24 Ocak 2017

Rival de Loop Aydınlatıcı ve Allık Paleti..

Bu aralar almayı ve kullanmayı en sevdiğim makyaj ürünü aydınlatıcı, açık ara önde gidiyor. Eskiden allık ve ruj alırdım sürekli şimdi de bunlar. Kaç tane var inanın hiç bilmiyorum şu anda ama beğendiğim bir şey oldu mu hele de Rossmann'ın markalarından Rival de Loop'un yeni koleksiyonu yani "The Golden 20's 'deki bu pek şirin pek güzel allık/aydınlatıcı ikilisini görünce tabi ki fiyatı da uygun olunca hiç düşünmeden alıverdim. İşin kötü yanı bu güzelim koleksiyonlar sınırlı sayıda üretiliyor ve bizim ülkemizdeki Rossmann mağazalarına daha da sınırlı sayıda geliyor. Mesela bu şahane koleksiyonun bir de makyaj paleti varmış ama kendileri geldiği ilk anda bitivermiş. Neyse ki yoğun ısrarlarımız sonucu Rossmann koleksiyonu bir kez daha getirdi mağazalara, yine sınırlı sayıdaydı ama bu sefer ben yakalayabildim ve sonuncuyu aldım.

Rival de Loop Aydınlatıcı
Neyse ki en allık-aydınlatıcı-bronzer vardı da aldım hatta instagram hesabımda hediye olarak bile verdim.  Fiyatı 12 TL. civarında ama Çarşamba indirimi ile sanırım daha da ucuza almış olabilirim. 

Rival de Loop Aydınlatıcı

Yalnız ürün ambalajında sağlam durmuyor izlenimi uyandırdı bende, zaten bir kaç allık ve bronzerı içeriden kırılmış gördüğüm için bırakmak zorunda kalmıştım. Buna da dikkat etmezsem kırılabilecek gibi geliyor bana. Halbuki ambalaj ciddi sağlam görünüşlü, bilemedim.


Rival de Loop Aydınlatıcı

Bu ton pembeleri aslında çok nadiren kullansam da bunun şirinliğine karşı koyamadım doğrusu. Koleksiyon ürünü olduğu için de testerı da yoktu zaten alırken deneme fırsatım da olmamıştı. Zaten bu koleksiyonu bulduğunuz anda almadıysanız maalesef kaçırdınız demektir. O derece sevildi sanırım. 

Rival de Loop Aydınlatıcı

9 gr.'lık bir ürün, 12 aylık kullanım süresi varmış. her gün kullansam bitmez, ne demek 12 ay.

Rival de Loop Aydınlatıcı

Pigmentasyonu az olur sanmıştım ama kesinlikle yanılttı beni. Ayrı ayrı pigmentasyonları ve verdiği renk tonları çok güzel ve yeterli bence. Tek sıkıntı allık tonunun sedefli görüntüsü olabilir. Mat allık görüntüsünden hoşlananların zevkine göre olmayacaktır. Ama ben ne yaptım iki rengi karıştırarak aydınlatıcı olarak uyguluyorum. O şekilde ışıltılı-sedefli harika bir aydınlatıcı oldu . Ama tabi aydınlatıcı kısmı da tek başına da çok hoş duruyor bence.

Böyle güzelliklerin kalıcı koleksiyonlarda yer alması gerekli diyorum ben, siz ne dersiniz?
Sevgiler..

36 yorum:

  1. Ay ben mağazada mıncırdığımda bunun aydınlatıcı kısmına da, allık kısmına da bayılmıştım. Fakat bu tonda allığım olduğu için bıraktım. Aslında bunun aydınlatıcısı ile, diğerinin mat bronzerı bir araya gelse efso bir şey olurmuş (şuraya satış politikasından hiç anlamayan müşteri dostu bir Başak çizelim). Güle güle kullan İrem'cim, ben de far paletimi bekliyorum heyecanla!!! Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik :-))) iyi fikir olurmuş hakikaten ben de bronzer paleti çok beğendiğim halde artık 105. bronzerım olmasın diye almadım ama allık 1005 de olabilir yani onda hiç sıkıntı yok:-))) ay o far paleti efsane olacak sanıyorum Başak renkler nefis daha pigmentasyonuna falan bakamadım ama 13 tl ye her türlü gideri olur onun :-)) teşekkürler canım sevgiler...

