4 Haziran 2018

Mayıs Bitenler..

Mayıs ayı alışverişlerinden sonra sıra geldi bitenlere tabi. Bu ay oldukça fazla ürün bitmiş bana göre, performansımı beğendim. Özellikle cilt bakımından bitirdiklerim baya fazla. Hemen bakalım neler bitmiş neler çöpe gitmiş.



Toplu olarak bitmesine üzüldüğüm ürünler böyle. Bunları oldukça severek kullandım ve yenilerini almak istiyorum kesinlikle.



Hemen Pantene aqua light durulanabilir saç köpüğü ile başlayalım. Saçlara ağırlık yapmayan ama kolay taranmasını sağlayan bir köpük bakım ürünü, oldukça memnun kaldım ve yaz tatiline giderken yeniden alabilirim. Bee Beauty duş jeli, fena değil değişik çeşitleri alınabilir. En sevdiğim Isana sıvı sabunlar, evde baya bir stok var şu anda. Avon'un yılbaşına özel çıkarttığı duş jellerinden biri, harika kokuyordu ama kalıcı değil.


Bee Beauty parfüm, kokusu çok hoş ve taze çok sevmiştim. Ne zaman ve nereden aldığımı hatırlamadığım bir vücut kremi ama kokusu şahaneydi. Procsin lansmanında kendi yaptığımız vücut kremi, harika bir koku seçmişim yaparken çok kalıcıydı ama neydi hatırlamıyorum. Yine Procsin aktif karbon diş macunu, bunun hakkında iyi şeyler duymamıştım. Benim için artısı ya da eksisi olmadı oldukça sıradan buldum. Diğer çeşitlerini deneyeceğim tabi.


Loreal 3 etkili, ışıltı veren tonik, daha iyi tonikler olduğu için bunu bir daha almayı düşünmüyorum. Flormar'ın yüz temizleme jeli sanırım bir koleksiyon ürünü aynısı ya da benzeri var mıdır bilemiyorum ama bu fena değildi bana göre. Pixi ışıltı veren tonik, bu setin yazısı ayrıca gelecek ama toniğin bu kadar abartılmasına çok şaştım diyebilirim şimdilik. Son derece sıradan bir tonik bence. Daha iyisini ve ucuzunu buldum diyebilirim. Sivilce çıktığı anda kurtarıcı Neutrogena visibly clear sivilce kurutma jeli, evde 2-3 tane daha var.


Son zamanların en memnun kaldığım yağ-serumlarından biri The Ordinary olmuştu. Blogda yazısı da var bunun. En kısa zamanda yenisini alacağım tabi. Kiko arctic holiday koleksiyonundan aydınlatıcı serum, bunu da çok beğendim. Koleksiyonu ürünü olduğu için şişesi farklı ama benzer başka bir serum var Kiko'da bir daha  sefere onu alırım artık. Palabs hydra lift serum, bunun da yazısı blogda var. Çok beğendim bunu da. Binike güneş kremi, makyaj altına iyi giden ve beyazlık yapmayan bir krem memnun kaldım. İşte boşa aldığım ve çöpe giden bir ürün, Tony Moly göz altı serinletici stik serum diye geçiyor. İlk 1-2 kullanımda fena değildi, gerçekten bir serinlik ferahlık verdi ve aydınlattı ama sonrasına bütün etkisini yitirdi sanki göz altıma lip balm sürer gibi oluyordum ben de attım artık. 


Biten makyaj ürünleri, H&M süngerlerden biri daha eskidi. Bunu yaklaşım 4-5 ay kullandım. Kiko arctic holiday koleksiyonundan pudra, bunu 5 ayda bitirmişim hiç fena değil yani. Flormar'ın ışıltılı bir bazı, çok memnun kaldım, sanırım mart ayında almıştım düzenli kullanınca çok çabuk bitti. Rival de Loop'un sprey bir makyaj bazı, pek sevmedim zaten koleksiyon ürünüydü sanıyorum yoktur artık. Maybelline fit me fondöten, fena değildi ama yenilemeyi düşünmüyorum. Bundan daha fazla sevdiğim fondötenler var yani. 2 adet BB krem, içlerinde az kaldı BB kullanmadığım için de atıyorum artık. Rival de Loop'un toz sabitleme pudrası, oldukça memnun kaldım yine alırım bunu. Golden Rose'un bir fırçası, bu fırçayı çok ünlü bir blogger arkadaş öve öve bitirememişti, pudra fondöten ne ararsanız sürüyorum demişti. Pudra tamam da fondöten için hiç uygun bir fırça değil bence. Birleşme noktasından sallanmaya başladı ve kırılmak üzere zaten pek de kullanmıyorum ve çöpe gidiyor. 


Bir yığın eski ve kurumuş dudak ve göz ürünü, hepsinin miadı doldu ve çöpe gittiler. İçlerinden bir tek Dior rujuma üzüldüm ama içinde çok az kalmış neyse ki çok içime oturmadı. 

Bu ay böyle geçti, performans fena değil bence darısı gelecek aylara diyelim. Umarım bu önümüzdeki 3 yaz ayında da düzenli kullanıp bitirebilirim. Sizin kullanıp beğendiğiniz ya da merak ettiğiniz ürünler var mı içlerinde?
Sevgiler..






