3 Temmuz 2017

Haziran Ayı Bitenler..

Yaz geldi gelecek derken haziran ayı bitti bile, hatta Ramazan, bayram  bile bitti. Zaman çok hızlı geçiyor. Bir bitenler yazısının daha zamanı gelmiş. Bu seferki yazı biraz aceleye geldi çünkü siz bunu okurken ben tatilde olacağım. Hemen bakalım bu ay neler bitmiş neler çöpe gitmiş. 

Bu ay beklediğimden çok iyi performans göstermişim aslında. Şöyle bir ön gösterim de yapayım hatta ki. Bunlar bitmesine üzüldüğüm ürünlerim oldu. Yenileri ya da benzerleri vardı ya da aldım diyeyim ben size.


Pantene'in durulanan onarıcı saç köpüğü, bunu çok sevmiştim. Biter bitmez bunun aqua light olanını aldım. Çok memnun kaldım kendisinden, yazısını yazacağım. Clear men aslında oğlumun ama arada ben de kullanıyorum. Saçlarıma iyi geliyor nedense. Otacı Naturway şampuan, kokusu harika, bal bal kokuyor, kendisi de fena değil, yeniden alınabilir bu bana göre. Kerastase şampuan, deneme boyuydu çok etkilendim diyemeyeceğim, pahalı bir şampuan için bence etkisi çok da belirgin değil. Giovanni şampuan ve saç kremi, neyse ki deneme boyu bunlar hiç beğenmedim. Ne zaman kullansam saç derimi yara yaptı, direk çöpe gitti.


Dermokil yüz temizleme jeli, çok beğendim diyemem. Sephora'dan aldığım bir yüz spreyi, Avene varken bunu niye aldım hiç bilmiyorum. Rival de Young primer ve fixing spreyler, Rossmann'dan satılıyor. Fizing spreyi beğenmedim ama primer güzel, tekrar alacağım. Fiyatları 10-11 TL. gibi. Tek sorun boyutları çok küçük.



İşte bitmesine çok üzüldüğüm iki ürün, Touzla termal yüz toniği ve Avene Cleanance temizleme jeli. İkisinden de çok çok memnunum. Kışa tekrar alacağım kesinlikle. Dermalogica temizleme yağı fena değil ama fiyatı aşırı pahalı. Başka markalar denerim zaten bunun yerine.



Neutrogena esneklik sağlayan vücut kremi, bundan da memnun kaldım, yazısı gelecek. Vaseline sprey vücut nemlendiricisi. Kullanımı çok pratik, yaz için de hafif güzel bir nemlendirici tekrar alınabilir. Redist nemlendirici yüz kremi, çok sevdim diyemem. ellerime kullandım genelde. 


UD sabitleyici sprey, fiyatına göre bir artısı yok ne yazık ki, o nedenle o kadar para vereceksem Mac alırım daha iyi. Selin sıvı sabun, normal, güzel kokulu bir ürün. tekrar alınabilir. Yves Rocher'in en sevdiğim kahve kokulu duş jeli, evde stok halinde var. Watsons'dan aldığım kiwili bir jel daha, bir daha almam sanırım. Bir jel de Rossmann'dan bu daha kremsi yapıda ve kokusu da daha güzel.


Benri koyu renk ojeler için aseton, her daim favorim ve evde sürekli var. Rival de Loop'un oje temizleme kalemi, güzel ama çok çabuk kuruyor. Flormar ojeyi koruyucu ve kalıcılığını arttırıcı meşhur üst kat cilası, bunu çok seviyorum, hakikaten çok başarılı. Bir ara her oje ile ayrı sattıkları için evde kaç tane var bilmiyorum ama baya var.  Impress takma tırnak, kısa tırnaklılar için tam bir kurtarıcı, içinde kalanlar benim tırnaklarıma uygun değil artık. Lazım olursa alırım tabi.


Oğlumun ve benim bitirdiğimiz dudak kremleri. Bunlardan ben Nivea balsamı, oğlum da hydra care'i çok beğendik. Bepanthol çok yağlı yağlı geliyor benim ağzıma. Thalia tsubaki göz kremi, çok güzel bir krem, üstelik gramajı da oldukça fazla. yazısı gelecek bunun da.


Muhtelif kremler. bir tek Aybel'i sevdim. Nerede satılıyor bilmiyorum ama yapısı yoğun ama çok da hafif bir krem ben çok beğendim. 


Muhtelif çöpe gidenler. Essence'in saç tebeşiri hiç işe yaradı diyemeyeceğim. Biraz denedim ve atıyorum. Activa maske, bir kere kullandım ama hiç bir şey anlamadım tabi. Biten bir kaş-kirpik serumu, kullandığım süre içinde iyiydi. Yarıya kestiğim bir H&M süngeri, çok zedeleniyor bu süngerler aşırı yumuşak olmalarından dolayı ama içleri temiz bir şey olmuyor yani aslında kullanılırdı, ama yenileri aldıkça eskiler çöpe gidiyor bende.


