28 Ağustos 2017

The Balm Nude Beach Palet İncelemesi..

The Balm Gratis'e geldidiğinden beri benim favori markalarım arasındadır. Çoğu paleti var bende, hatta çoğu ürünü vardır bende. Nude Tude palet hatta ilk aldığım üründür markadan. Çok severek kullandım ve Nude Dude gelip de onun pabucunu dama atana kadar da baya hırpaladım paleti. Nude Dude'da aynı şekilde çok sevdiğim ve oldukça uzun süre kullanarak renklerin bir kaçının dibini gördüğüm bir palettir. Şimdi Nude kardeşlerin üçüncüsü The Balm Nude Beach geldi ve ilk iki paleti bana unutturdu. 
The Balm Nude Beach Palet

Bu da kardeşleri gibi 12 renkten ve sedefli ve mat farlardan oluşuyor. Ama bu sefer ilk iki paletteki kız ve erkek figürleri birlikte yer almışlar palette, çok tatlı değil mi. Nude paletler indirimsiz olarak sanırım 110-120 TL. gibi bir fiyata satılıyor. Ancak Gratis'in The Balm markasında sık sık %40 indirim yaptığını unutmayalım. 
The Balm Nude Beach Palet
Renkler ilk bakışta harika görünüyor. Mat ve sedefli hatta metaliğe kaçan renklerin bir arada ter alması paletle harika makyajlar çıkabileceğine işaret. Benim favori renklerim Buff, Breathtaking, Bootylicious ve Brainac oldu. Şimdi renkleri tek tek göreceğiz zaten.

The Balm Nude Beach Palet

Paletteki ilk dört renk, Brilliant tüm göz kapağına uygulanacak bir baz rengi, tamamen mat bir bej ancak çok pigmentli değil. Onun altındaki Babe daha metalik ancak yine pigmentsiz sarımsı bir bej tonu. Bu iki renk de geçiş rengi olarak kullanılabilir. Bu arada sıralamanın bir mat bir sedefli/metalik olarak yapıldığını fark ettiniz mi, bence bu tatlı bir kombinasyon olmuş. 
İkinci sırada yer alan Buff çok hafif metalik bir altın-pembe tonu. Yine pigmenti az ama tüm göz kapağına veya sadece crease bölgesine uygulama yapılabilir. Alttaki Bright ise mat bir gül kurusu, yine geçiş rengi olarak güzel iş görecektir.


The Balm Nude Beach Palet

Bu dört renk paletteki en zayıf renkler diyebilirim. Pigmentleri az ve bütün Balm paletleri gibi biraz da tozutuyorlar. 

The Balm Nude Beach Palet
İkinci dörtlü gruba gelelim, ilk renk Braniac paletteki en sevdiğim renklerden biri kendisi. altın alt tonlu metalik gül kurusu. Alttaki Brave kahve alt tonlu bir patlıcan rengi. Çok ilginç çünkü bu renk parmağa asla gelmiyor, dağıtırken siliniyor. Ama sık uçlu bir fırça ile net bir renk almak mümkün. Ayrıca yine bu rengin içinde mor ışıltılar var. Yani tamamen mat bir renk değil. Oldukça tozutan bir renk ama dayanıklılığı çok iyi, bir kere sürüldükten sonra çabuk sabitlenip dağılmıyor. Yan sırada Built var, metalik bir altın sarısı. paletteki en kuvvetli renklerden biri.  Oldukça pigmentli ve kalıcı. Alttaki Bold mat bir kahve tonu, biraz tozutuyor ama hem parmağa hem de fırçaya geliyor. Pigmentasyonu orta ama kalıcılığı gayet iyi. Ayrıca bütün bu renkler üst üste uygulama ile yoğunlaştırmaya müsaitler.
The Balm Nude Beach Palet

Renklerin görünüşü de böyle.

