30 Ocak 2017

Ocak Ayı Bitenler..

2017'nin ilk ayını bitirdik bile, ocak aynın bitenleri benim için fena değil,bakalım siz ne düşüneceksiniz. Bu ay çok fazla sayıda kozmetik ürünü var çünkü büyük bir temizlik yaptım hala da yapıyorum. Eskiyenler, azalanlar, dibinde kalanlar hep çöpe gitti. Hemen bakalım neler var.
şampuan
Şampuanlar, Teo'yu Gratis'den denemek için almıştım, hiç sevmedim oğlum kullandı o yüzden. Revigen'i ara sıra kullanıyorum güzel bir şampuan. Clear men'de oğlumun ama ben de ara sıra  mesela haftada 1-2 saçlarımı arındırmak için kullanıyorum ve gerçekten iyi temizliyor.

makyaj temizleme

Temizlik süt ve jelleri, Qtica'nın duş jeli, çok güzel kokuyor çok sevdim. Burock yüz temizleme jeli, markayı acaip bir şekilde seviyorum bana çok iyi gelen ürünleri var. O nedenle bulursam tekrar alırım. Bioderma temizleme sütü, çok severek kullandım, elimdekiler bitince tekrar alacağım. Nivea göz temizleme sütü, evet bunu da denemek için aldım ama macera aramaya gerek yokmuş çift fazlı temizleyiciler kesinlikle daha iyiler. Bunu bir daha almam. 

kişisel bakım

Solait güneş sonrası kremi, nem verme özelliği dışında bir etkisini göremedim. Son zamanlarda bitsin diye bacaklarıma sürdüm ama kış için de bana yeterli bir nemlendirici değil. Splat ExtremeWhite diş macunu, güzel beyazlatıyor hakikaten indirimde yeniden alacağım. İşte gönlümün efendisi en sevdiğim parfümüm Dior Hypnotic Poison, neyse ki yedeği var ama onu da yarılamışım bile ağlamak istiyorum. Bu arada Zara Femme buna dupe değil ama oldukça benziyor aklınızda bulunsun. Gratis'de satılan Crystal deodorant , içeriği temiz koruması da fena değil. Dönüp dolaşıp bunu alıyorum yine, bu ara denediğim diğer deodorantlardan da hiç memnun kalmadım. O yüzden bunu alacağım yine.

cilt bakımı

Garnier nem bombası, bence fiyatını hak etmiyor. Fena değil ama bir hafta boyunca nem vermesi, yok yani mümkün değil. Sephora göz altı maskesi, fena değil ama hediye olmasa almayı düşünmezdim. En sevdiğim makyaj temizleme mendillerinden Isana hassas cilt için olanı, ben bunlarla fırça temizliyorum, önemli olan ıslak yapıda olması benim için bu da öyle.

cilt bakımı

Cilt bakımı açısından da verimli bir ay oldu diyebilirim. 1-2 tester kullandım denemek için ama asıl CLC göz kremi, Loreal mucize yağ ve Avene Physolift derin kırışık dolgusu bitti. Avene'i sadece kaz ayağı bölgesinde kullandığım için çok uzun dayandı ama çok memnun kaldım. Loreal mucize yağ ise bana pek yeterli geldi diyemeyeceğim. Belki yeniden alırım bilemedim şimdi. CLC göz kremi ise tuhaf, sürüldüğünde anında etki gösterip göz çevresini bir anda gergin ve pürüzsüz hale getirmesi tamam, bu şekilde etkisi de sürüyor bir süre ama üzerine herhangi başka bir şey mesela başka bir göz altı kremi, mesela makyaj altı kremi mesela fondöten herhangi bir şey sürdüğüm anda etkisi gidiyor. Gece kullanıp niye boşa harcayayım dediğim ama gündüz de makyaj yapınca etkisini yitiren krem, bu durumda çok pahalı olan fiyatına değmiyor bence. Ha makyaj yapmam sadece bunu sürer çıkarım derseniz öyle olur işte. Nivea güneş kremi, dolapta buldum, zamanı geçmiş çöpe gitti.

 makyaj ürünleri

Ayın gururu kozmetik ürünleri, bir kısmı çöpe gittiyse de büyük bir kısmı gerçekten bitmiş bulunuyor. Note Cosmetics fondötenleri çok severek kullandım, diplerinde çok az kaldı ama artık bana çok sarı ve yoğun gelmeye başladılar, bitmiş kabul ediyorum. Rival de loop göz alı kapatıcısı, fena değildi yeniden alır mıyım yeni deneyeceklerim var sanmıyorum. Maskaraların hepsi bitti, Essence'i seviyorum içlerinde tekrar alabilirim. Jane Iredale Dissapear kapatıcı, çok memnundum ve çok azı yettiği için uzun süre gitti bana. Benefit kaş maskarası herhalde 3 sene falan kullanmışımdır, yeniden alınabilir. Kalemlerin hepsinin uçları sertleşmiş, bir kısmı da kırılmış, onlar çöpe gittiler.  Yine bir takım eski ruj ve balmlar vardı onları da ayıklayıp attım. Dior far paleti, içindeki bir renk hariç hepsinin dibini kazıdığım için artık vedalaşıyorum. Clinique çanta boyu pudra, bir setten çıkmıştı inanılmaz kötü anında taşlaştı ve kullanamadım bile doğru dürüst, çok üzüldüm ama çöpe gitti. Yine kullanamadığım için eskiyen bir takım far ve kapatıcılar da çöpü boyladılar. 

Evet bu aylık bitenler de bu şekilde, ne dersiniz, çöpe gidenler haricinde yine de fena değil bence. Bu ay sanırım biraz daha temizlik yapacağım.
Sevgiler.

