2 Mayıs 2017

Revox Kalıntı Giderici Şampuan ve Sıvı Saç Kremi..

Bir süredir Revox At kuyruğu şampuanını oğlumla beraber dönem dönem kullanıyoruz. Kendisi farkında değil ama şampuanı kullandığı dönemlerde saçı çok hızlı uzuyor. Ben de saçımın çabuk uzadığını çok hızlı çıkan saç diplerimden anlıyorum. Bir süredir de Revox kalıntı giderici şampuan ve sıvı saç kremini deniyorum. Bu şampuan kullanım ve etki  açısından diğerlerinden ayrılıyor. Bakalım nasılmış.
Revox şampuan

Kalıntı giderici şampuan 200 ml. ve Revox'un kendi sitesinde 33 TL.'ye satılıyor. Tabi Gratis, Watsons gibi mağazalarda indirim dönemlerinde daha uyguna bulmak da mümkün şampuanı. İlk bakışta biraz pahalı da gelebilir. Ancak şampuan haftada bir o da sadece bir, eğer gerek duyarsanız 2 defa kullanıldığı için uzun bir süre gidiyor.  Mesela ben aralık ayından beri yani 4.5 aydır kullanıyorum ancak yarıladım.

Revox şampuan

İçeriği çok temiz değil orada yazan bir sodium lauryl ether sulfate, SLS dan daha az tehlikeli bir madde olduğu biliniyor.  Yine de saç derisi ile kısıtlı zaman temas ettiği için vücudumuz bu maddeyi bir yere kadar tolere edebiliyor. Yine de saç derisi hassas olanlar, sülfatlı şampuanlarla yıkandığında hemen kabaranlar bu içerikten dolayı dikkatli olmalı. Bana kullandığım süre için tahriş edici hiç bir etkisi olmadı.

Revox şampuan

Sanırım sıvı saç kreminin içeriği daha temiz, zaten ham materyallerden üretilmiştir ibaresi de kullanılmış.

Revox şampuan

Ben şampuanı tarif edildiği şekilde  haftada bir kez o da pazar günü kullanıyorum. Öncesinde saçımı 2 kez bu şampuanla yıkıyordum ama sonra önce normal bir şampuanla yıkayıp ikinci şampuanlamayı Revox kalıntı giderici şampuan ile yapmaya başladım. O şekilde daha iyi oldu. Şampuandan sonra saçım oldukça sertleşiyor. Onu da Revox sıvı saç kremi ile çözüyorum. Saçlarıma sıvı saç kremini eşit şekilde sıkıp öyle tarıyorum. Neyse ki şimdiye kadar ağırlık yapmadı. Yıkama sonrasında saçlarımın diplerini daha ferah hissediyorum. Ancak saçların yağlanması, dökülmesi gibi konularda hiç bir vaadi yok. Bunlar için ekstra bakımlar gerekiyor.

Revox şampuan

Şampuanın ağzı çok rahat ve kontrollü alınacak şekilde tasarlanmış. Şampuanın kendisi de sıvı değil neredeyse jöle kıvamında. temizlemez, köpürmez falan diye çok fazla miktarda almanıza da gerek yok. Saçınızın uzunluğu doğrultusunda avucunuzun ortasına bir miktar alıp uygulama yapabilirsiniz.

Ben Revox kalıntı giderici şampuan  ile anlaştığım için kullanmaya devam edeceğim. Ürünü buradan inceleyebilir ve bilgi alabilirsiniz.
Sevgiler..


40 yorum:

  1. Ben de bu ikiliyi pek çok sevdim. Kalıntı giderici şampuanı ben de senin gibi kullanıyorum. Sıvı Saç Kremi ise bence resmen saçımı uzattı. Yumuşatması da çok güzel. Kalıntı giderici şampuan bitebilirse yenisini alırım; bence saçlarımın hacim kazanmasına yararı oldu. Sevgiler İrem'cim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet ben de yaz boyunca nem vermesi için saç kremini kullanmaya devam edeceğim.. :-)))

      Sil
  2. Bu markanın normal şampuanı bana hiç iyi gelmemişti, bitiremeden bırakmak zorunda kalmıştım fakat bu kalıntı giderici şampuanını çok merak ediyorum. Sık kullanılmadığından daha iyi olur diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @burçakgülsüm tabi ki iyi gelmeyebilir bana da çok var öyle iyi gelmeyen şampuan zaten arada bırakıp sonra yeniden kullanmam da o yüzden..

      Sil
  3. bu marka ile ilgili güzel yorumlar okuyorum bende merak ettim doğrusu....

