13 Haziran 2018

Catrice Serum Primer..

Makyaj öncesi bazlara ne kadar düşkün olduğumu biliyorsunuz. uzun zamandır taktığım ve almak istediğim bir primer vardı. Catrice serum primer, bunu yabancı vloggerlardan epey bir duydum. Cilde hem aydınlık bir hava verdiği hem de nemlendirdiği konusunda hepsi hemfikir olduğu için ben de denemek istiyordum ama ürün uzun zamandır Rossmann'a gelmiyordu. Nihayet  stoklar yenilendi ben de ürünü rafta görür görmez aldım. 

Catrice Serum Primer


Serum primerın iki rengi var, bendeki candlelight olan daha pembemsi hatta fildişi rengi gibi bana göre. Bir tane daha çıkmış sunlight ama onu Türkiye'de hiç görmedim. Muhtemelen gelmemiştir bile zaten.

Catrice Serum Primer

14 ml.'lik minik bir ürün aslında ama beklediğimden daha yoğun o nedenle uzun dayanacağını düşünüyorum. Ürünü ister elinizle ister bir sünger veya fırça yardımı ile uygulayabilirsiniz. İsterseniz fondötenin içine karıştırabilirsiniz. Mat fondötenlere hafif ve sağlıklı bir ışıltı vermek için çok iyi olacaktır. 

Catrice Serum Primer

Ben direk süngerin üzerine aldığım bir pompa ürünü cildime iyice yedirdikten sonra aynı süngerle fondötenimi de uyguluyorum. Eğer bazı bölgeler gözüme çok aydınlık gelirse ki genelde bu alnımın ortası olabilir, daha mat bir baz ile üzerinden geçerek orayı daha az parlak hale getiriyorum.
Bu baz ile kullanmayı en sevdiğim fondöten ise Maybelline Fit me, yapısı mat olduğu için baz ile son derece iyi uyum sağladı. Ama Max Factor Healthy Harmony gibi daha canlı bitişli bir fondöten ile birlikte daha parlak bir sonuç verebiliyor. Yapısı çok yapışkan değil, bazı bazlar oldukça yapışkan bir his veriyorken bu bazda o hissi alamadım ama makyajı sabitlemesi ve tutması fena değil. Bu arada o yapışkan hisse en iyi örnek olarak Nivea after shave traş balsamının bıraktığı hissi verebilirim.

Son olarak, cildiniz karma, kuruya dönük ise bu baz ile çok daha iyi anlaşacaksınızdır. Soğuk ve kuru kış ayları için ise her cilt tipi kullanabilir bence.
Sevgiler..

24 yorum:

  1. Bana biraz fazla parlak geldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kadriye o yüzden mat fondöten altına pek iyi oluyor :-)))

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. @saadetuslu mat fondöten altınca çok iyi duruyor...

      Sil
  3. çok detaylı makyaj yapmadığımdan bu tarz ürünlerim yok, ama görüntü çok hoş, özel günlerde kullanabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esratakım evet mat fondöten altında şahane duruyor :-))

      Sil
  4. Ben rengi ve parlakligini sevdim güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  5. Işıltılı olmasına neden şaşırmadım acaba :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden hahah ben de şaşmadım hiç..

      Sil
  6. Ben bayıldım. Her gititğimde deniyordum. Elimde çok ürün olduğu için almadım ama sende görünce iştahım kabardı. Cildim karma olduğu için şimdi değil ama kışın düşünebilirim. Eline sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayşegül ben de bayıldığım ve uzun süre gelmesini beklediğim için görür görmez aldım elimde çok baz var ama olsun bulunsun :-)))

      Sil
  7. Mat ürünlerle kullanmak iyi olabilir bencede. Son zamanlarda elimin sürekli gittiği tek baz Farmasi'nin VPX Pro Camera Ready Primer. Yapış yapış his vermiyor ve kadifemsi bir hissi var. Benim baz kullanırken en sevdiğim his bu! O kadar silikonla bu his normal =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik evet ben de aslında silikonlu ürünlerin verdiği kadife hissi seviyorum ama kullanmamaya ya da çok az kullanmaya çalışıyorum :-))

      Sil
  8. Fondeten içersine karıştırmak güzel fikirmiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beğendimpaylaştım evet özellikle mat olanların içine :-)

      Sil
  9. Mat fondötenlerle harika olur gerçekten de. Güle güle kullanın :))

    YanıtlaSil
  10. Sende ilk gördüğümde şişesi çok şirin gelmişti. Burada gördüğüm kadarı ile de gayet bana uygun sanki.
    Teşekkürler bilgi için:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı evet bence yapısı sana çok uygun mağazaya gittiğinde dene beğeneceksin .-)

      Sil
  11. Kış mevsimi için bir tane edineceğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun evet kış aylarında daha iyi olur bence de..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...