      Sil
  2. renkler çok hoş bence de bu tarz ürünler raflardan kaldırılmamalı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzelvekültürlü bence de kesinlikle kalıcı olmalı :-))

      Sil
  3. Renkler cok guzelmis güle güle kullanin, denk gelirsem kesinlikle bakarim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deneyenbayan senin denk gelme olasılığın bizden fazla kesinlikle :-))

      Sil
  4. Uzun süreli aramalar sonunda far paletini Zeynep'le bulabildik😃 Bu koleksiyon harika bence de İrem'cim, kalıcı koleksiyonda olsalar harika olurdu, haklısın yani😊 Allıkta pembe ben de pek tercih etmesem de, bunlar çok şeker gerçekten😊😊 Güle güle kullan, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog evet sonunda ben de bulabildim paleti Rossmann bize acıyıp bir parti daha yollamış ama az daha geciksem onlar da tamamen satılacakmış sonuncuyu aldım.. teşekkürler canım sen de öyle öpüyorum..

      Sil
  5. Aydınlatıcının güzelliği. Şu an almadığıma bin pişmanım ama ben denk gelmedim hiç ya o yüzden alamadım sanırım:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik denk gelirsen kaçırma derim canım :-))

      Sil
  6. @tuğbagünse teşekkürler aldım takibe...

    YanıtlaSil
  7. Gerçekten çok başarılı bir ürünmüş umarım bende bulup alabilirim, güzel günlerde keyifle kullanman dileğiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ecedivi umarım bulursun teşekkürler :-))

      Sil
  8. Renkler çok tatliymis sedefli renkleri çok seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet ben de sever oldum son zamanlarda...:-))

      Sil
  9. Güle güle kullan İrem'cim.Bulsaydım alacağım bir üründü benim için ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin Filizcim söyleseydin ya bana alırdım ben sana.. neyse yine bakayım görürsem alırım teşekkürler canım :-))

      Sil
  10. Bu markaya pek sıcak bakamıyorum nedense canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın aa neden bir şey mi oldu memnun kalmadığın ürünler oldu sanırım :-((

      Sil
  11. Pembe tonu çok güzelmiş güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  12. Ben de stokta görünce sevimliliğine dayanamayıp hem bu ikiliyi hem de bronzer ı aldım, o bronzer bana pek olmayacak ama koleksiyon diye resmen mantıksız işler yapmakta üstüme yok :)) Pembe allık sever biri olarak hafif elle uygulayıp mutlumesut yaşarım diye düşünüyourm (çünkü daha dokunmaya kıyamadım) aydınlatıcı kısma ise bayıldım!
    Sen de güle güle kullan İremcim!
    Öpüyorum,
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @glamsight teşekkürler canım :-)) bence dokun çünkü bozulmuyor bile renkler karışmıyor ve harika duruyor ciltte .. bronzerın görünüşünü de sevmiştim ama bir bronzera daha yerim kalmadı artık :-)))))

      Sil
  13. Ben de son kalan bronzeri elime aldım aldım bıraktım. Sonunda almadım :))
    Ama o fa paletinde çook aklım kaldı, bulamadık bulamadık...
    Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi evet her mağazaya 4-5 tane gidince ve çoğunlukla çalışanlar alınca almak isteyenler alamadı ben de son dakikada buldum aldım..

      Sil
  14. Bu koleksiyona serçe parmağımın ucuyla bile dokunamadığımı buradan belirtmek isterim :D
    Bende pek sedefli allık taraftarı olmasam da , aydınlatıcıyı ve mat allığımı sürdükten sonra sedefli allık ile aydınlatıcı ve mat allık geçişini yumuşatıyorum . Hem nadasa bırakmamış oluyorum :)
    Yalnız 3 kişi her gün kullansak 12 ayda bitmez. :/
    Keyifle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisanuristanbullu evet o yüzden 1 yerine ancak 11 yılda bitebilir gibi geliyor bana .-)) mat allığın üzerine aydınlatıcı sürme işini ben de severek yapıyorum bu aralar... teşekkürler...

      Sil
  15. Ben de alamayanlardanım. Kesinlikle kalıcı olmalı bu koleksiyon,çok tutuldu.. Devamını bekliyoruz Rossmandan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @şirinkanatlar umarım bir parti daha gelir diye bekliyorum ben de bakalım...

      Sil
  16. 2si karışınca daha güzel evet (:

    YanıtlaSil
  17. Almadım bu koleksiyondan bir şey :) Ama senin yazılar aklımı çeliyor, neyse ki bu ürünü bulmak artık imkansız :)) alışverişe karşı geleceğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun evet gelmesi ile bitmesi bir oldu maalesef ürünlerin Senacım...

      Sil
  18. Hakikaten sedefli olmasaymış allık kısmı, daha güzel olurmuş. Sonuçta ben ışıltı istersem zaten aydınlatıcı kısmıyla da karıştırıp aynı etkiyi yaratabilirim 🙄

    YanıtlaSil
  19. Hakikaten aklim takilir ne guzel gorunuyor❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kelebeketkisi bunu görüp de almayacak makyaj sever düşünemiyorum ben :-)))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...