6 Kasım 2017

#ebruvefusunilekisamerhaba Etkinliği Sponsorları..

Daha önce bahsettiğim #ebruvefusunilekisamerhaba etkinliğimizde blogger arkadaşlarımız bizi deneyelim ve fikir edinelim diye o kadar çok sponsorlu ürünle yolladılar ki eve, şimdi kısaca bu ürünlerden bahsetmek istiyorum. Bunlardan bazılarının incelemesini tabi ki blogda yapacağım bazılarından da  da instagramda bahsedeceğim.

İlk olarak bu güzel çantaya bakalım. Aslında makyaj çantası ama ben kendisini yazın clutch olarak kullanacağım. Kendisi instagramda @nagehankara butik elinden çıkmış çok da güzel olmuş.


Mor taşlı bilezik sizce de ojelerle tam uymamış mı. Bu kış sık sık kullanırım bunu artık ben. Bu tatlı bilekliği @asliaksesuar yollamış. Ne güzel değil mi.


Moda-kozmetik sektöründe uzun zamandır dergi olarak yer Marie Clair ilk olarak 3 değişik peel-off maske ile cilt bakımı işine de el attılar. Henüz hepsini birer kere deneyebildim. Detaylar yakında burada olacak. Instagram adresleri @marieclairshoptr olarak geçiyor, ben de bundan sonraki yenilikleri takip için hemen izlemeye aldım. 


Gratis Himalaya ürünleri ile etkinliğe katılmış. Bunlar daha önce de vardı bende. İçlerinde çamur maskesi tam benim cilt tipime göre ve şimdilik oldukça memnunum ondan. Hemen içine gece bakım kremlerimi koyup baş ucuma yerleştirdiğim minik örgü sepet ise @orgumelis elinden çıkmış. Çok güzel de olmuş. 


@mara.kozmetik ve @makyajsaati çok sevdiğim oje ve tırnak ürünleri yollamışlar.  Ojeyi hemen sürüp instagram hesabımda göstermiştim. Zaten color club ojeleri çok severim ve oldukça da geniş bir koleksiyonum var. Off the charts isimli bu renk de eklenmiş oldu koleksiyona. Seche ise kullandığım en iyi topcoatlardan biridir.   Mara Kozmetik de çok merak ettiğim oje sürme bandını yollamış, bakalım bunu denerken inşallah video da çekebilirim. 


Bu güzel fimo hamuru ile özenle yapılmış kolyeleri ise @hayaldunyamm hesabında bulabilirsiniz. Bundan başka o kadar tatlı ve değişik  şeyler var ki hepsini alasım var.


@capicadeturkey daha önce şampuan ve saç kremlerini denediğim bir marka, bir de değişik saç BB  kremleri var. Tabi denemiştim ama bana ağır geldi. Tam kuru, kalın,
 havalanan, elektriklenen saçlara uygun bir ürün.  Eğer saçlarınız bu tanımlara uyuyorsa mutlaka bakın derim. Bir de daha önce de ürünlerini deneme fırsatı bulduğum @nashiargan_turkiye ürünleri var. Şampuan, krem, maske ve argan yağından oluşan mini bir set yollamışlar. Bunların hepsi ama özellikle argan yağı denediğim en iyi saç ürünleri içindedir. Saçıma ağır gelmeyen, ipek gibi yapan, kolay taranmasını, güzel kokmasını ve uzun vadede gerçekten parlamasını sağlayan tek argan yağı budur. İlk defa tanıştığım bir marka olan @elaiss_kozmetik bir kaş-kirpik bakım yağı yollamıştı. Hemen başladım kullanmaya, sonuçlar çok yakında burada olacak. Ürünlerini denediğim ve özellikle Touzla yüz spreyine bayıldığım bir marka @peloidpelomin yüz maskesi yollamış. Bu da oldukça iyi bir maskedir yakında blogda bahsediyor olacağım kendisinden. 


