11 Ocak 2017

HC Care Cilt Bakımı Ürünleri İlk izlenimler..

HC Care'in cilt bakımı ürünleri ile ilk tanışmamızı ve lansman gününü daha önce makyaj blogumda yazmıştım. Bugün de kullanmaya başladığım ürünler ile ilgili olarak bir ilk izlenim yazısı yazacağım. 
HC Care cilt bakımı ürünleri

Öncelikle lansmanda HC Care denememiz için gerçekten de bir sepet dolusu ürünle bizleri tanıştırmıştı. Tabi elimde halihazırda kullanmakta olduğum bir cilt bakım serisi olunca ben de hemen en rahat deneyebileceğim ve en kolay karar verebileceğim iki üründen başladım kullanmaya.

HC Care cilt bakımı ürünleri

Bütün yüz temizleme ürünleri arasında en favorim olan yüz temizleme köpüğü ve peeling temizleyici. 

HC Care cilt bakımı ürünleri

Öncelikle aydınlatıcı peeling jel ile başlayalım. Bir kere içeriği bana göre iyi, hayvansal hiç bir katkı maddesi kullanılmamış ve hayvanlar üzerinde de test edilen bir marka değil zaten HC Care.  Ürün  sabah-akşam kullanıldığı takdirde yüzü derinlemesine temizlemeyi, canlandırmayı, cilt tonunu dengelemeyi ve ışıltılı bir görünüm kazandırmayı vaat ediyor. İçerikte ayrıca sabun bulunmuyor.

HC Care cilt bakımı ürünleri

Tüm cilt tipleri için denilmekle birlikte bana göre hassas ve kuru ciltlere göre bir ürün değil hatta sabah ve akşam sürekli kullanılacak bir ürün hiç değil. 

HC Care cilt bakımı ürünleri

Jelin yapısı ve peeling tanecikleri az ve nazik gözükse de jel kısmında görünmeyen minik mikro tanecikler bulunuyor, hem de oldukça yoğun bir şekilde bulunuyor.

HC Care cilt bakımı ürünleri

Jel cilde yayılınca minik kum tanecikleri şeklinde elinize gelmeye başlıyor. Bu aşamada jeli cilde yavaş yavaş ve dairesel hareketlerle, çok da uzun tutmadan uygulamak lazım. Benim cildim aslında biraz hassas olmakla beraber yine de herhangi bir tahriş yaşamadım. Bunda iri taneli peeling jelleri sevmem ve  alışık olmam da rol oynamış olabilir.

HC Care cilt bakımı ürünleri

Cilt temizlendikten sonra tam da peelingin vaat ettiği gibi canlı ve renk açısından dengelenmiş oluyor. Ama yine de söylüyorum sabah-akşam kullanılması için bence ağır bir ürün. Ben duşa koydum, haftada 2-3 duşta uyguluyorum. O şekilde sıcak su ile cildim daha yumuşadığından bence daha etkili oldu hem de ürünün kendisinin de sertliği biraz azaldı bence. Ürünü kullandıktan sonra mutlaka bir nemlendirici krem ile cildimi yatıştırıyorum. Ürünü buradan inceleyip alabilirsiniz.

HC Care cilt bakımı ürünleri
Yüz temizleme köpüğüne gelirsek, bu ürün de diğeri gibi tüm cilt tipleri için öneriliyor ve içinde paraben, renklendirici gibi zararlı maddeler bulunmuyor.

HC Care cilt bakımı ürünleri

Yine sabah ve akşam hatta gün içerisinde istenilen sıklıkta kullanılabileceği belirtilmiş. Ben sabahları yüzümü geceden kalan krem kalıntılarından temizlemek için kullanıyorum.  Bir pompa ürün yeterli deniyor ama ben 2 pompa ürünü konjac süngerimin üzerine alıp cildimi o şekilde temizliyorum. Vaatleri arasında cildi yağ ve makyaj kalıntılarından temizlemek, fazla yağdan arındırmak ve kullanacağınız nemlendiricinin etkisini arttırmak var. 

HC Care cilt bakımı ürünleri

Köpük yumuşacık, çok belirgin olmayan ama hoş bir kokusu var. Zaten içindekiler listesinde son sıralara yakın parfüm bulunuyor. Bu olmasaydı iyiydi diyebilir çoğu kişi ama muhtemelen içindeki yoğun bitki ekstrelerinin kokusunu bastırmak üzere konulmuş olabilir diye düşünüyorum. Vaatlerinden cildimi temizlemeyi ve ferah bir görünüm vermeyi gayet güzel yapıyor. Daha sonra sürülen nemlendiricinin etkisini arttırıp arttırmadığını ise anlamak bence imkansız tabi.

HC Care cilt bakımı ürünleri ile ilgili ilk izlenimim oldukça olumlu, markanın bir Türk markası olması, içeriğinin oldukça temiz olması, hayvansal katkı maddesi kullanmaması ve tabi saç bakım ürünleri konusunda da denenmişliği ve memnuniyet seviyesi de bu düşünceme hep artı puan olarak dönüyor.  HC care ürünlerini kendi sayfalarından, belli eczane ve kuaförlerden satın alabilirsiniz.
Sevgiler..

