1 Kasım 2017

Ekim Ayı Alışverişleri..

Ekim ayında da Eylül performansımı gösterdiğimi söylemeyi çok isterdim ama ne yazık ki öyle bir şey olamadı. Bu ay biraz abarttım biliyorum. Neyse ne yapalım alınmış alınmıştır diyorum ve hemen Ekim ayı içinde neler almışım bakıyoruz.
oriflame
İlk olarak bir Oriflame alışverişi yaptım. 2 fırça, bir mermer desenli, altın renkli kolye ve Lancome Tresor parfümün benzeri olmakla tanınan Volare deo roll-on benim oldu. Daha sonra Tresor parfümün kendisini ve bir de çok istediğim Carolina Herrera Bad Girl parfümü de satın alıverdim.
Bu arada Oriflame'in yeni kataloğundan Kasım ayında indirimde olan Volare parfümün de siparişini verdim. Evet parfüm seviyorum biraz.

H&M aksesuar
 H&M'in makyaj çantalarına doyum olmuyor. Bu yıldızlı siyah çantaya da bayıldım. Fiyatı 20 TL. H&M'de bundan başka da çok şirin unicornlu kedili falan pek çok makyaj çantası var. Hele bir de kadifeler gelmiş ki harikaydılar.

Oje

Oje almadan ayımız, haftamız hatta günümüz geçmiyor. Flormar Color Delight ojelerden 2 adet, glitter ojelerden 2 adet ve bir adet de H&M oje aldım. H&M oje çok beğenildi. Instagramda sürülmüş halini görebilirsiniz. Daha sonra Watsons'ın 29 Ekim indiriminden Golden Rose metal ojelerinin denemeyi istediğim bütün renklerini aldım. Metal ojeleri hem kendime yakıştırmıyorum hem de aşırı yumuşak olduklarından çok kolay zedeleniyorlar yani kullanmak zor ama niye aldın derseniz de hem denemek istiyorum hem de renkleri güzel. 

makyaj aksesuarları

Herhalde bu sene  hiç bir ay ben fırça almadan geçmemiştir ama bu ay evet coşmuşum biraz. Savunma olarak Kiko hariç öyle büyük bir para vermedim hiç birine. En pahalısı en soldaki H&M fırça o da 20 TL. 

essence

Gelelim Esence alışverişime, Rossmann ve Eveshop mağazalarına yeni gelen ürünleri görünce minik bir alışveriş yapmadan olmazdı tabi. Tırnak tozlarından 3 tane ve metal shop lip topperlardan bir adet mor rengini aldım.  Bu arada bu metal shock serisinin iki adet de şahane allığı varmış, metal chrome blush olarak geçiyorlar ve niye getirilmemiş bilemiyorum. 10 numara strobing highlighter ve bir de hindistan cevizi kokan muhteşem bir mozaik bronz pudra var alışverişimde.

golden rose

Kiko Asian Touch kapsül koleksiyonundan holografik eyeshadow signature brown rengini aldım. Holo lafını duyunca kendime engel olamıyorum işte ama. Fiyatı 50. TL. idi. Bu sınırlı bir koleksiyon ve bitmiştir ama yine de blogda yazacağım bunu tabi. Yine Watsons indiriminden Uludağ Premium yüz spreylerinden E vitaminli olanı aldım. Bunu normal spreyine göre daha çok sevdim diyebilirim. Fiyatı % indirim ile 14TL. idi. Kadıköy'den bir Kore markası olan Hasaya Girl lilit aydınlatıcı, Watsons indiriminden Golden Rose metasl kalem rujlardan 2 adet ve Loreal'in detox kil maskesinin de deneme poşetini aldım. Maskeyi bir kere denedim ama tam boyunu alacağımı hiç sanmıyorum şimdilik. 
Bu ay Essence Prismatic holo sticker  aldığım en tatlı ürünlerden biri oldu. Çok yoğun bir pigmenti yok ama duruşu çok çok tatlı. Mağazalarda görürseniz buna mutlaka bakın derim.