@huncalife yeşil çaylı cilt bakım ürünleri ve keratinli şampuan ve saç kremi ile aramızdaydı. Bunlardan da yüz yıkama köpüğü ilk deneme listemde yer alıyor. Şampuan ve krem ise biraz bekleyecek çünkü çok fazla deneyeceğim ürün birikti ve hiç birini de en az 1 ay kadar kullanmadan yorumlamak istemiyorum. 


İlk defa tanıştığım bir başka marka daha, @uber_kozmetik leke önleyici bir krem, dudak balmları, krem şeklinde parfümler ve jel yapıda değişik bir kolonya yollamış. Bunlar özellikle ambalaj itibariyle çocukların çok hoşuna gidecek ürünler olmuş bence. İçeriklerini de iyice inceledikten sonra blogda yer vereceğim.


Tanıdığım ve kullandığım kadarı ile ürünlerini sevdiğim bir marka @bionnexturkiye ayak bakım kremi ve beyazlatıcı krem ile katıldı etkinliğe. Bunlardan ayak kremi vardı, beyazlatıcı kremi ise ilk defa deneyeceğim.


İşte sevdiğim markalardan ama henüz bu çeşitlerini denemediğim 3 yeni şampuan.  @bioblas_turkiye, @otacibitkisel ve @biozcomtr dan gelmişler ve hepsini denemek için sabırsızlanıyorum. Bir de @yesil_marka 'ya ait bir yeni ürünle tanıştım ki göz kremi olması nedeniyle hemen ilgimi çekti ve kullanmaya başladım. Yapısı oldukça hafif, tahmin ettiğim gibi  su bazlı, içeriğinde de ilk sırayı su almış. Sitesinde oldukça bilimsel bir açıklama var, göz altı torbalarının görünümünü azaltma konusunda oldukça iddialı bir ürün. Sabah ve akşam kullanımda 28 gün içerisinde oldukça fazla bir iyileşme vaat ediyor. İçeriğinde organik sertifikalı ürünler kullanılan kremi denemeye devam edip bir ay sonra görüşümü paylaşacağım. Ayrıca markaya ait oldukça geniş ve uygun fiyatlı bir ürün yelpazesi de bulunuyor.


Organik ürünlerden devam edelim. @harminnagurme hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen girişimci bir kadın tarafından kurulmuş ve oldukça uygun fiyatlı doğal baharatlar, zeytinyağı, Türk kahvesi, detox ürünleri ve çaylar ürünleri arasında bulunuyor. Bunlardan en merak ettiğim detox çorbasını en kısa zamanda alıp deneyeceğim. İçindekiler oldukça güzel ve doğalsa da zaten normalde de alıp içerim ben bu çorbayı. 


Başka bir doğal marka ama bu sefer kilo verdirmek yerine fazlası kilo aldıran ürünleri ile katılmış. @antebella.com.tr şahane fıstık ve badem ezmeleri ile resmen günümüzü şenlendirdi. Ben şahsen fıstık ezmesini her zaman biraz ağır bulmakla beraber (ki fıstıklı baklava bile yiyemem) badem ezmesine bayıldım. 


Tanıdığımız, sevdiğimiz, güvendiğimiz bir marka olan @dermokil_kozmetik yine daha önce kullandığım ve sevdiğim ürünler yollamış. Burada yok ama yağlı ciltler için olan kil maskesi kil maskeleri içinde favorilerimden biridir. 


İşte çok kısa bir süre önce Ankara'da etkinliğini gördüğüm ve merak ettiğim bir eczane markası olan @palabs.com.tr . Bu marka Ankara'lı bir eczacının üretimi ve ürünlerin tamamı eczanelerde yapılan ilaçlarda kullanılabilecek standartta içeriklerden oluşuyor. Mesela bu serum cildin nem tutma özelliğini maksimize etmek için tasarlanmış ve içerisinde yoğun miktarda hyaluronic asit bulunuyor. Ayrıca Palabs basında da Türkiye'nin eczaneden çıkmış ilk kozmetik formülü diye yer almış. Serumdan başka gündüz kremleri ve bir de tonikleri bulunuyor. Serumu tavsiye üzerine hemen denemeye başladım. Gündüz kremi tester vardı elimde, denediğim kadarı ile oldukça değişik bir ürün üründü ama tam bir fikrim oluşmadı hakkında. Toniği ise oldukça merak ediyorum. Biliyorsunuz tonikler özel ilgi alanıma giriyor.