34 yorum:

  1. Ben sizlerin yazılarından sonra en çok göz çevresi kremini merak ettim İrem'cim. Peeling jel de ilgimi çekmişti; ama senin uyarını göz önünde bulundurup onu listeden çıkardım. Bu arada, cilt bakımı konusunda Korelilerden el almış bir arkadaşım yüz temizleme köpüklerinin cildin asit-baz dengesini bozduğunu (fazla bazik oldukları için) ve de cildi hassaslaştırdığını söylemişti. O günden beri yalnızca temizleme yağı ya da pH seviyesinden emin olduğum temizleme jellerini kullanıyorum. Aslında sonuçtan da memnunum, aklında olsun derim :) Güle güle kullan hepsini, çok öpüyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik çok teşekkürler canım.. temizleme köpüklerine çok şaşırdım şimdi yağ dengesini daha iyi sağladıklarını düşünürdüm hep en azından benim cildimde detaylarına bakacağım bu konunun sağol :-)) göz kremini Filiz kullanmaya başlamıştı yanılmıyorsam yakında yazısı gelir sevgiler :-))

      Sil
    2. Temizleme köpüklerine bende ön yargılıyım. Çok sevsem de sanki yeterince temizlemiyor hissi yaratıyor üzerimde :)

      Sil
    3. @balböceğiilekozmetik tam bir makyaj temizliği için yetersiz kalsalar da makyaj ve krem kalıntılarını çıkartmak için uygun bence köpükler..

      Sil
  2. yüz temizleme köpüğünü hiç kullanmadım ama bu yazıdan sonra merak ettim Başak da şimdi öyle yazınca tabi temkinli kullanmak lazım teşekkürler sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet o konu benim de ilgimi çekti araştıracağım detaylı olarak...

      Sil
  3. Saç ürünlerinden memnunum. Hiç yanıltmadı beni. O nedenle bu yeni ürün yelpazesi de hayli ilgimi çekiyor.Göz kremine bakabilirim. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeataş evet saç ürünleri konusunda ben de çok memnunum o yüzden cilt ürünlerinden de beklentim büyük .-)) teşekkürler...

      Sil
  4. Ben göz çevresi kremi hariç, tüm ürünlerini şuan deniyorum İrem'cim. Köpüğü senin gibi ben de çok sevdim, çok fazla yüz temizleme köpüğü deneyimim yok ama en azından bu zamana kadar kullandıklarım içinde en iyi temizleme köpüğü, diyebilirim. Peeling konusunda da katılıyorum, sabah-akşam kullanılacak bir ürün değil. Ben haftada bir kezden fazla kullanamıyorum, cildim zaten çok hassas. Yine de duşta, buhar altında ve çok dikkatli olduğum sürece olumsuz bir etkisi olmadı. Marka, temizleme ürünlerinde bence iyi iş çıkarmış ancak, yüz kremi o kadar silikonlu olmasaymış iyiymiş. Markanın cilt serumunu da merak ediyorum. Güle güle kullanalım, öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog aa yüz kremine hiç bakmadım henüz silikon mu var içinde iyi olmamış o baz falan olsa hadi neyse de.. evet peeling sana ancak haftada bir olur .. diğer ürünlere de başlayacağım kullanmaya en kısa zamanda tonik var mı sende memnunmusun?? teşekkürler canım sevgiler..

      Sil
    2. Toniği kullanıyorum canım, memnun kaldım. Cildimi yakmadı, kızarıklık vs yaşamadım. Nem veren bir tonik değil ama ben performansını beğendim :) Öpüyorum <3

      Sil
    3. @kırmızırujlublog o toniği bir an önce denemem lazım sanırım .-)))

      Sil
  5. HC markasının saç maskesiyle aşk yaşıyorum. Bu yeni serininde yorumlarını yavaş yavaş sizden okudukça alacak listemi dolduruyorum :) Köpük yazıldı bile .. Güle güle kullanın <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisanuristanbullu teşekkürler canım .-)) markanın saç ürünleri hakikaten çok başarılı..

      Sil
  6. Köpüğü fazlasıyla ilgimi çekti, ilk fırsatta deneyeceğim (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslınındünyası evet ben beğendim onu...

      Sil
  7. Peeling bana oldukça sert geldi o yüzden zaten her gün kullanamam .Senin dediğin gibi ,sabah ve akşam kullanımı olmaz sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme evet oldukça yoğun bir peeling o haftada 1-2 yeter cilt tipine göre bence..

      Sil
  8. Temizleme köpüklerini jellerden daha çok seven biri olarak Başak'ın yorumuyla üzüldüm şimdi.Bende markanın temizleme jelini kullanıyorum ve yazacağım yakında.Güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin evet ben de üzüldüm doğrusu köpüğü gayet sevmiştim çünkü.. jel ve toniği de en kısa zamanda deneyeceğim bakalım teşekkürler Filizcim :-))

      Sil
  9. Temizleme köpükleri benim cildimi çok kurutuyor. O yüzden misel su veya jel temizleyici kullanıyorum. Onlar daha iyi geliyor. HC nin bu ürünlerini de ilk defa gördüm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrubayrak evet yeni çıktı ve satışa sunuldu ürünler ...

      Sil
  10. Saç ürünlerini çok severek kullandığım markanın, cilt bakım ürünlerinde de iddialı olduğunu görmek beni sevindirdi. Göz kremini takibe aldım, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi evet oldukça iddialılar gerçekten teşekkürler sevgiler :-))

      Sil
  11. Ben de yikama jeli, el kremi ve göz cevresi kremine basladim gayet guzel gidiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deneyenbayan güle güle kullan yorumlarını bekliyorum :-))

      Sil
  12. iyi günlerde kullan canım cilt bakımı ürünleri olduğunu bilmiyordum ilk kez sende gördüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @biricitconus teşekkürler :-)) evet yeni çıkardılar cilt bakım serisini..

      Sil
  13. Güle güle kullanın.Sevgiler

    YanıtlaSil
  14. hepsini gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
  15. HC çok beğendiğim bir marka, cilt bakım ürünleri çıkarmalarını da sevvdim. İlk fırsatta deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevda evet saç bakım ürünlerini ben de severek kullanıyorum :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...