make up revolution 

Ülkemize yeni gelen ve Watsons'da satışı başlayan Make up Revolution gelir gelmez %50 indirime de girince çok istediğim Fortune Favors paleti ve yağlanmayı engelleyen makyaj sabitleme spreyini alıverdim. Yanlarına bir de denemelik ruj ekledim. Ambalajı falan çok güzel, yapısı da mağazada denediğim kadarı ile fena değil gibi. Palet 32 TL. ruj 10 TL. ve makyaj sabitleme spreyi de 17 TL. gibiydi sanırım. Bunlar indirimli fiyatlar tabi. Daha öncesinden sevgili Filiz sayesinde İngiltere'den gelen Flawless 4 palet ve bir de aydınlatıcı var. Burada göstermeyi unuttuğum unicorn likit highlighter da eklenince beni uzun bir süre idare edecek bir make up revolution stoğum oluşmuş durumda. 

make up revolution 

Paletlere aşık oldum resmen, kullanmasam da olur yani önümde dursunlar yeter. Bu arada Watsons markanın sadece belirli ürünlerini getirmiş. Halbuki daha o kadar çok ürünü var ki gelmesi gereken bence. Neyse zamanla gelir umarım hepsi.

Evet bu ay da böyle geçti, Kasım ayında kendimi biraz dinlenmeye alıp kutlu doğum ayı olan Aralık'da coşarım diye düşünüyorum. Siz neler aldınız bu ay?
Sevgiler..

50 yorum:

  1. ne kadar çok ürün satın almışsın canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzelvekültürlü :-))) teşekkür ederim ..

      Sil
  2. o makyaj çantası ne şirinn :) ve paletlerrr efsane!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet değil mi paletler bu ayın yıldızı oldu bence de-))

      Sil
  3. O ayakkabı tarzında olan parfümmü anlayamadım .Ürünlerin hepsi birbirinden güzeller.Güzel günler kullan tatlım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fatofadodan evet şişesi ayakkabı gibi :-)) topuğa basarak sıkıyorsun .. teşekkürler :-))

      Sil
  4. Güle güle kullan indirimi bayağı iyi değerlendirmişsin :) bende oje ve ruja yüklendim bu indirimde :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülşahönen teşekkürler :-)) ben de oje ve fırçaya yüklenmişim gibi olmuş :-))

      Sil
  5. İremcim hepsine ayrı ayrı bayıldım, içimdeki alışveriş canavarı fırlamak üzere :))) Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır :-))) içimizdeki o canavara dur demek ne mümkün zaten teşekkürler şekerim :-)

      Sil
  6. Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  7. hepsi birbirinden güzel ürünler iyi günlerde kullan tatlım

    YanıtlaSil
  8. allam yaaa o topukluyu sen mi giycen dicektim nerdeyseee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone hahaha ayağıma uygun olsa giyerdim valla..

      Sil
  9. Paletler harika ama marka daha buralara gelemedi, online ise stoklar kilit :/ Hepsini güzel günlerde kullan canım ama alışverişin yıldızı Bad Girl, kokusuna bayılıyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @benimtutkum teşekkürler :-)) yakında gelir sanıyorum bütün mağazalara.. evet o parfümü çok uzun zamandır istiyordum zaten nihayet dayanamayıp aldım ..

      Sil
  10. Allıklar bizim okulda kullandığımız suluboyalara benziyor.:))Hepsi çok güzel, çanta da, güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben :-))) evet değil mi öyle çoklu boyalar bende de vardı çok severim o zamandan beri renkli şeyleri..teşekkürler..

      Sil
  11. Oooo alışveriş olayı patlamış ama güzel şeyler almışsın :) L'Oréal Detoks maskesini ben çok seviyorum ya, epey pürüzsüz bir sonuç veriyor bende! H&M'nin makyaj çantalarının ben de hastasıyım ama o boya pek bir şey sığdıramayacağımı bildiğimden almıyorum. Eskiden Instagram fotosu kombinlerimde kullanmak için alırdım. Sonra anladım ki en insanlar yakın plan kirli makyaj malzemesi fotolarını daha çok beğeniyorlar, boşuna masraf yapmıyorum artık :)
    Revolution'ın yağlanmayı önleyici sabitleyici spreyi bende de var ama bence pek bir etkisi yok. Ayrıca da alkollü ve aşırı sıvı püskürtüyor. Fakat far paletlerine diyecek sözüm yok! Güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik ben o minik çantalara büyük çanta içinde dağılabilecek ıslak mendil anahtar ruj vs. gibi şeyler koyup öyle kullanıyorum Başakcım.. Instagram konusunda haklısın en çok ilgiyi çeken şey dağınık da olsa pis de olsa makyaj malzemesi o yüzden ben de bol bol kombin çekiyorum o şekilde..mur paletler gerçekten nefismiş kullandıkça daha da çok seviyorum kendilerini :-)) teşekkürler canım öpüyorum..