@gilettevenustr kadınlara özel traş bıçaklarından yollamış. Böyle şeyler tamamen epilasyonlu olsam da arada lazım olmuyor değil. 


Hepimizin bayıldığı Kore ürünleri artık ayağımıza geldi. @mumusotr Tepe Nautilius ve Carousel'de ilk mağazalarını açtıktan sonra şimdi de Palladium'a açmış. Umarım en kısa zamanda online olarak da satışa başlayacaklar. Etkinliğe de böyle minnoş ürünlerle katıldılar ve bizzat gelerek de bilgi verdiler. 


@softoplusturkiye ve @ttmask_turkiye böyle değişik kağıt maskeler yollamışlar. Bakalım en kısa zamanda denemek istiyorum bunları. 


Etkinliğin yıldızlarından biri, çıktığından beri çok merak ettiğim @mymiyaplanner oldu. Açıkçası plannerlarının bu kadar güzel ve kapsamlı olacağını düşünmemiştim ben ve tabi bir de eğlenceli. Motto kartlarından, plannerın içindeki sayfalara, stickerlara kadar hepsi ayrı güzel ve eğlenceli. 2018'de plan yapmak ve o planlara uymak çok eğlenceli olacak gerçekten. 


İşte bir yıldız daha, Etkinliği ana kozmetik sponsoru @physciansformulaturkiye olmuş ve görünce mutlulukla çığlık atmış olabileceğim bir paket yollamış. Evet yurt içi ve yurt dışından alınmış pek çok makyaj ürünüm olmasına rağmen hala böyle güzel ambalajlı, sevdiğim markaların ürünlerini görünce mutluluğum tavan yapıyor.  Physcians Formula bize bir fondöten, aydınlatıcı stik, maskara, kontur paleti ve yeni çıkan muru muru allıktan oluşan bir paket yollamış. Bunlardan Fondöten ve maskarayı hemen kullanıma açsam da diğerlerine özellikle de o güzelim kontur paletine henüz kıyabilmiş değilim. 


Daha önce tabi çeşitli kişisel bakım marketlerinde gördüğüm @rocs_turkiye de 3 değişik diş macunu yollamışlar. Şu an kullandığım macun biter bitmez yeşil olandan başlayacağım kullanmaya ve detaylı bilgiyi de ayrıca bir yazıyla vermek istiyorum. 


Gratis'de satışa çıktığından ve markayla tanıştığımdan beri kullandığım Splat yeni bir ağız çalkalama suyu yollamış. Bunlar diğer markalara göre daha az acı oluyor ve ağzımı daha az yakıyor. Diğer bazı markalardan aşırı rahatsız oluyorum çünkü. 


Geçen kış ne zaman boğazımız ağrısa kullandığım Beeo propolis ballı boğaz spreyi, yanında ilaç niyetine arı sütü ham bal ve propolis fındık kakao ham bal hediyeleri ile bizimleydi. Propolisin tadının güzel olduğunu iddia edemeyeceğim ama bünyeye oldukça faydalı olduğu bir gerçek. 




Yine görür görmez bayıldığımız şeyler ve bunları yollayan @shoko.home, mağazası Kadıköy'de ve en kısa zamanda gidip bir mağaza turu atacağım orada.  Kadıköy'ü bilenler için mağaza Bahariye Caddesi üzerinde Watsons'ın sokağında yer alıyor.


Okumayı çok istediğim Sil Makyajını kitabı @okuyanus'dan gelmiş. Üstelik de Rıfat Yüzüak tarafından imzalı olarak. Sevimli kitap ayracı ise @fatofotofan yapımı. Kendisinin çok da güzel bir blogu var takip edip, yeni tasarımları hakkında bilgi alabilirsiniz. Mor lavanta çiçekleri ise daha önce de bahsetmiştim @burcudesign yapımı. 

