19 Ocak 2017

Flormar Daily Party Koleksiyonu İncelemesi..

Flormar daily party koleksiyonundan bahsettiğim ilk yazımı burada okumuştunuz. Şimdi koleksiyon ile birlikte satışa çıkan parfüm, vücut spreyi, maskara ve linerın incelemesini yapacağız.
Flormar makyaj ürünleri
Flormar Up beat EdT'i oryantal ve çiçeksi etkili diye tanımlamış. Ben de aynen böyle hissediyorum. parfümü sıktığım anda önce yoğun olarak bir baharat kokusu geliyor. Çiçek kokularını ise daha sonra almaya başlıyorum.

Flormar makyaj ürünleri

İçindeki en baskın notalar gül ve amber bence, ikisini de çok net olarak hem ayırt edebiliyorum hem de uzun süre kokusu burnuma geliyor. Vücut spreyi ile de desteklendiğinde kokusu daha kalıcı oluyor. 

Flormar makyaj ürünleri

Geçen koleksiyonun rose gold renginin aksine bu koleksiyon gümüş rengi ambalajlardan oluşuyor. Maskara ve liner sınırlı üretim olduğu için sanırım bittiler bile. 

Flormar makyaj ürünleri

Yine de kısa kısa bahsetmek isterim. Maskaranın uzunluğunu geçen koleksiyon gibi çok beğendim. Oldukça kuru yapıda ve kirpikleri tek tek çok güzel tarayıp ayırıyor. Belli bir uzunluk da veriyor ama ekstra bir dolgu vermiyor zaten vaadi de dolgunluk değil uzatma. Yalnız siyahlığının derecesi bana pek yeterli gelmedi, belki de oldukça kuru olan yapısındandır. Akma dökülme yapmaması artı puan tabi.

Flormar makyaj ürünleri

Gelelim kullanmayı pek sevmediğim daha doğrusu beceremediğim liner kısmına. Genelde liner çekeceğim zaman böyle ince uçluları değil de daha kontrollü kullanabildiğim keçe uçlu olanları tercih ediyorum.

Flormar makyaj ürünleri

Adı gibi ilk sürüşte oldukça parlak, daha sonra sönüyor o parlaklık ama bence tam bir mat olmuyor. Tek seferde çektiğim bir çizgiye göre oldukça net ve siyah görünüyor. Gözde de böyle, akşama kadar dayanıyor ama gün sonunda artık rengi solmuş oluyor. 

Flormar makyaj ürünleri

Kuruyunca da bence rengi ve siyahlığı fena değil. Ama daha yoğun, daha mat isteyenleri memnun etmemiş sanıyorum.  Benim için siyahlığı ve matlığı yeterli geldi. Bir de minik hile olarak ben genelde liner çekeceğim zaman önce alta siyah veya koyu renk bir kalem sürüyorum. Hem çizgi daha net oluyor hem de rengini daha uzun süre koruyor bu şekilde.

Bir sonraki ve koleksiyon hakkındaki son yazı ise kontur paleti hakkında olacak tabi ki.
Sevgiler..

25 yorum:

  1. yine güzel bir seri oldu bu bence :) özellikle rujunu bu ara her gün kullanıyorum neredeyse :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet o rujun rengi süper tam benlikmiş :-)))

      Sil
  2. Linerin rengi çok iyi mat da değilmiş, güle güle kullan hepsini de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi evet bana çok uygun mesela çok mat da değil parlak da..

      Sil
  3. Ben bu serinin en çok kontür paletini merak ediyorum. Onun yazısını iple çekiyorum valla :) Eğer sen olur verirsen, paleti alacağım sanırım İrem'cim, bir de seriden rujla beraber :) Güle güle kullan hepsini, sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog canım kontur paleti hiç fena değil yakında yazısı da gelecek :-)) çok teşekkür ediyorum sevgiler :-)

      Sil
  4. Eyeliner çok iyi duruyor denemeliyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beautybeybi evet duruşu güzel ben de beğendim...

      Sil
  5. Flormar ne çok seri çıkardı yetişmek zor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrubayrak evet sürekli yeniliyorlar kendilerini çok seviyorum...

      Sil
  6. Flormar Up beat EdT'in ambalajı bana baskın bir koku izlenimi verdi. Kalıcı olduğu da hisediliyor..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @renklipastasepeti evet gerçekten baskın bir koku :-)

      Sil
  7. Gül kokusunu sevmiyorum ben. Baskın olduğu ürünler ağır geliyor bana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu normalde benim de beğendiğim bir koku değil bu parfümde çok baskın ya da yoğun almadığım için iyi geldi bana..

      Sil
  8. eyeliner çok başarılı görünüyor, bu seriyi inceleme fırsatım olmadı =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygunevrim güzel bir seri bak bence :-))

      Sil
  9. Eyeliner güzel bir renk . Güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  10. Aslında seriyi oldukça beğendim ama eyeliner ı kullanırken kontrol etmeyi bende beceremedim ve rengi bir süre sonra soldu bu konuda size katılıyorum sevgiler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kelebeketkisi evet hatta herkes daha parlak tercih ettiği için rengi daha parlak olabilirmiş bence...

      Sil
  11. Liner'ın mat vaadi var mı emin değilim zira adı Vinyl :) Sanki parlaklık vaadi var daha çok :) Ki ben parlaklığını ve kalıcılığını aşırı sevdim. Fırçası ince ve kontrol edilemiyor ama, o konuda haklısın, ben de zorlandım ki elim alışık. Rimeli ise Future Historical kadar beğenmedim. Ayırması ve kıvırması ok ama pek uzunluk vermedi gibi. Fakat daha çok kullanmam lazım yorum için. Öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik diğer rimeli ben de sevmiştim ama bir anda o kadar ağdalandı ki çok zor kullanır oldum o yüzden önce bunu sürüp daha sonra diğeri ile kat çıkıyorum :-))) evet parlaklık vaadi olduğu için solmamalıydı bence de .. sevgiler canım .-))

      Sil
  12. Hiç bir ürününü kullanmadım bu serinin.Bazen yetişemiyorum ki :/
    Palet yazını bekliyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı :-)) aynen bazen ben de ne kullansam diye tereddütte kalıyorum resmen .. palet yazısı da haftaya gelir artık :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...