The Balm Nude Beach Palet
Son dört renk, Bodacious mat bir kızıl kahve, tonu harika ve pigmenti de kuvvetli. Breathtaking ise paletteki en en pigmentli diyeceğim renk. Daha doğrusu bu bir pressed pigment, o nedenle hem fırçada hem parmakta pigmentten ölebilir dikkat edin. Ayrıca çok tozutuyor. Son zamanların popüler paleti ve konusu Anastasia Beverly Hills'in Subculture paletinin uygulama videosunu seyrettiyseniz ne demek istediğimi hemen anlarsınız. Vloggerların o palete yaptığı gibi fırçayla biraz kuvvetli eşelesem ben bu rengin dibini anında görürüm. 
Son sıra Bootylicious,  yine bir pressed pigment, yine çok kuvvetli bir renk, kendisi metalik bir kızıl kahve tonu. Favori renklerimden. Son renk Brazen mat bir acı kahve, aynı Brave'in yapısında, parmakla rengi almak mümkün değil. Daha swatchlarken silinmeye başlıyor. Ama fırça ayrı hikaye, fırçaya çok iyi geliyor, güzel sabitleniyor ve bütün günü kurtaracak kadar da dayanıyor.

The Balm Nude Beach Palet

Renklerin görünüşü böyle. Paletteki bütün renkler bir yana ama Breathtaking ve Bootylicious bir yana. Bu iki renk tam anlamıyla bomba olmuş. The Balm sadece bu yapıdaki farlardan yani pigmentlerden oluşan bir palet çıkartsa bence harika olurmuş doğrusu. 
Genel olarak güzel bir palet, renkleri çok değişik değil hatta klasik bile diyebilirim ama sevdiğimiz renkler olduğu için ben beğendim. Paletin tamamı son derece kullanılabilir renklerden oluşuyor, en azından benim için. Bu sefer klasik olarak siyah rengi de araya sıkıştırmadıkları için ayrıca tebrik ediyorum. 


The Balm Nude Beach Palet
Gelelim The Balm'ın yeni maskarası Scuba'ya. Aslında maskara anlatmaktan ya da önermekten hiç hoşlanmıyorum. Benim sevdiğim maskara başkasının beklentisini karşılayacak diye bir şey yok. Ben de çoğu zaman herkesin bayıldığı maskaralarla hiç anlaşamıyorum.
The Balm Nude Beach Palet
Ancak Scuba'dan genel olarak bahsetmem gerekirse, eskiden hiç sevmediğim kısa kıllı plastik fırçasını sevdim. Çünkü kirpiklerimi sıkı kavrayarak uzatabiliyor. Ayrıca 2-3 katta istediğim hacime de ulaşıyorum. Tek sıkıntı kirpiklerimi yukarı kaldırmıyor. Ama gerçi meşhur puhs-up maskara da böyle bir etki yapmamıştı bana. Bunun için tek çözümüm maskarayı bir baz ile ya da öncesinde kirpiklerimi havaya kaldıracak başka bir maskara ile kullanmak oldu. 
The Balm Nude Beach Palet

The Balm'ın bütün ürünleri ve onların isimleri gibi SCUBA'nın da ismi çok eğlenceli değil mi sizce?

Maskara tamamen sizin beklentinize kalmış ama Nude Beach paleti bronzlar, kızıllar, rose gold, kahve tonları ile yanar döner makyajlar yapmayı seven herkese rahatça önerebilirim. Palet indirimli olarak 60-65TL. civarında olacağı için bence bu fiyata alabileceğiniz en iyi paletlerden biri olacaktır.
Sevgiler..




44 yorum:

  1. Bu palete bayıldım ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fatmagökmen kesinlikle ben de öyle 😊😊

      Sil
  2. Paleti deneme fırsatım oldu çok beğendim güle güle kullan. Maskarayı merak ediyordum ama yukarı kaldırmıyorsa bende işe yaramaz :(

    YanıtlaSil
  3. Maskara en merak ettiğim benim de (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslınındünyası deneyerek almak lazım diyorum çok hayal kırıklığım oldu daha önce maskara konusunda 😕

