20 Haziran 2017

Flormar Tropical Splash Koleksiyonuna Genel Bakış..

Flormar'ın yaz için çıkarttığı Tropical Splash koleksiyonunun basın kiti geçtiğimiz hafta bana ulaşmıştı. Hemen çok gecikmeden koleksiyonu genel olarak inceleyip ayrı yazılar ile de ten ve dudak gruplarını yazmayı düşünüyorum. 
Flormar Tropical Splash

Koleksiyonda yok yok ve bu sefer aydınlatıcı konusunda da çok iyi iş çıkartmış Flormar. Koleksiyonda 8 adet göz farı, 2 aydınlatıcı, 4 ton bronzlaştırıcı pudra, 6 lipgloss, 6 ruj, maskara,  4 oje, 2 parfüm ve 3 de body mist bulunuyor.
Flormar Tropical Splash

Flormar basın kitine bütün ürün gruplarından koymuş, benim en sevdiğim ve zaten gözüm olan aydınlatıcı grubundan 01 numara morning star da paketle birlikte gelmişti. Kendisini kullanınca o kadar sevdim ki 02 numara bronz star'ın peşine düştüm hemen. Baktığım hiç bir Flormar şubesinde yoktu ki, 4-5 şubeye baktım ve en sonunda Maltepe Flormar'da bulup aldım onu ve inanmayacaksınız ama 01 numaradan daha çok sevmiş olabilirim şu anda kendisini.  Ürünlerin yapılarına ve uygulamalarına ait detaylardan bir sonraki yazımda bahsedeceğim tabi. Aydınlatıcılar ve bronzerlar 39.99 TL. , far 19.99 TL, ruj 24.99, gloss ise 22.99 TL. olarak belirlenmiş. Maskara ise 34.99 TL. imiş. 

Flormar Tropical Splash

Parfüm ve body mistlere gelirsek, onlara ayrı yazı yazmayacağım belki yaz başında hemen almak istersiniz diye hemen bahsedeyim.  Bendeki parfüm Flormar Tropical Splash Paradise, meyve ve çiçek kokularının birleşiminden oluşuyor. Şöyle hafif tatlı ama ferah, biraz da iştah açan bir yaz kokusu kendisi. Üst notalarda ananas ve çarkıfelek, orta notalarda şakayık ve şeftali ve alt notalarda ise kehribar ve sandal ağacı bulunuyor. Sandalwood yani sandal ağacı benim en sevdiğim bütün kokularda vardır neredeyse, bu parfümde de kokusu hakikaten alttan alttan geliyor burnuma. Gün boyu kalıcılığını koruyan bir parfüm değil benim tenimde, 2-3 saatte bir tazelemem gerekiyor ama kalıcılık ciltten cilde kişiden kişiye değişiyor. Parfümün fiyatı 34.99 TL.
Flormar Holiday Body Mist'e gelirsek, kardeş parfümü gibi çiçek ve meyve kokularının birleşiminden oluşuyor. İçerdiği kokular portakal, misket limonu, vanilya, hindistan cevizi ve yasemin gibi benim hem yaz için hem de genel olarak en sevdiğim kokulardan oluşuyor. Yalnız 4 body mist'in de kokularının muhteşem olduğunu söylemeliyim.  Bir indirim anında camı kırıp diğer 3 kokuyu da alabilirim.  Body mist'in fiyatı 24.99 TL.

Flormar Tropical Splash oje

Koleksiyondaki en zayıf halka bence ojeler olmuş. Bu ojelerin hepsi daha önce satışa çıkan jelly look oje serisinde vardı diye hatırlıyorum. Bu ojeyi ben daha önceden almıştım. İsmi tropic purple 03 numara ve fiyatı 5.99 TL. Jelly Look ojeler de aynı fiyattalar.  Ojeyi 2 kat sürdüm. Alta Zoya base coat üste de Flormar shine&color UV top coat sürdüm. 

Flormar Tropical Splash oje

Basın kitinden çıkan oje ise 02 numara sunset dreams oldu. Bu ojenin de benzerleri ya da aynısı vardı diye hatırlıyorum . Mesela jelly look serisindeki salmon pink rengi neredeyse aynı bununla. Aynı şekilde 2 kat sürüp, alta base coat ve üzerine de top coat uyguladım.  Oje aslında jel görünümlü olduğu için belli bir derecede parlak görünüyor ama Flormar shine&color UV top coat üzerine sürüldüğü her ojeyi ekstradan parlatıp bir de baya bir dayanıklı yaptığı için mutlaka kullanıyorum ojelerin üstlerine. 

