2 Mayıs 2018

Nisan Alışverişleri..

Mart ayında yaptığım dev alışverişten sonra Nisan'da kendimi biraz tutarım demiştim ama hiç öyle olmadı tabi. Yine indirim, 3 al 2 öde, ışıltı, parıltı, son kaldı gibi laflar beni cezbetti ve kendime yeni bir şeyler aldım. Tabi hepsini çok severek aldım ve merakla denemeyi ve yazmayı bekliyorum. Bakalım neler almışım.



Miniso beni mahfetti bu ay, 3 al 2 öde kampanyası vardı ne güzel kaçırmıştım ama uzatmışlar. Sonuçta gittiğimde bunları aldım. Şaka bir yana Miniso cilt bakım ürünleri hem iyi hem de çok uygun fiyatlı, etrafınızda varsa bakın inceleyin derim. Denemek istediğim 2 tonik ve iki nemlendirme spreyi, ayrıca göz altına sabitleyici pudra sürmek için tam oturduğunu keşfettiğim bir fırça benim oldu. Bir de aktif kömür tozu içeren bir torba pamuk aldım ama pamuklar hataymış cidden, çok inceler ve hemen dağılıyorlar. Ama tonikler muhteşem, o kadar söylüyorum şimdilik. 



Ne olacak benim bu Glam Glow aşkım bilemiyorum, denedikçe daha çok ürün alıp denemek istiyorum. Bu nemlendirici de cilde doğal bir ışıltı verme vaadi ile satılıyor. Sephora'da deneyince bayıldım ve 179 TL. olan fiyatına pek aldırmadan aldım. 


Zoya  ülkemizden gidiyor. O yüzden çok iyi bir indirim yapmışlar ve 52 TL.'lik ojelerin çoğu 6.90-8.90 TL. arasındaydı. Ben de 8 tane en beğendiğim ojeyi aldım ama şimdi keşke daha çok alsaymışım diyorum. Bir daha Zoya ojeleri bu fiyata bulmak imkansız olacak çünkü.


Loreal hem 3'ü bir arada hem de köpüksüz bir şampuan çıkardı. Tabi ki merak edip aldım. Temizlemesi hiç ummadığım kadar iyi ancak şimdilik saçlarımı aşırı derece yumuşattığını düşünüyorum, o nedenle de çok sönük duruyorlar. Daha deneme aşamasındayım, bir kaç ürünü de karşılaştıracağım blog yazısına geçmeden önce.



Rossmann'ın şimdi niye olduğunu hatırlamadığım bir indirimi vesilesi ile Pastel Kozmetik Metallic Glow paleti ve bir adet de metalik ojesini aldım. Hatta paleti blogda yazdım bile 2 yazı geriye gidip okuyabilirsiniz hemen.


Maltepe'de yeni bir AVM açıldı belki biliyorsunuz, Piazza diye. Orayı gezmeye gittiğimde yeni bir marka keşfettim. Bu da Miniso gibi bir Kore markası, ismi Yoyoso. Denemek için 2 oje ve bir de şu mini seti aldım. Set 10 TL. idi çok uygun bence ama fiyatları Miniso'ya göre biraz daha pahalı geldi bana. Daha detaylı inceleyeceğim bakalım.


Son olarak da Catrice'in en sevdiğim ojelerinden Spectra light'dan bir oje daha ve çok beğenilen Diadermine Hydralist nem spreyini aldım. Bundan gerçekten memnunum ve indirim olduğu zaman bir tane daha alacağım kesinlikle.

Evet bu ayın alışverişleri bu şekildeydi. Biraz çok olmuş olabilir ama severek aldım ve memnunum şu an hepsinden. Darısı Mayıs ayına artık. Siz bu aldıklarımdan hangilerini beğendiniz? Pastel paleti yazdığıma göre hangisinin yazısı gelsin önce?
Sevgiler..



30 yorum:

  1. Ne güzel şeyler almışsın, hepsini güzel günlerde kullan. Glam glow maskesini çok merak ediyorum ben :/ Nemlendiriciside çok güzeldir eminim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @benimtutkum çok teşekkürler .-)) evet güzelmiş nemlendiricisi de...

      Sil
  2. zoyanın ojelerinin olduğunu bilmiyordum, çok güzel bir alışveriş güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elifsağlık hem de çok güzel ojeleri vardır :-)) teşekkürler..

      Sil
  3. Hepsini güle güle kullan.Zoya ojelerde gözüm kaldı resmen.Ben güya iki ay kozmetik diyetindeydim.Yine dayanamayıp aldım bir şeyler ama vurgunu Temmuz'a bırakıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin teşekkürler Filizcim :-) dayanabilmek ne mümkün yani yeni bir şey görür görmez almak istiyoruz :-D temmuz ayı çok fena olacak -)))))

      Sil
  4. Senin alışveriş yazılarını okumamak lazım o kadar güzel ve kulanışlı ürünler alıyorsun ki bütçeme zarar :))

    Şaka bir yana harika markalarla güzel ürünlerle bizi tanıştırdığın için teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun hahaha teşekkürler Senacım beğenerek okuduğuna çok sevindim...