Himalaya ve Splat diş macunları gayet severek kullanıyorum. Farmasi o kadar sevmedim. 


Bunlar da arada kullandığım tester ürünler. Kiehls microblur skin perfection acaip bir baz krem, çok sevdim. Tam boyunu alacağım tabi ki. Acnecinamide sivilce karşıtı temizleme mendilleri, lazım oldukça kullanıyorum, bunları önerebilirim. Diğerlerinden çok etkilendim diyemem.

Bu ayın bitenleri de böyleydi, bakalım gelecek aya durum nasıl olacak. 
Sevgiler..

32 yorum:

  1. Pantene onarıcı şampuanı çok sevdim bende ne güzel gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer şampuanı ben de denemek istiyorum 😉

      Sil
  2. Avene markasının ürünlerini ben çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @burçakgülsüm gerçekten vazgeçemediğim güzel ürünleri var 😊

      Sil
  3. otacı sampuani bende merak ediyorum ilk firsatta deniycem:) ne guzel yine bir suru sey bitirmissin cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikperisi evet bu ay oldukça fazla ürün bitmiş bence de iyi oldu tabi 😊

      Sil
  4. Çok güzel ürünler bitmiş. Baya da çok.

    YanıtlaSil
  5. Oje temizleme kalemini ilk kez duydum neler çıkmış. :))Güle güle kullan hepsini, bitenlerin yerine yenileri gelir nasılsa. :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben yeniler aynı markada olmasa da mutlaka geliyor 😀😀

      Sil
  6. Bitirdin ürünler arasında Touzla yüz spreyini görünce ona biraz haksızlık ettiğini düşündüm.hemen şimdi buzdolabına koyup yarın bir deneyeyim bakalım.Bu arada Pantene köpük saç kremi benimde çok sevdiğim bir ürün oldu. Ayrıca bu kadar bereketli olmasına da çok şaşırdım ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin touzla yı ben çok sevdim Filizcim ama benim yüz spreyi ve tonikler ile aram iyi biliyorsun sen de bir şans daha ver bakalım 😊 Evet ya minnacık köpük o kadar bereketli çıktı ki şaşırdım yani 😀😀

      Sil
  7. O saç tebeşiri kötü evet. Yaz için dudak koruyucularını ihmal etmemek gerek bir de

    http://tembelprenses.blogspot.com.tr Son yazımda başarı hikayemi anlattım. Gelmek ister misin <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elifsağlık ilk fırsatta okuyacağım 😊

      Sil
  8. Uuu maşallah cidden ne çok ürün bitmiş! Aralarında ismini hiç duymadığım ürünler de var epey. Pantene aqua light ın hep güzel yorumlarını duyuyorum bi şans verecek gibiyim inşallah saç dökülmesi yapmaz:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikaşığı etkilerini görmek için bu deneme boyu çok iyi oluyor öyle bir dene istersen 😊

      Sil
  9. Tatil öncesi nde güel temizlik olmuş İrem'cim. Touzla tonik ilgimi çekti, bi bakayım ona :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır evet güzel bir temizlik oldu benim için 😊

      Sil
  10. Pantene saç köpüğünü merek ediyordum ama bir türlü deneme fırsatım olmadı,listeye ekleyim bari.Kerastase şampuanları çok övüyorlar açıkçası bende bir umut işe yarar diye almayı düşünüyordum ama senin yorumundan sonra şüpheye düştüm.Fiyatları epey pahalı beklentileri karşılamazsa kötü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajtelaşı ben öyle abartılacak bir etki almadım şampuandan ama saç tipine göre değişir mutlaka bana ağır geldi sanırım 😕

      Sil
  11. Pantene in köpüğünü merak ettim ben de, baya kişi sevmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @minimalbakım evet pantene'in son ürünleri hakkında hep olumlu yorumlar okudum

      Sil
  12. O bal kokulu şampuanda sls var mı İrem'cim? Gözlerimden kalpler fışkırdı da :D İyi tatiller diliyorum şekerim. Öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog canım kutuyu attım çoktan ama fotoları vardır elimde bakayım oradan 😉 Teşekkürler canım sevgiler 😘

      Sil
  13. Sivilce karşıtı mendillere bakacağım. Özel dönemler için kurtarıcı olabilir gibiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik evet o durumda da işe yarar 😊

      Sil
  14. pantene köpüklerin büyük botundan 2 tane aldım hala sıra gelmedi, ilk fırsatta deneyeceğim onları. Dermalogica precleanse yağın performansını oldukça beğendim ama dediğin gbii fiyatı aşırı yüksek. Yine de amerikadan falan denk gelirse affetmem ama :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @modamasalları evet Amerika'dan falan imkan olursa ben de alırım tekrar 😄😄

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...