz iz birakanlari sevmiyorum ben zaten siyahim tam tezat duruyor 😂😂😂

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...