42 yorum:

  1. Oh oh bayağı bereketli bir ay olmuş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme evet Yasemincim iyi geçti bu ay .-))

      Sil
  2. tebrik ederim bir çok ürün bitmiş :)

    YanıtlaSil
  3. Zaman çok çabuk geçiyor Ocak ayı hangi ara bitti :( Bende bir süredir bitenleri biriktiriyorum ama ben sene de 1 kere yazacağım bu gidişle İrem Hanım 🙈 Şu zamanı geçen ürünleri özellikle temizlemem lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gözdeninbloggünlüğü geçti valla Gözdecim hiç anlamadım nasıl geçti ocak ayı.. aylık yazmazsam çok birikiyor ve yazamıyorum o yüzden ayda bir iyi bence.. :-))

      Sil
  4. benimde bitenler yazısı yazmam şart oldu :) bu crystal'i cidden merak ediyorum. kokusuz sanırım. tuz gibi bir şey sanki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi evet bir tane tuz gibi sert var ıslatarak kullanılıyor ki o daha iyi bence ama kışın kullanamıyorum onu bir de bu roll-onlar var..

      Sil
  5. Baya çok ürün bitmiş, Cyrstal roll on bende beğenerek kullanıyorum, içeriği de temiz 🤗 gelsin yeniler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeataş evet bundan sonra sadece crystal ve isana kullanırım deo olarak :-))

      Sil
  6. Clear men şampuanı kardeşimde severek kullanıyor. Buarada CLC gözaltı kremini merak ediyordum. Fiyatı çok yüksek gelmişti o yüzden karar verememiştim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemgider clear valla bana çok iyi gelen bir şampuan.. CLC hiç makyaj yapmadan gündüz kullanmak için çok iyi ama üzerine bir şey sürülmüyor..

      Sil
  7. Ne kadar çok ürün bitmiş/çöpe gitmiş. Tebrik ediyorum:) Baya bir rahatlamış çekmeceler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikaşığı evet rahatladı şu an biraz ortalık daha da boşaltacağım inşallah :-))

      Sil
  8. Epey güzel ürün bitmiş İrem'cim... ben b u ay neredeyse hiçbir şey bitirememiş olmanın şokunu yaşıyorum; yazısını bile yazmayabilirim yani, rezalet :( Yenilerini güle güle kullan canım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik aa neyse onlar birikip birikip bir anda bitiveriyorlar gelecek ay bir sürü boşun olacaktır.. teşekkürler canım :-)) sevgiler..

      Sil
  9. Oh bir sürü bitmiş :) Hypnotic çok güzel keşke bitmeseler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun ay o hypnotic yok mu hayatımın parfümü bitmesin diye gıdım gıdım sıkacağım artık :-)

      Sil
  10. Vallahi tebrikler, gurur tablosu olmuş :)

    YanıtlaSil
  11. Ne güzel bir sürü ürün bitmiş.Yeni ciciler gelsin o zaman.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ledushca evet yeniler kullanıma açıldı bile .-))

      Sil
  12. Oo super bir suru urun bitmis👌

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikperisi temizlik oldu biraz da:-))

      Sil
  13. Bir suru bitmis gelsin yeniler❤

    YanıtlaSil
  14. Ohh ne güzel bir suru ürün bitmiş valla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik evet temizlik yaptım resmen..

      Sil
  15. ürünlerin hepsini bitirmişsiniz maşallah:) Essence rimeli alacaktım benim içinde faydalı olmuş teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @farkliolmakicin rica ederim rimeli beğeneceğinizi umuyorum..

      Sil
  16. Yanıtlar
    1. @aslınındünyası evet hem de nasıl :-))

      Sil
  17. Bu ay tek kelimeyle şahane olmuş İrem'cim :) Vallahi tebrikler!.. Cyristal deodorant benim de aklımda olsun, Bioderma aldım ama feci çıktı yani. Isana temizleme mendilini de direk alayım ben, ıslak yapılı mendilleri ben de seviyorum. Bu ay ben de, bir türlü toplayamadığım tüm malzemelerimi düzenledim, bir sürü ürünü kenarda unutuyorum sürekli. Arada elden geçirmek iyi oluyor. Çok öpüyorum, sevgilerimle... <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog evet canım en az 2-3 ayda bir kontrol yapmamız lazım bizim yoksa ne vardı unutuyorum ben şahsen artık.. bioderma değil de bu ara çok popüler çok ortaya çıkan bir marka deodorant denedim ve aynen rezalet olduğunu düşünüyorum.. crystala devam edeceğim yine.. teşekkürler sevgiler canım...

      Sil
  18. Fazlalıklardan kurtulmak en güzeli :) Ben de sık sık eleyip atıyorum.Ya da uymayanları hediye ediyorum.. Deodorant olarak denemediyseniz Hidro Fugal ı tavsiye ederim.İçeriği güzel,koruması da.. Gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @şirinkanatlar hidro fugal'ı hiç denemedim aslında geçen gördüm gratis'de dikkatimi de çekti alıp deneyeyim o zaman sen memnunsan :-))

      Sil
  19. Garnier günü kurtaran bir maske bence de :/

    YanıtlaSil
  20. Goz maskelerinin gercekten ise yarayanlarina hic denk gelmedim. Keske gercekten iyi bir goz maskesini yapabilseler :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayca var aslında shiseido markasına ait ama çook pahalı ne yazık ki :-((

      Sil
  21. Harikasınız ne kadar çok ürün bitirmişsiniz örnek olsun bana da:))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...