11 Mayıs 2018

Palabs Hydrolift Serum İncelemesi..

Kasım ayının başında olan Ebru ve Füsun'un etkinliğinde hediye edilen bir serumdan bahsetmek istiyorum.  Palabs Ankara'da bulunan bir eczanenin kendi markası ve bütün klinik testler yapılarak her cilt tipi için kullanılsın diye üretilmiş. İçinde parafin, paraben ve boyar madde bulunmuyor. Palabs'ın şimdilik 3 ürünü bulunuyor. Bunlardan biri de benim kullandığım bu serum.

Palabs


Serum sadece geceleri kullanılmak üzere üretilmiş ve 50 ml.  Hydralift Serum hem cildi neme doyurmayı hem de hyaluronic asit takviyesi ile cildi yaşlanmaya karşı korumayı hedefliyor.

Pallabs

Ürünü kasım ayının başından beri yani 6 ayın üzerinde bir süredir kullanıyorum. Hala bir kısmı duruyor, yani en azından 1 ay daha kullanmaya devam edeceğim kadar var içinde. Tek pompanın bütün yüze yettiğini düşünürsek oldukça bereketli bir ürün. Vaat ettiklerini gerçekleştiriyor. Gerçekten Palabs serumu kullanmaya başladığımdan beri cildimin nem oranı oldukça arttı. Cildimin yağlanması da oldukça azaldı. T bölgem elime daha normal geliyor.  Serumun yapısı su bazlı olduğu için ciltteki doğal nemi de içeride tutuyor. Üzerine güzel de bir nemlendirici ile cildiniz bütün gece nem kazanmaya devam ediyor.


Pallabs

İçeriği çok iyi ve gayet temiz. Tabi gündüz kremi de önerilmiş, ben onu testerdan denedim ama serum kadar etkilemedi beni. Onun yerine diğer ürün olan toniği alıp denemeyi tercih ederim. 

Serumun fiyatı 150 TL. online olarak havale yolu ile alabiliyorsunuz. Bir Türk eczacının böyle güzel bir ürün yaratmış olmasından da ayrıca çok memnun oldum. Umarım ürün gamı artarak devam eder. 
Sevgiler..





30 yorum:

  1. Güzel ürüne benziyor ama fiyatı oldukça yüksekmiş :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yasemin evet yüksek ama 6 aydan fazla gittiği için verilir bence..

      Sil
  2. Biraz pahali da olsa faydali bir ürün 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya kullanım süresi ve faydası açısından verilebilir buldum ben..

      Sil
  3. Güzel ürüne benziyor ama fiyatı oldukça yüksekmiş :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yasemin 6-7 ay dayandı serum buna göre bakarsak uygun bir fiyat bence..

      Sil
  4. wow! looks really really good! i've never hear of that brand tho. I'd love to try it ;)

    cool blog! I'm following! I'd love if you could follow me too!
    xoxo
    TheNotSoGirlyGirl // Instagram // Facebook

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @thenotsogirlygirl thank you :-) I followed you back..

      Sil
  5. Ben de bir Türk eczacının böyle güzel bir ürün ortaya çıkarmasına çok mutlu oldum, ürünlerini çoğaltması dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  6. sadece tester ürününü deneme şansım olmuştu onda da tabi ki bir sonuç alma şansım olmadı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara evet ben de nemlendirici testerından bir şey anlayamadım zaten ..

      Sil
  7. olumlu etkilemesine sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet serumun etkileri oldukça iyi...

      Sil
  8. Bu serumu ben de kullanıp sevmiş; nemlendiricisinden ise aynen senin gibi hiç etkilenmemiştim. Toniğinde ise alkol olduğu için kullanmayı düşünmedim; ama belki sen seversin. Sevgiler canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik toniği hiç incelemedim açıkçası sadece tonik merakım olduğu için denemek istiyorum :-))

      Sil
  9. Yanıtlar
    1. @senadursun bence güzel canım mutlaka dene onu ..

      Sil
  10. Bir eczaneye ait olduğu ve popüler markalardan bile daha iyi iş çıkarttığını görünce gerçekten şaşırtıcı, demekki şans vermek gerekiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme eczacılar bu işi biliyor kesinlikle..

      Sil
  11. Palabs ürünlerini genel olarak sevdim ve etkilerini de gördüm. Ama bu serumunu daha çok sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan diğer ürünleri denemediğim için bilemiyorum ama bu serum gerçekten etkili...

      Sil
  12. Markaya ait üç ürünü de düzenli olarak kullanıyorum. Ama serum ve toniği özellikle çok beğeniyorum. Serumu kullandığımdan beri hiç nem problemi yaşamadım ve gittiğim her cilt uzmanı nem seviyemi çok iyi buldu. Bu markayla ilgili farklı güzellikler de yolda şimdiden minik tüyo vereyim :) Bir Türk markasının güzel ürünler yaratması bence de çok gurur verici.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün evet duydun Nilgüncüm marka ürünlerini çoğaltma planı yapıyormuş bu yıl içinde çok memnun oldum sabırsızlıkla bekliyorum bakalım neler çıkaracaklar diye..

      Sil
  13. Öncelikle bir Türk üretimi olmasından dolayı alkışlıyorum ..Gece kullanım tam bana göre. Kullanım ömrü olarak ta bereketli ama azcık pahalı mı ne ????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden evet içinde hyluronic asitle ve eczane markası d olunca biraz pahalı olmuş..

      Sil
  14. Mrb ben de bu palabs serumu Aysenur yazicinin tavsiyesi uzerine aldim ve ambalaji cok hos. Bir hile oldugunu dusunmuyorum icindeki hyaluronik asittir ama beni degistirmedi. Yuzum ayni yuz. Alali 3 hafta olmustur. Hayal kirikligina ugradim. Ama 4sene once yine hyaluronik asit almistim o da yaramamisti.. Demekki beklentiyi yuksek tutmamak lazmmis. Ben beni degistirecek biseyler istiyorum diyerek collagen hapi aldim. La roche posay ve baska urunler aldim. foreo luna mini 2 aldim. Bakalim umarim ise yarar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adsız 3 haftada değişiklik yapacak hiç bir krem yoktur düzenli olarak kullanmalı yüz masajı ve bakımlarını da ihmal etmemelisiniz.. :-)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...