      Sil
  4. Uuuuu, fiyatları çok pahalıymış Audrey'cim, renkleri çok güzel, güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  5. çok güzel bir paletmiş, indirim sürüyor sanırım ama ben göremedim bu paleti yoksa almayı kafaya koymuştum. belki sonra... güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrudüvenci indirim sürüyor evet de böyle şeyler kalmıyor genelde 😊😊 teşekkürler 😊

      Sil
  6. Kahve ve tarçın tonlarına bayılıyorum bu paletin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer favorim bakır ve rose gold tabi ki 😄😄

      Sil
  7. İrem'cim Nude Beach şahane olmuş bence de :) Favori renklerimiz de aynı... Nude Dude'u ben bitirmiştim, sanırım Beach'i de bitiririm, çok beğendim. Güle güle kullan, çok sevgiler... <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog Blanacım yine baktım da dude palete haşat olmuş resmen bu da öyle olur sanırım teşekkürler canım sevgiler 😍😍

      Sil
  8. Bu paleti henüz almadım. En çok brave ve bodaclous renkleri dikkatimi çekmişti. Tam da istediğim ve beklediğim gibi görünüyor renkler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı evet balmın sevdiğim yanı ne bekliyorsan o o oluyor o bakımdan çok düzgün bir marka 😉😉

      Sil
  9. Bu palet bir harika özellikle Bodacious favorim oldu :) Keşke tek halini çıkarsalar, her ne kadar bu paletlerden alsam da yanımda taşıması zor olduğu için pek kullanamıyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yelizinkeşifleri evet her üç palette de benim tek isteyeceğim bir kaç renk var 😊😊

      Sil
  10. Zaten inceleme yazısını da yazmıştım ve yorumlarında da konuşmuştuk senine, kesinlikle Balm kendini aşmış bu ürün ile. İndirimli fiyatıyla o paraya alınabilecek en güzel paletlerden biri (tabii sıcak makyajlardan hoşlananlar için). Güle güle kullan İrem'cim, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet bence de fiyatı uygun 😉😉 bu renkler bu ara herkesin favorisi sanırım o yüzden palet indirimde tükenmiş bile 😄😄 teşekkür ederim canım 😊

      Sil
  11. Beach serisinin şu esprili ambalajına hayranım ben :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşim evet ambalaj ve isimler hep çok tatlı balmın 😄😄

      Sil
  12. Palet kesinlikle çok güzel o pigmentasyonu zayıf renklerde biraz daha iyi olsaymış fevkaladenin fevkinde olacakmış.:D
    Maskara ise bence günlük kullanımlık güzel ama daha fazlası yok:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mormenekşe paletlerde mutlaka 1-2 renk zayıf çıkar hep 😄😄

      Sil
  13. Great post!

    You have a nice blog!

    Would you like to follow each other? (f4f) Let me know on my blog with a comment! ;oD

    Have a great day!

    xoxo Jacqueline
    www.hokis1981.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hokis you have a nice blog and I followed you 😊😊

      Sil
  14. ay bizim ülkede nude beach yok bu kullanılmaz :)

    YanıtlaSil
  15. Son günlerde elimden düşürmediğim bir palet oldu. Bu kadar seveceğimi hiç tahmin etmezdim ....

    YanıtlaSil
  16. Palete bayıldım gerçekten, renkleri çok hoş ve kullanışlı renkler :) Yazınız için elinize sağlık

    YanıtlaSil
  17. gerçekten çok güzel renkler iyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  18. Tüm renkler efsane bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun özellikle de pigmentler 😊😊👌🏻

      Sil
  19. Gratis indiriminde hiçbirşey kalmamış, herkes yutmuş resmen. Ancak bir bacak fondöteni alabildim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın evet millet özellikle balm standını talan etmişti 😉😉

      Sil
  20. The Balm paletlerinin en güzel yanı birbiriyle uyumlu tonlarda farların bir arada olması. Bu palette de canlı tonlara bayıldım. Güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil
  21. Son çıkan palete bayıldım ben...

    YanıtlaSil
  22. paletin renkleri sahane gorunuyor!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hellokittyblog evet renkleri güzel ve canlı :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...