28 Nisan 2017

Miniso Tonik ve Nem Spreyi İncelemesi..

Daha önce yüz temizleme köpüğünü yazdığım yeni markamız Miniso Japan'den şubat ayındaki alışverişimde aldığım 2 üründen daha bahsedeceğim bugün. Miniso Japan kısaca pek çok şeyin satıldığı değişik bir mağaza, şimdilik sanırım Ataşehir Water Garden, Zorlu Center ve Kanyon AVM'de mağazaları var.  Denemek için bir tonik ve bir de nemlendirici yüz spreyi almıştım. Tabi tonik ve sprey deyince bende akan suların durması da bunun en büyük sebeplerinden biridir.

Miniso japan

İkisinin de fiyatı 15 TL. gibi bir şey diye hatırlıyorum. Zaten fiyatlar genel olarak da uygun denilebilir.

Miniso Japan
İlk olarak tonikten bahsedelim, tonik benim sevdiğim gibi su şeklinde değil jel kıvamında. Bu nedenle görünce resmen üzerine atladım diyebilirim. Ayrıca o sırada lavantalı bir ürün aramakla meşguldüm çünkü sivilcelere iyi geldiğini ve cildi parlattığını okumuştum bir yerde.
Miniso Japan

Evet 15 TL. imiş. İçindekileri çekmeyi unutmuşum ama fena değildi sanırım. 


Miniso Japan

İçinde gerçek lavanta çiçekleri var, yapısını da görebiliyorsunuz sanırım. Cildime gerçekten iyi geldi. Akşam makyajımı çıkardıktan sonra, sabah da kremlerden önce kullanıyorum. Cildime bir ferahlık ve parlaklık veriyor. Bunun etkisi midir bilemiyorum ama bu ara fazla sivilcem de çıkmadı diyebilirim.

Miniso Japan

Yeşil çay özlü nemlendirici yüz spreyine gelirsek, yüz spreyi dendi mi hemen alıp denemek istiyorum doğal olarak.  Sanırım bu yüz spreylerinin başka çeşitleri de olacaktı ben sanki güllü ve papatyalı çeşitlerini de  gördüm diye hatırlıyorum. Gidip daha iyi  bir incelemem lazım.

Miniso Japan

İçerik fena değil, yüzümde hiç bir irritasyona sebep olmadı. Tonikleme aşamasından sonra serum sürmeden önce kullanıyordum bunu. Kullanıyordum diyorum çünkü bitti. Açıklamaya göre gün içinde yüzünüzün neme ihtiyaç duyduğu her an kullanılabilirmiş. Makyaj bozabilir endişesi ile ben sabah ve akşam serum  uygulamadan önce kullandım. Ama tatilde falan gün içerisinde oldukça iyi olabilir.

Miniso Japan

Sprey mekanizmasından da oldukça memnun kaldığım bir ürün oldu kendisi.

Daha önce bahsettiğim köpüğü gayet gereksiz bulduysam da bu iki ürünü sevdim. En kısa zamanda tekrar gidip yedeklemeyi düşünüyorum. 
Sevgiler..

24 yorum:

  1. Fiyatları gerçekten çok uygunmuş. Ayrıca tonik içerisindeki çiçeklere bayıldım. İnsanda daha kullanmadan mutluluk yaratır cinsinden. Sivilcelerden muzdarip biri olarak acaba bende de işe yarar mı? T bölgem yağlı ve çok hassas bir cildim var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @burçakgülsüm fazla yağı almaktan ziyade cildi nemlendirip aydınlatıyor bu çeşidi ama toniğin de farklı çeşitleri vardı yağ dengeleyici de olabilir içlerinde.. sitesi var ama ürünler çok eksik o nedenle kontrol edemiyorum..

      Sil
  2. Bak ikisini de canım çekti şimdi. Lavantalı benim cilt tipime uygun olmayabilir gerçi ama tipini çok sevdim! Güle güle kullan!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik Başakcım çeşitli cilt tiplerine göre tonikler vardı yanılmıyorsam yine bakacağım bakalım geçen sefer çok inceleyemedim internet siteleri de çok zayıf hiç bir bilgi yok maalesef.. teşekkürler :-))

      Sil
  3. İrem'cim spreyin papatyalı ve başka bir şeylisi daha vardı, doğru hatırlıyoruz. Ama ikimiz de yeşil çay kokusunu sevdiğimizden bunu almıştık😊 Ben spreyi bekletiyorum, daha denemedim ama senin beğenmene sevindim, ben de seveceğim demek ki😊😊 Tonikten bir dahaki sefere ben de alayım😍 Güle güle kullan, çok sevgiler💐💐

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog evet yeşil çaylı olanı özellikle seçtiğimizi hatırlıyorum canım ama diğer versiyonlar da denenebilirmiş doğrusu bir daha gittiğimizde alalım :-)) teşekkürler canım öpüyorum...

      Sil
  4. Markayı çok merak ediyorum. Özellikle sprey yaz aylarında en çok kullandığım ürün ve papatyalı olanla iyi anlaşırmışız gibi geliyor :) güzel günlerde kullan İremciğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün evet hassas ciltler için papatyalı çok uygun olabilir Nilgüncüm .. teşekkürler canım sevgiler..

      Sil
  5. Lavantayi merak ettim mis gibidir hem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balgözlükız baskın bir kokusu yok ama güzel ferah ferah kokuyor..

      Sil
  6. Uygun fiyatlıymış ilk defa duyuyorum bu markayı. Paylaştığınız ve bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elifsağlık evet Türkiye'de yeniler ama pek kimse duymadı daha sosyal medyayı aktif kullanıyorlar sanırım..

      Sil
  7. İkisi de gayet ilgi çekiciymiş İrem'cim, fiyatları da çok uygun. Bakmak lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır evet umarım fiyalar artmamıştır bu arada tabi..

      Sil
  8. İlk defa duydum bu markayı ve toniği çok merak ettim ben de bakayım :)) Emeğinize sağlık, sevgiler <3

    YanıtlaSil
  9. Umarım ileride izmire de gelirler:) sprey nemlendiricileri çok seviyorum acayip pratik oluyorlar rival de loop'unkini severek kullanıyrorum yani çok nem vermese de yazın ferahlatıyor kesinlikle:) lavantalı tonik beni de cezbetti, zaten pek severim lavanta kokusunu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evremedusa evet en kısa zamanda yayılmaları ya da online satışa geçmeleri lazım yoksa pek tutunamayacaklar kimse de bilmiyor daha markayı zaten..

      Sil
  10. Lavantalı tonik ne şeker şeymiş öyle! Kanyon'a gider gitmez bakıyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin canımcım beraber gidelim mutlaka da inceleyelim iyice..

      Sil
  11. Ilk defa duydum bu markayi, benim de ilgimi cekti simdi. Bu ara kore kozmetigine de merak salmisken bir inceleyecegim, ellerine saglik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @onorr baya ilginç ve güzel ürünler var Onurcum .. teşekkür ederim :-))

      Sil
  12. Adı çok afilli ama fiyatı uygunmuş. İlk defa duydum bu markayı. Yüreğine sağlık canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın evet umarım artmaz fiyatlar ama..teşekkürler :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...