      Sil
  5. o zaman bende miniso toniklerine bir göz atayım ... güzel günlerde kullan aldıklarını , sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @soslubadem teşekkürler:-)) o kadar çok seçenek var ki tonik olarak beğeneceğine eminim..

      Sil
  6. Hepsi çok güzel iyi günlerde kullan:)
    Diadermine spreyi öven çok indirimde denk gelirsem mutlaka alacağım.
    Ben nisan ayını hasarsız atlatmanın gururunu yaşıyorum bir tek Avon'dan 2-3 parça şey aldım o kadar Anneler Günü indirimlerini de atlatırsam aferin bana fakat aklımda fena halde Soft Glam palet var resmen almamak için direniyorum.:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mormenekşe off soft glam palet alınır da yani o .-)) ben de anneler günü için sophx paleti almaya niyetliyim bakalım indirim olursa :-)) teşekkürler...

      Sil
  7. Hepsi çok güzel, şu yeni japon mağazasını çok merak ettim şimdi:) Elseve şampuan en çok merak ettiğim urun ama daha almadım. Birde son günlerde diadermina sprey en çok dikkat çeken urun . Hepsini güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme teşekkürler Yasemincim anneler günü indiriminden merak ettiklerini alabilirsin ben de diadermine ve elsevi yedekleyeceğim .. yeni mağaza sanırım bir tek bizim buradaki yeni açılan AVM içinde var umarım zamanla çoğalır mağaza sayıları..

      Sil
  8. Glam Glow ürünlerini ve Diadermine’in nem spreyini merak ediyorum. Güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemgider ikisi de güzel Gizemcim :-)) teşekkürler..

      Sil
  9. Miniso indirimi fena oldu gerçekten. Tonikleri, yüz temizleyicileri bende beğeniyorum. Pamukları duymuştum ama iyi ki almamışım. Diadermine spreyi beğenenlerdenim. Tam mevsimi geldi :) Elseve yorumunu duymak isterim, alıp almamakta kararsızım çünkü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeataş pamuklar sanırım nazikçe temizlemek için iyiler ama bana çok ince geldi .-)) elseve'i sanırım haftaya yazarım İlkecim teşekkürler .-))

      Sil
  10. Zoya renkleri cok güzel gercekten ama cok pahali.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya Türkiyeden gittikleri için fiyatlar çok çok uygundu o yüzden rahatça alabildim yoksa bilmez miyim :-))

      Sil
  11. Zoya ojeleri ben fena kaçırdım. Hangi ojeyi beğensem bitmişti. Diadermine Hydralist spreyi alacağım ama çok parfümlü gibi yorumları okudukça kararsız kalıyorum. Parfümü o kadar yoğun mu gerçekten de ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan Zoya'dan oje almaktan ben de diğer tırnak bakım ürünlerini kaçırdım .-((( bence çok parfümlü değil hafif bir çiçek kokusu var zaten mist o kadar az ve kontrollü geliyor ki anlamazsın bile bence..

      Sil
  12. Ya o Zoya ojelerin renkleri beni benden aldı ama sürmeyeceğimi bildiğim için hiç bulaşmadım kendilerine :) Bu ara tuhaf bir şekilde ya nude, ya bordo oje sürmek istiyorum; anlamadım gitti :)
    Miniso'nun cilt bakım ürünü içerikleri beni hiç heyecanlandırmadığından deneyesim de gelmiyor. Daha ziyade akrilik organizerlarına heyecanlanıyorum ben hahahahaha!!! aldıklarını güle güle kullan İrem'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik teşekkür ederim .-)) Zoya'nın gideceğini bildiğim için son fırsattır deyip aldım artık.. miniso organizerleri gördüm de "henüz" almadım artık bir sonraki indirime :-)))

      Sil
  13. güle güle kullan hepsini bende şimdi 4 tane zoya oje aldım kaçırmadan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygu teşekkürler canım iyi yapmışsın kesinlikle 😊

      Sil
  14. Zoya ojeleri nasıl kaçırmışım ben :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi evet ya kaçmazdı o bence .-((

      Sil
  15. glam gglow'un o nemlendiricisini ben de denediğimde bayılmıştım ama fiyatlar sebebiyle yanaşamıyorum. Bir daha gidip bakayım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik fiyatlar az daha uygun olsa ben bütün serisini alırım bunun zaten :-)) neyse artık tek tek alıp deneyeceğim..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...