23 Kasım 2017

Makeup Revolution Iconic 1 Palet..

Makeup Revolution paletleri oldukça merak edildiğini biliyorum. Özellikle Urban Decay Naked serisine dupe gösterilen iconic serisi oldukça popüler. Makeup revolution'da aynı UD gibi numaralandırmış paletleri, iconic 1 naked 1 palete muadil görünüyor. Renkler tabi bire bir aynı olmasa da özellikle ilk bakışta oldukça benzerler. Bende Naked 1 paletin kendisi yok o yüzden netteki fotolardan kıyaslama yapıyorum. 


Makeup Revolution Iconic 1 Palet
Naked palet aslında bütün paletler içinde en kült olanı ama bana çok hitap etmediği için almamıştım. Bu palet onun yerini gayet tuttu bana göre.

Makeup Revolution Iconic 1 Palet

Elimde naked 1 yok dedim ama 2 ve 3 var ve yapı olarak da onlarla biraz  kıyaslayacağım ya da karşılaştıracağım bu  paleti. Çünkü  UD ve Makeup Revolution'ı kıyaslamak bence hiç adil değil. 


Makeup Revolution Iconic 1 Palet

Şimdi elinde naked 1 olanlar baksın ilk bakışta inanılmaz benzemiyor mu sizce de?

Makeup Revolution Iconic 1 Palet

Yapı olarak UD'de tozutuyor bu da öyle özellikle de mat renkler karıştırma fırçası ile alındıklarında panlarını  oldukça tozlu bırakıyorlar.  Bu kadar dökülme normalde yumuşak ve pigmentli bir farın habercisi olduğu için son derece normal diyorum ben. 

Makeup Revolution Iconic 1 Palet

Ki UD öyledir. Bu paletin pigmenti daha az. Özellikle bu pigment eksikliği ilk 6 renkte kendini çok gösteriyor. Son 6 renk daha iyi.  Palet mat, sedefli ve ışıltılı renklerden oluşuyor.  Palette 2 tam mat renk var. Gerisi sedefli ve ışıltılı renkler.

Makeup Revolution Iconic 1 Palet

İçeriğinde parabenler bulunuyor ne yazık ki. Daha detaylı görmek isteyenler için buraya koyuyorum. 

Makeup Revolution Iconic 1 Palet

İçinde bir de çift taraflı sünger uçlu bir uygulama aplikatörü var ki ben bu tarz aplikatörlerle hiç uygulama yapmıyorum/yapamıyorum. Neyse düşünmüş koymuş yine iyi.

Makeup Revolution Iconic 1 Palet

İlk 6 sıradaki farlar yukarıdan aşağı ilk renkten itibaren görülüyor. İlk baştaki renkler pek pigmentli değil görüldüğü gibi. Burada en sondaki renk en yoğun pigmente sahip olan, rengini vermesi için şöyle bir dokunmak yetiyor.  Diğer renkler yine de uygulaması kolay ve kolay karışan renkler. Aldığınız fırçaya hafif bir fixing sprey sıkarak da renk yoğunluğu arttırılabilir.


Makeup Revolution Iconic 1 Palet

İkinci altılıda yer alan soldan ikinci ve üçüncü sıradaki renkler haricinde diğerleri başka bir durumdalar. Aslında sıraya devam edip yukarıdan başlarsak o sıradaki 3 renk harika. Daha sonraki renklerin yine pigmentasyonları orta ve son renk yine çok iyi. Kısaca söylemek gerekirse paletteki  5 rengin pigmentasyonu süper, diğer 7 renk ise orta. Ama hepsi birbiri ile iyi uyum sağlayan ve karışan renkler.

UD paletlerden bir farkı da bu paletteki sedefli ve ışıltılı renklerin Urban Decay'e göre daha metaliğe kaçması diyebilirim. Fiyatları indirimde 14.90 TL. olan bu paletler gayet iyi iş çıkartıyor. Elimde UD 2 ve 3 olmasa iconic 3'ü de alıp iki paleti karıştırarak uygulardım. 
Sevgiler..

30 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet çok güzel bence de :-))

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. @güzelvekültürlü evet renkler güzel :-))

      Sil
  3. Aslına bakarsan, Naked 1 palet bende var ve o da yapı olarak muhteşem değil. Renk olaraksa baya baya yakınlar. Ben de mesela Naked3 yerie Iconic 3 aldım ve iyi ki öyle yapmışım diyorum :) Güle güle kullan İrem'cim, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik teşekkürler canım :-)) ben en çok naked3'ü severim 2 ve 3'ü yurt dışından baya uygun fiyatlara almıştım o zaman için ama bir daha naked serisine o kadar para vermem açıkçası onları verip Huda almak istiyorum zaten şu an :-))))

      Sil
  4. Sana bir şey diyeceğim güleceksin:)))bunları görünce hep resim yapasım geliyor:)))ben biliyorsun çizime meraklıyım, güzel sanatlar okudum, tıpkı bizim paletlere benzetiyorum:)))zaten kırtasiyeye gidince renk renk kalemler, boyalar resmen mest oluyorum:) Güle güle kullan...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben :-)))) valla benim de aklıma zaman zaman gelmiyor değil zaten benziyor da özellikle yuvarlak panli paletler :-)))) kırtasiye benim kakyajdan sonra en çok sevdiğim ürün grubu ayrıca.. teşekkürler .-))

      Sil
  5. bende almayı düşünüyorum bu paleti:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @çiğdemkesik renkleri seviyorsan güzel bir palet bence :-)

      Sil
  6. Renklerine bayıldım :) severek kullandığım bütün renkler var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kadınadairherşey renk tercihine göre güzel bir palet bu :-))

      Sil
  7. Hala hiç bir ürününü almadım markanın, indirimler gözüme gözüme girdi ama almadım. Daha ne kadar anlayabilirim bilmiyorum 🙈
    renkler tam benlik bu arada. Bilgiler için de teşekkür ederim 🌹

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı çok güzel ürünleri var aslında mutlaka bak bir dahaki indirimde bence .-)))

      Sil
  8. Renkleri ne güzelmiş bunun.Açıkçası Naked'a o paraları vermek istemeyenler için kesinlikle ideal bence ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin :-)) evet bence de öyle hatta elimde naked 3 olmasına rağmen iconic3'ü de almayı istetti bana yani :-))

      Sil
  9. Yanıtlar
    1. @ezgicenarice evet değil mi çok hoş hepsi .-))

      Sil
  10. Fiyatını düşününce çok çok uygun bir palet ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico evet hele de indirimde aşırı uygun bence :-))

      Sil
  11. Ne kadar güzel renkleri varmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi evet çok güzel bir palet :-))

      Sil
  12. Merhaba bende şuan çok kararsız kaldım palet almayı düşünüyorum ama sizce UD Naked 2 mi yoksa Revolution İconic 2 mi? Çok kararsızım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @unknown konuştuk galiba bunu UD önereceğim illa ikisinden biriyse..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...