32 yorum:

  1. Woww diyorum, benim yayın çook sade kalacak seninkini yanında :) KIKO cilt bakım ürününü merak ettim, neden bu kadar sevilen ürünler koleksiyon ürünü olmakla kalır ki???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihşrlimavi :) bu ay birazcık fazla oldu evet.. çok tutan koleksiyon ürünlerini satıştan kaldırma hatasını bütün firmalar yapıyor ne yazık ki :(

      Sil
  2. baya baya ürün bitirmişsin maşallah ben bu ay bitenler yazamam gibi çoğu ürünü çöpe attım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygu ben atmadan biriktiriyorum hepsini :) hatta ürünü yazmamışsam biten kutuyu bile atmam

      Sil
  3. Ben bu ara kullanmadigim hic bir seyi almamaya calisiyorum. Dolabim bayagi rahatladi. Ne kadar dayanirim bilmem 😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya en iyisini yapıyorsun sen :) keşke ben de dayanabilsem ne iyi olur

      Sil
  4. Bereketli bir bitenler yazısı olmuş 👍🏻
    The Ordinary serumu merak ediyorum 🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemgider yazısı blogda var oldukça güzel bir serum..

      Sil
  5. denemek amacıyla aldığım ya da hediye gelen ürün baktım birikiyor arkadaşlarımla paylaşıyorum çünkü tüketim tarihi doluyor ve araya gidecek diye üzülüyorum. En çok tükettiğim ürün duş jeli ve yüz temizleme köpükleri oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara benim de öyle arkadaşlarıma verdiğim çok ürün var tabi ki bozulmalarını istemem :-))

      Sil
  6. Pantene durulanan köpük ve Bee Beauty parfümü bende seviyorum ... geri kalan ürünlerin yorumunu dikkatle okudum, paylaşım için teşekkürler. Bu arada benimde evde bir makyaj ürünü temizliği yapmam lazım :) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @soslubadem ara ara ben de büyük bir temizlik yapıyorum kendime göre yoksa birikir de birikir başa çıkamam :-))

      Sil
  7. Pixi Glow Tonic için fikirlerimiz aynıymış, ben de kendimde gariplik arıyordum. Gerçekten hiçbir özelliği yok. Ama, Pixi Glow-to-Go Tonic Pads bu ürüne göre baya güzel ve nemlendirici. Üstelik uçuğu da kurutuyor (Zeynuş bilgisiydi, denedim ve başarılı oldu cidden). Beauty Cafe vücut kremi de etkinlikten gelmiştir muhtemelen, zira bende de vardı ve kokusunu baya seviyordum :) Gerçekten bir sürü ürün bitmiş, yenilerini güle güle kullan İrem'cim! Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik bu set harici başka ürün denemediğim için bilemiyorum şimdi bu kadar övülen bir ürün de çok sıradan olunca başka ürün denemem sanki markadan gibi geliyor bana :-/ teşekkür ederim sevgiler...

      Sil
  8. Dolu dolu bir bitenler yazısı olmuş :) Ben Pantene'in 3 Minute Miracle Kremini kullanıyorum ama bu durulanan köpük kremini de çok merak ettim, elimdeki bittiğinde bunu bir deneyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fulyayıldız saçların ince telli ve sönük ise dene derim :*)))

      Sil
  9. Pantene saç bakım köpüğünü ben de sevdim çok :)

    YanıtlaSil
  10. Canım gerçekten tam bir bitenler ayı olmuş, sayende fikir sahibi oldum. Çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makeupbyfun çok sevindim beğendiğine :-)) sevgiler..

      Sil
  11. Pantene aqua serisinden şampuan ve saç kremi kullandım uzun süre, seriye köpüğü de katabilirim aslında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden şampuanı ben de denemek isterim de sıra gelirse artık alacağım :-)))

      Sil
  12. Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik evet iyi oldu ortalık temizlendi biraz..-))

      Sil
  13. Yaz için ben de Pantene köpüğü düşünebilirim.. Kuruyan ürünler de varmış epey. Öyle olunca da üzülüyor insan. Hele ki severek kullanmışsam ürünün bitmemesini ve kurumamasını isterim.
    Sağlık olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @renklipastasepeti deniz sonrası saçların kuru değilse pantene köpük yetebilir sana da.. evet ya sevdiğim ürünler bitsin istemiyorum ben de :-)))

      Sil
  14. Pantene kopugu cok merak ediyorum. Cok guzel seyler var orda. Yeni gelecekleri gule gule kullan🙈🙈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esyspage saçları benim gibi ince telli olanlar için köpük çok iyi bence .. teşekkürler :-))

      Sil
  15. Çok güzel bir temizlik olmuş, hele renkli kozmetik başarına bravo. Pixi'nin renkli kozmetiklerini gayet başarılı buluyorum aslında. Bir de (TR'de henüz satılmıyor sanıyorum) ikili bir temizleyici ürünü var harika!İnşallah gelir buraya da. Palabs güzel sürprizler hazırlıyor şimdiden minik tüyo vereyim ama biraz daha zamanı var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün :-))) Palabs'ın yeni ürünlerini sabırsızlıkla bekliyorum Nilgüncüm.. pixi'nin makyaj ürünleri güzel görünüyor evet ama hevesim baya kaçtı yani markaya karşı gelse bile alacağımı sanmıyorum.. sevgiler canım..

      Sil
  16. Çok güzel ürünler bitmiş ama...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın evet bazılarının bitmesi kötü oldu bence .-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...