Evet bunlardan başka daha önce de keyifli bir alışveriş yaptığım @lizboncom hediye çekleri ile etkinliğe katılmıştı. Çok güzel bir alışveriş daha yaptım ve yakında blogda bahsedeceğim. Sizin en beğendiğiniz ve merak ettiğiniz ürün hangisi oldu, blogda önce neyi görmek istersiniz?
Sevgiler..



40 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. @duygununblogu teşekkürler Duygucum :-))

      Sil
  2. ilk dikkatimi çeken takın ve ojenin güzel uyumu oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi :-)) evet onun için biraz mesai harcadım işte ...

      Sil
  3. O çanta cidden süper. Hem şık hem eğlenceli bir tasarımı var

    YanıtlaSil
  4. Miniso özlemimiz yeni son bulmuşken şimdi bir de Mumuso özlemi çıktı :))) Onların ürünleri de acayip güzele benziyor. Sponsorlar bir harika valla, hepsini güle güle kullan! Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik :-)) değil mi Başakcım neyse sürekli yeni bir markanın gelmesi bizim için iyi tabi umarım daha da çok marka olsun ve gelen de gitmesin .. çok teşekkürler ben de hepsini çok beğendim zevkle kullanıyorum :-)

      Sil
  5. tümünü güle güle kullan canım güzel yorumlarını bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzelvekültürlü çok teşekkür ederim :-))

      Sil
  6. Bileklik ile ojeler gerçekten birebir aynı renk çok uymuş, hepsini de güle güle kullan canım, ben siyah, üzerinde beyaz kedili olanı merak ettim.:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben çok teşekkürler :-)) o siyah kedili olan su matarası hafif olduğu için yanımda taşıyorum rahat oluyor .-))

      Sil
  7. Ne güzel bir etkinlik olmuş. Tüm ürünleri güle güle kullanın çantaya ayrıca bayıldığımı söylemeliyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yelizinkeşifleri teşekkürler canım çanta benim de favorim oldu :-))

      Sil
  8. Bence tüm sponsorlar çok başarılı :) hepsini güle güle kullan ♡♡

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer çok teşekkürler Ümrancım sevgiler :-))

      Sil
  9. Hepsi birbirinden güzel ürünler güle güle kullanın İrem Hanım :)
    Blogumu ziyaretiniz ve izlediğiniz için teşekkür ederim, ben de sizi izliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esratakım çok teşekkürler sevgiler :-))

      Sil
  10. hepsi de harika güzel günlerde kullan İremcim

    YanıtlaSil
  11. Güle güle kullanın İrem Hanım detaylı yorumlarınızı bekliyoruz ^_^ Physcians Formula ürünlerinin ambalajları gerçekten çok tatlı ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fullinblog çok teşekkürler :-) PF ambalajları ve ürünleri çok hoşuma gidiyor benim de..

      Sil
  12. Hepsini mutlulukla kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin teşekkürler Filizcim sevgiler :-))

      Sil
  13. Bu sefer sponsorlar gerçekten şov yapmış....harikalar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden :-)) Evet Ebru ve Füsun'un da gayreti ile baya iyi oldu..

      Sil
  14. Yanıtlar
    1. @ebrubayrak evet herkes çok beğendi :-))

      Sil
  15. Hediyelerin hepsi birbirinden kıymetli. Çantayla bileklik apayrı güzel. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @renklipastasepeti evet o çanta en sevdiklerimden oldu gerçekten teşekkürler :-))

      Sil
  16. Harika ürünler :) Güle güle kullan hepsini ,özellikle çantaya bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme teşekkürler Yasemincim :-)))

      Sil
  17. Etkinlik kadar sponsorları da harikaymış! Güle güle kullan <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisanuristanbullu evet biz de çok keyif aldık :-)) teşekkürler ..

      Sil
  18. Hepsi harika gözüküyor. Güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik teşekkür ederim canım :-))

      Sil
  19. Çok güzeller güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  20. Hepsini güle güle kullan çantaya bayıldım :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...