    YanıtlaSil
  4. Nasıl yani? At kuyruğundan mı yapılmış? :)))))ay inşallah yanlış anlamışımdır.:)
    Güle güle kullan Audrey'ciğim, ben de Elidor kuru ve yıpranmış saçlar için olanını kullanıyorum, memnunum. Zaten 1 yılı aşkın süredir saçlarıma boya değmediğinden, kuruması, yıpranması geçti gitti, yumuşacık oldular. Kuaförler, fönler vs. saçın düşmanı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben :-)) tabi ki de hayır atların kuyruk ve tüylerini besleyen ve iyi gelen bir bitki olduğu için içinde o isim verilmiş. evet boya vs olmazsa saçlarda bakımı çok daha kolay oluyor... teşekkürler..:-))

      Sil
  5. Kalıntı giderici şampuanın formülasyonu beni çok şaşırttı.Haftada en az iki kez kullanıyorum ve saçlarım sertleşmiyor.Üstelik kokusu da çok tatlı !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin ah doğru ya kokudan bahsetmeyi unutmuşum kokusu hakikaten çok güzel şeker gibi be de seviyorum :-))

      Sil
  6. baksana bazen şöyle hayal ediyom bak seniii. bütün kremleri sürüyooooo şampuanları döküyoooo kafasınaaaa herşeyi sürüyoooo deniyooo bi hayal etsene bak çok komik di miiii :) böyle ellerinden rujlar saçılıyoooo ojeler fırlıyoooo bu olmadı bu olmadı at hah bu yakıştı hah bunu at bu krem çöpe hah bu şampu iyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone o kadar yoğun olmasa da bazen yaptığım oluyor yani bu iyi bu kötüymüş diye :-)))))

      Sil
  7. Kalıntı giderici şampuanı dediğin gibi kullanmak lazım bence de ;) Saç kremi en son yumuşacık yapıyor saçları ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico o sıvı kremi sanırım bütün yaz boyunca yanımdan ayırmayacağım..

      Sil
  8. Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı fena değil öyle çok baskın bir kokusu yok zaten bana göre..

      Sil
    2. hafta sonu alayım. bilindik yöntem saç kremleri ister istemez saç diplerine geliyor. bu şekilde kontrol daha iyi olur sanıyorum. Zaten sorun sadece uçlarda.

      Sil
    3. @hüzünsarısı evet fısfıs oldu mu kontrol kolay oluyor..

      Sil
  9. ben de normal revox şampuan ve sıvı durulanmayan saç kreminden çok memnunum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara evet normal şampuanı da seviyorum..

      Sil
  10. Şöyle güzel bir indirimde denk getiremiyorum ki alıcam hep aklımda..:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @benimtutkum Anneler gününde böyle deli bir indirim bekliyorum inşallah :-))

      Sil
  11. Bede uzun zamandır kullanıyorum ama yarılayamadım bile. Çok uzun kullanım ömrü var gerçekten. Eline sağlık, bende yakında yazacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayşegülünmakyajdeneyimleri teşekkürler bebeğim :-))

      Sil
  12. Saçımı 2 yıldır boyamıyorum, tamamen kınaya döndüm.Pek şekillendirici de kullanmadığımdan kalıntı sıkıntım yoktur sanırım. Ama hoş bir ürünmüş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ßaadetuslu günlük yağlanma ve şampuan kalıntıları için de kullanılan bir şampuan bu ..

      Sil
  13. aslında yağ bakımlarından sonra arındırıcı olarak kullanılabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @belgingüven Belgincim çok iyi fikir hakikaten iyi olur öyle bakımlardan sonra kullanmak.. :-))

      Sil
  14. Saçlarım birçok işlemden sonra yanıp koptuğu için Revox şampuanı şimdi elimden hiç düşünmüyorum. Revoxun her ürünü güzel bence...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın evet saçları toparlamak için ben de seviyorum..

      Sil
  15. Revox ürünlerini oldukça beğeniyorum:))

    YanıtlaSil
  16. Benim saç derim, SLS yi gördüğü anda yara olduğu için, bu şampuanı almaktan vazgeçmiştim. Halbuki çok da merak ediyordum. Saç kremini ise, ilk fırsatta alırım, etkisi güzelmiş. Güle güle kullan İrem'cim, sevgiler... <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog evet canım senin saç derini kesinlikle yara yapabilir.. ama saç kremi gayet iyi hatta kullandıkça daha bir sevdim onu sanki.. teşekkürler canım öpüyorum :-))

      Sil
  17. Faydalı bir ürüne benziyor, paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülözdemir evet şampuan saçları kimyasal işlem görenler için özellikle faydalı..

      Sil
    2. Bende bugün aldım revox arındırıci şampuan bakalım işe yarayacaktı😁

      Sil
    3. Bende bugün aldım revox arındırıci şampuan bakalım işe yarayacaktı😁

      Sil
    4. Bende bugün aldım revox arındırıci şampuan bakalım işe yarayacaktı😁

      Sil
    5. Ben de bugün Aldım revox arındırıcı şampuan bakalım Bende işe yarayacak mı yararsa bilgilendiririm

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...