      Sil
  12. Güle güle kullanıın, makyaj çantasına bayıldım ♥

    YanıtlaSil
  13. Far paletleri harika görünüyor! O ambalajından çıkarıp kullandığın ilk gün nasıl bir mutluluktur ahhh
    Hem için gider hem de hemen kullanmak istersin :P
    Güzel günlerde kullan hepsini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sibelynka :-)) tam hissettiğim gibi anlatmışsın aynen öyle oluyor hem hemen kullanmak istiyorum hem de dokunmaya gerçekten kıyamıyorum tuhaf bir durum :-)) teşekkürler canım sevgiler..

      Sil
  14. Hepsi çokkk güzel ama şu far paleti ayrı güzel..Hepsini çokkkk güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden evet far paletleri bakıp bakıp mutlu olunacak türden :-)) teşekkürler..

      Sil
  15. keyifle kullanın hepsini,
    harika duruyorlar :D

    YanıtlaSil
  16. Benim de alışveriş yazılarım birikti yazsam iyi olacak:) çok güzeller güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sedakarapoyraz alışveriş yazısı mı hemen yaz o zaman :-)) teşekkürler...

      Sil
  17. Ojeler paletler, çanta, fırçalar.. ay hepsi ayrı güzel.. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  18. you have done a lot of shopping , nice picks :)
    Love the nailpolishes and the highlighter.


    Love,

    Angela
    www.angelavissers.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @angelaah91 yes I love them too .-)) love..

      Sil
  19. Kadıköy çilekte çarpışacağız yakında , acayip güzel şeyler buluyorum bende. Ama çilek sokaktaki fırçaların aynılarını bakırköy cumartesi pazarında tanesini 3 liracığa aldım yolun düşerse :D

    Watsons I <3 Makeup markasınıda getirdi üstüne , gelecek indirimde bende yağmalayacağım sanırım!
    Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisanuristanbullu :-)) rastlaşırsak çok güzel olur Çilek sokak'da.. fiyat iyiymiş ama benim Bakırköy'e gitmem hiç mümkün olmaz sanırım.. teşekkürler ben yurt dışından almıştım iheartmakeup allıkları ama yeni çıkanları getirirse niye olmasın :-) zaten onları stantda görmek bile bir zevk benim için..

      Sil
  20. golden rose metalik ojeler ne kadar güzeller öyle yaa :)) ben de aldım duramadım tabi. revolution palet ise far cenneti resmen, yapısı nasıl acaba. inşallah almam ^__* (mersin wastsons'a gelmemiştir umarım). güle güle kullanın hepsini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrudüvenci yavaş yavaş gelir bütün mağazalara sanırım ama indirimli almak daha mantıklı olur tabi :-))teşekkürler :-)

      Sil
  21. Hepsini güle güle kullan cnm. HM fırça benimde aklımda bir ara gidip bakacağım. Watsons umarım diğer ürünlerini de getirir gerçekten çok güzel ürünleri var markanın.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico evet o kadar az ürün gelmiş ki genele bakarsak umarım hepsi gelir :-)))teşekkürler öpüyorum...

      Sil
  22. Güzel günlerde kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  23. Hepsini güle güle kullan İrem'cim❤️ Makeup Revolution paletler şahane😍 Çok sevgiler, öperim😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog teşekkürler canım :-))) öpüyorum ben de :-)

      Sil
  24. Güle güle kullan. O ayakkabi sisesine bayildim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya teşekkürler :-)) çıktığından beri aklımdaydı o parfüm nihayet aldım:-)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...