Flormar Tropical Splash benim Flormar HD'den beri en sevdiğim koleksiyon oldu. Bunda ürünlerin yaza uygun yanar döner renkleri ve ambalajları da önemli bir yer tutuyor tabi.  Siz ne düşünüyorsunuz bu koleksiyon hakkında?
Sevgiler..

28 yorum:

  1. İrem'cim renkli kozmetik almamam lazım deyip duruyorum kendime fakat, ben bu koleksiyonun en çok kokularını beğendim garip şekilde :) Parfümleri ve body mistleri mağazada kokladığımda bayılmıştım. :) Bir de rujlardan bronzed khaki var tabi :) İndirim bekliyorum valla, sanırım parfümleri alacağım. Güle güle kullan, kocaman sevgiler... <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog aydınlatıcılar her yerde bitmiş olunca hiç indirim falan göremedi gözüm valla aldım anında :-)) ama ruj ve diğer parfümler için bekliyorum indirim :-)) teşekkürler canım öpüyorum..

      Sil
  2. Tropical Splash sadece pırıltılarıyla değil bence ambalajıyla da göz dolduruyor... Güle güle kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @haticeşendoğan evet ambalajlarını ben de çok sevdim cıvıl cıvıllar .-))teşekkürler :-)

      Sil
  3. Flormar koleksiyon konusunda ojelere gereken önemi vermiyor gibi. Bence koleksiyon ojesi demek farklı tonlar, daha önce çıkmamış ve diğer klasik koleksiyonlarda bulunmayan renklerinden oluşmalı. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikköşem evet ya ben de öyle düşünüyorum şöyle capcanlı renkler turuncular falan ne hoş olurmuş bu koleksiyonda :-))

      Sil
  4. Güle güle kullanın ambalajları tam yazlık başarılıı olmuş 😊

    YanıtlaSil
  5. Ojeler nasıl güzel olmuş ♡♡

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer teşekkürler Ümrancım :-))

      Sil
  6. Benim ilk ilgimi çeken aydınlarıcılar olmuştu, hiçbir yerde kalmamış ve testerını zar zor çıkarttım ki peşine düşmeye değer mi anlayabileyim. Açıkçası ikisi de benim için biraz hayalkırıklığı oldu. Bronze star fazla sim sim, morning star ise boyutsuz geldi. Tabii tendeki swatch ile yüzdeki duruş arasında çok fark olabilir ama hazır hiçbir yerde yokken peşine düşüp renkli kozmetik almamı körüklemediği için memnunum da. =)
    Hepsini güle güle kullan!
    Sevgiler,
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @glamsight o sim sim olan bronze star yüzde hiç öyle durmuyor baya baya ışığı yansıyor ve metalik havası var. 01 numara ise hem hafif ama katlı uygulamaya oldukça müsait bence bie jeffree değiller tabi ama bence hiç de fena olmamış bu sefer :-)) teşekkürler canım sevgiler..

      Sil
  7. Bende rujunu gittim aldım hemen koklamaktan süremiyorum o ayrı :) Flormar bence iyice aştı kendini bu seri şahane

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülşahönen evet ne güzel kokuyor değil mi ben de sonradan fark ettim kokuyu :-))

      Sil
  8. Yanıtlar
    1. @yelizinkeşifleri evet bence de öyle :-))

      Sil
  9. Ojelerin renkleri bir harika...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın evet ama keşke böyle cart turuncular kırmızılar falan da olsaymış ..

      Sil
  10. Mor oje çok güzelmis 😊

    YanıtlaSil
  11. Bu seriyi çok şık buldum en çok body mistleri merak ediyorum. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır teşekkürler :-)) body mistler tam yazlık mis gibi ve hafif..

      Sil
  12. flormarın çok başarılı bir serisi👍

    YanıtlaSil
  13. Güzel bir koleksiyon, aydınlatıcılarından denemek istiyorum bende💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @modamla aydınlatılar süper olmuş bu sefer 👌🏻

      Sil
  14. Flormar'ın her koleksiyonundan bir iki ürün aldım denedim ama bununla hiç karşılaşmadım. Yine online bakmak lazım sanırım
    Bu arada sunset dreams rengine bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @huzunsarısı bu da hemen bitmiş çoğu ürün ben de zor buldum 😉

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...